Destinații europene pentru un city break romantic de Ziua Îndrăgostiților

city break romantic

Vrei să te bucuri de un city break romantic de Ziua Îndrăgostiților? Bineînțeles că poți alege un oraș romantic clasic, precum Veneția, Paris ori Praga, dar noi îți propunem să-ți surprinzi persoana iubită cu o escapadă romantică originală, cu o experiență autentică și plină de farmec.

Ce zici de câteva zile la soare, pe una dintre cele mai frumoase insule din lume ori de o zi cu tihnă într-un sat medieval? Sau poate vrei să-ți declari dragostea într-o casă sculptată în stâncă? Răsfață-te cu o evadare romantică în destinația preferată dintre cele pe care ți le propunem.

Pentru oferte personalizate oriunde în lume, scrie-ne pe [email protected]!

Destinații pentru un city break romantic de Ziua Îndrăgostiților

Madeira – Portugalia

Este o destinație potrivită pentru cupluri care doresc să petreacă momente romantice într-un cadru natural fermecător. Iar ca să te convingi că merită să o pui pe lista ta de călătorii în doi, uite ce poți face aici:

  • Jardim do Mar: Acest sat pitoresc situat la malul mării oferă atmosfera liniștită perfectă pentru o plimbare romantică pe străzile sale pavate.
  • Excursii cu barca: Închirierea unei bărci sau participarea la o excursie cu barca în jurul insulei vă oferă oportunitatea de a admira coasta spectaculoasă și de a vă bucura de intimitatea oferită de apele oceanului.
  • Degustare de vinuri: Participați la o degustare de vinuri locale pentru a vă bucura de aromele intense și pentru a descoperi împreună cu partenerul aromele insulei.
  • Ridurile D’água Mills: Aceste mori de vânt tradiționale pot crea un cadru romantic mai ales în timpul apusului când oferă priveliști impresionante.

În plus, puteți alege una dintre plajele mai puțin aglomerate, pentru a vă bucura de intimitate și relaxare. Așadar, Madeira oferă un mediu relaxant și romantic, perfect pentru a sărbători iubirea într-un cadru natural de excepție. Indiferent de activitățile alese, insula oferă o atmosferă propice pentru a crea amintiri frumoase în cuplu.

Opatija – Croația

Kvarner are un farmec nebun, iar Opatija este una dintre nestematele acestei regiuni. Opatija este un mix între Geneva (pentru latura clasică și elegantă), Monaco (pentru hotelurile sale frumoase), dar și Lacul Como pentru magnifica sa promenadă „Lungomare” care șerpuiește de-a lungul coastei.

Este cu adevărat greu să reziști frumuseților și bogățiilor din Opatija. Contrastele dintre mare și munți ori dintre parcurile verzi și oceanul albastru fac din Opatija destinația perfectă pentru o evadare romantică de Ziua Îndrăgostiților. Mai ai nevoie de un motiv în plus? Opatija este recunoscut în lume și pentru producătorii săi de ciocolată. Oferă persoanei iubite o ciocolată dulce ca iubirea voastră și o vei cuceri pentru totdeauna!

O altă destinație croată perfectă pentru un sejur romantic în doi este insula Galesnjak. Dacă Hvar este renumită ca fiind una dintre cele mai bune destinații pentru o lună de miere din Europa, insula Galesnjak, care are formă de inimă, este clasată printre cele mai frumoase destinații romantice de pe bătrânul continent. Descoperiți această insulă în formă de inimă cu barca sau cu avioanele cu survol panoramic!

Citește și: Ce orașe europene poți vizita primăvara?

Burano, Veneția – Italia

Veneția este un oraș al iubirii fără îndoială, dar dacă vrei o escapadă romantică departe de mulțime, răsfață-ți partenerul/partenera pe insula Burano. Burano este pentru cei care nu au nevoie de palate și bogății pentru a se iubi.

Acest fost sat de pescari este incredibil de colorat și fermecător. Pescarii din Burano își pictau casele cu restul de vopsea pe care o foloseau pentru bărcile lor de pescuit. Din motive de siguranță, culorile erau intense și diversificate pentru a putea fi văzute de departe pe vreme de ceață. 

Burano are numeroase locuri de cazare, dar mai simple, restaurante fără pretenții, dar foarte bune și adesea mai ieftine decât în Veneția.

Sintra – Portugalia

Sintra este o bijuterie așezată între munți și mare. Această destinație așteaptă să fie descoperită de toți cei care îndrăznesc să se piardă în moștenirea sa istorică maiestuoasă, în natura luxuriantă, oferta culturală cosmopolită și gastronomia opulentă.

Sintra emană o aură romantică care a lăsat o impresie profundă asupra sufletului și operei multor scriitori din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea. Sintra este cu adevărat o capitală a Romantismului și este o destinație de explorat alături de persoana iubită.

Oia, Santorini – Grecia

Oia este satul autentic din arhipelagul Santorini. Casele sale colorate și aleile abrupte fac din acesta una dintre cele mai romantice destinații pentru a petrece Ziua Îndrăgostiților.

Casele sculptate în stâncă sunt un cocon perfect pentru a te trezi dimineața alături de iubit/ă. Seara, vă puteți bucura de o croazieră pe catamaran și puteți admira apusul fermecător. De asemenea, puteți savura și un pahar cu șampanie în timp ce vă reînnoiți declarațiile de iubire.

Castelul Oia este și el un loc minunat pentru a admira apusuri romantice și de neuitat.

oia grecia

Mijas – Spania

La doar 15 minute de aeroportul din Malaga se află Mijas, una dintre cele mai romantice destinații din Spania. Mergi mână de mână cu iubitul/a pe aleile acestui mic sat cu priveliști uluitoare asupra întregii regiuni și ai să ții minte aceste momente pentru totdeauna.

Acest sat alb tipic andaluz (Pueblo Blanco) impresionează și cu numeroasele ghivece de mușcate și alte flori colorate care sunt îngrijite de locuitori.

Mijas este, așadar, o alegere bună pentru o evadare romantică de Ziua Îndrăgostiților. În februarie, acest mic sat de munte este foarte liniștit și vă puteți bucura de zile însorite, restaurante și cazare la prețuri accesibile.

Rothenburg ob der Tauber – Germania

Rothenburg ob der Tauber este un magnific sat medieval, care te va cuceri de la prima vedere. Asemănător cu sublimul Colmar din Franța, acest sat a fost salvat de bombardamente și și-a păstrat centrul istorice fermecător și magazinele tradiționale care-i oferă o atmosferă unică și autentică.

Acest fermecător sat medieval din Bavaria, cu casele sale cu cherestea parcă ieșite din cărțile poștale, este o destinație obligatorie și pentru călătorii de pe „Drumul Romantic„, un traseu care străbate cele mai frumoase destinații din Germania.

Așa că Rothenburg Ob der Tauber este și una dintre cele mai bune escapade romantice de Ziua Îndrăgostiților.

Fie că alegi din aceste destinații, fie că preferi alte colțuri ale lumii, agenții noștri îți creează pachetul perfect pentru un city break romantic memorabil. Scrie-ne pe [email protected] pentru oferta personalizată!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus