Destinații preferate pentru un Revelion 2024 însorit

Revelion 2024 pe plaja

Iubești soarele într-atât de mult încât vrei să te bucuri de el și la trecerea dintre ani? Ești unde trebuie! În articolul nostru îți dezvăluim câteva destinații preferate de turiștii români pentru un Revelion 2024 cu adevărat memorabil. Citește până la final și alege-ți destinația preferată!

Revelion cu iz mediteraneean în Antalya

Antalya se înscrie între stațiunile preferate de turiștii români când vine vorba de servicii all inclusive, soare și multă relaxare. Stațiunea este încălzită de soare peste 300 de zile pe an, astfel că are un climat ideal pentru un sejur fără cusur inclusiv de Revelion. Toate hotelurile și restaurantele organizează petreceri fastuoase, orașul este plin de podoabe pentru a îmbrățisa cu fast intrarea în Noul An, iar străzile sunt pline de viață. Dacă te încântă această destinație, am inclus oferte irezistibile pe pagina dedicată https://www.perfect-tour.ro/destinatii/asia-orientul-mijlociu/turcia/antalya/.

Revelion pe coasta Mării Roșii în Hurghada

Hurghada, un fost sat de pescari, este astăzi principala stațiune din Egipt. Aici, soarele și marea caldă, frumusețea recifelor de corali și dansurile orientale sunt o sărbătoare întregul an. Hurghada este cunoscută pentru activitățile sale de sporturi acvatice, viața de noapte și clima caldă. Mulți turiști europeni vin în Hurghada pentru vacanțele lor regulate, în special în timpul sezonului de iarnă cu ocazia  vacanței de Crăciun și Anul Nou. Dacă vrei să petreci și tu trecerea dintre ani la plajă, scăldat de soarele blând și mângâiat de apa turcoaz, Hurghada este destinația potrivită. Descoperă ofertele pe https://www.perfect-tour.ro/destinatii/africa/egipt/hurghada/!

Revelion pe vas de croazieră MSC  

Croazierele sunt forma excelentă de călătorie când vrei să vezi mai multe locuri din lume, dar să împachetezi/despachetezi o singură dată. Pe navă, te distrezi, faci sport, savurezi preparate culinare diversificate, te relaxezi, iar în tot acest timp te deplasezi spre locuri noi și pline de farmec.  

Citește și: Vacanță de iarnă în Laponia: Care sunt activitățile preferate de turiști?

La bordul navei MSC Seascape ai ocazia să călătorești în perioada Revelionului în SUA, Bahamas, Jamaica, Insulele Cayman, Mexic, Puerto Rico și Republica Dominicană. Mai trebuie să spunem ceva despre aceste destinații? Cu siguranță este o oportunitate rară să descoperi atâtea țări și culturi într-un sejur de 14 nopți. Putem însă să adaugăm că MSC Seascape are la bord 11 restaurante, 20 baruri, discotecă, casino, parc acvatic cu trasee de aventură, galerii comeriale și spectacole de entertainment.

Dacă te-am convins, poți descoperi detalii despre ofertă AICI.  

Revelion în Republica Dominicană, Punta Cana

Republica Dominicană este a doua cea mai mare țară a insulelor Caraibe. Aici, o să fii surprins de peisajul cu palmieri de cocos legănându-se în apele cristaline pline de peşti tropicali multicolori, de resorturile turistice luxoase, potrivite pentru orice tip de vizitator, de ospitalitatea autentică şi de localnicii cu zâmbetul pe buze în orice situaţie.

În timpul Revelionului în Punta Cana, vei găsi viață de noapte interesantă, mâncare fantastică și, bineînțeles, oameni prietenoși. Una dintre cele mai bune locații de pe malul mării din Punta Cana, Pearl Beach Club, este un excelent loc pentru a petrece ajunul Anului. Te vei bucura de o atmosferă luxoasă la doar câțiva pași de nisip, cu briza Caraibelor în păr și un cocktail artizanal în mână.

Rezervă oferta pentru un Revelion de vis în Punta Cana pe https://www.perfect-tour.ro/oferte/revelion-caraibe-serenade-punta-cana-beach-spa-resort-5/!

Pentru oferte personalizate, nu ezita să ne scrii pe [email protected] sau să apelezi 031.9596.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus