Croaziere fantastice de-a lungul coastelor europene

vacanta in croaziera

O croazieră de-a lungul coastelor europene este o călătorie fascinantă. Aceasta îți oferă posibilitatea să explorezi destinații variate și captivante, fără să-ți faci prea multe griji cu privire la transport sau cazare pentru fiecare loc în care acostezi.

La bordul unei nave de croazieră, fiecare dimineață aduce o nouă aventură și ai posibilitatea să descoperi orașe istorice, obiective turistice de renume mondial și peisaje naturale uimitoare. Iar câtă vreme ești pe vas, te bucuri de o mulțime de activități de divertisment și de preparate delicioase la numeroasele restaurante cu specific internațional.

Venim în sprijinul tău și-ți recomandăm 3 croaziere cu itinerarii spectaculoase de-a lungul coastelor europene. Citește articolul până la final și alege-ți destinațiile favorite!

Croazieră în Portugalia, Spania și Italia la bordul navei MSC Orchestra

Combinând interioarele spațioase și elegante cu restaurantele rafinate (Shanghai – restaurant asiatic, La Piazzetta – pizzeria în stil napoletan, Four Seasons – restaurant Italian), program variat de divertisment și facilitățile de înaltă calitate, în stil resort, MSC Orchestra promite o croazieră de vis. Pe această navă te poți relaxa în diverse moduri (baie turcească, plajă la soare, sală de fitness panoramică, cameră de joacă pentru copii, teatru, cazino, etc.) , iar viața la bordul său este în fiecare zi altfel, dar mereu plină de aventură.

Croaziera pornește din minunata Lisabona, un oraș pe care vei vrea să-l descoperi la pas, căci are atât de multe de oferit. Apoi, vei acosta pe rând în Alicante (Spania), Mahon (Spania), Olbia (Italia) și Genova (Italia) și vei pătrunde în vibrantele culturi latine.

Alicante se mândrește cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Spania, cum ar fi Playa del Postiguet și Playa de San Juan, cu nisip fin și ape cristaline. Acestea sunt locuri ideale pentru relaxare și distracție pe plajă. Orașul este plin de viață, cu străzi pietruite, piețe aglomerate și o mulțime de evenimente culturale și festivaluri pe tot parcursul anului. O plimbare pe faleză și prin cartierele istorice te vor introduce în atmosfera sa autentică.

Mahon este capitala Menorca, a doua cea mai mare dintre Insulele Baleare. Acest port natural este plin de fortificații și clădiri istorice. Poți vizita centrul vechi cu Biserica Santa Maria, o catedrală impresionantă construită în stil gotic, și Mănăstirea Santa Clara, care oferă o vedere panoramică superbă asupra orașului. Desigur, o pauză de relaxare la terasele și restaurantele portului te vor pregăti pentru oprirea de a doua zi, în Olbia.

Mahon, Spania

Mahon, Spania

Olbia, situată pe coasta nord-estică a Sardiniei, este o destinație fascinantă cu o varietate de atracții și experiențe de neuitat. Olbia se află în apropierea unor plaje incredibile, precum Pittulongu, Porto Istana și Bados, unde poți să te relaxezi pe nisip fin și să te răcorești în apele Mării Mediterane.

De asemenea, poți vizita siturile arheologice importante, cum ar fi ruinele cartagineze de la Riu Mulinu și nuraghele din apropiere. Orașul găzduiește și un Muzeu Arheologic, care oferă o incursiune captivantă în istoria regiunii.

Genova este locul de naștere al celebrului explorator Cristofor Columb, iar Casa Colombo și Monumentul Columb sunt atracții importante care sărbătoresc moștenirea sa. Orașul este plin de monumente istorice și clădiri impresionante care reflectă importanța sa în timpurile medievale și renașcentiste. Poți vizita Palazzo Ducale, Catedrala San Lorenzo și celebrele case-torenți din cartierul medieval. Și nu uita să te bucuri de gastronomia liguriană delicioasă, de pastele proaspete, focaccia, fructele de mare și pesto-ul genovez autentic.

Vrei să te bucuri de aceste destinații? Află detalii despre croaziera pe MSC Orchestra și rezervă pe https://www.perfect-tour.ro/oferte/croaziera-portugalia-spania-si-italia-la-bordul-navei-msc-orchestra-5-nopti/!

Croaziera în Germania, Danemarca și Norvegia la bordul navei MSC Euribia

MSC Euribia poartă numele zeiței antice Eurybia și dezvăluie viziunea navei pentru dezvoltare durabilă și utilizarea celor mai noi tehnologii pentru a proteja și conserva prețiosul ecosistem marin. Pe această navă unică, arta se întâlnește cu inovația.

Pe MSC Euribia, oaspeții se bucură de 5 piscine, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice pe mare, loc de joacă pentru copii, galerie comercială, spa balinez și saune, teatru, 21 de baruri și 10 restaurante și zone de luat masa.

Plecarea în croazieră se face din Kiel, iar itinerariul continuă spre Copenhaga (Danemarca), Hellesylt (Norvegia), Geiranger (Norvegia), Molde (Norvegia) și Flaam (Norvegia).

Copenhaga, orașul bicicletelor, este cunoscută pentru stilul său de viață relaxat și prietenos, cu parcuri frumoase, terase cochete și canale pitorești. O plimbare pe faleza Nyhavn și o plimbare cu bicicleta prin parcul Tivoli sunt activități perfecte pentru a te bucura de o zi în capitala Danemarcei.

Copenhaga - Nyhavn

Copenhaga – Nyhavn

Aflat la capătul fiordului Sunnylvsfjorden, Hellesylt este un sat pitoresc înconjurat de munți și cascade. Este punctul de plecare pentru croazierele către fiordurile Geiranger și te îmbie cu o atmosferă liniștită și autentică.

Situat în inima regiunii fjordurilor norvegiene, Geiranger este renumit pentru peisajele sale spectaculoase, cu stânci abrupte și cascade impunătoare. Fiordul Geiranger este inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO și este o destinație populară pentru croaziere și turism.

Aflat pe malul vestic al fiordului Romsdal, Molde este cunoscut drept „Orașul trandafirilor”, datorită grădinilor sale bogate și festivalului anual al trandafirilor. Oferă vederi panoramice spectaculoase asupra munților și fiordurilor din jur.

Situat la capătul fiordului Aurlandsfjord, Flaam este cunoscut pentru peisajele sale frumoase și pentru renumita călătorie cu trenul, una dintre cele mai spectaculoase călătorii cu tren din lume, care străbate munții și cascadele din jur.

Dacă vrei să descoperi cultura nordului, rezervă croaziera pe MSC Euribia pe https://www.perfect-tour.ro/oferte/croaziera-germania-danemarca-si-norvegia-la-bordul-navei-msc-euribia-7-nopti/!

Croazieră Italia și Malta la bordul navei Costa Fascinosa

Nava Costa Fascinosa este considerată o stea în flota Costa Cruises. Interioarele, împodobite cu materiale prețioase și strălucitoare, sunt inspirate din cinematografie. Nava este un omagiu adus clasicilor teatrului și cinematografiei, fiecare deck este inspirat de personaje, povești și lucrări memorabile, precum Aida, Tosca și Dr Jivago.

Pe lângă șarm și eleganță, Costa Fascinosa își uimește oaspeții cu o experiența cinematografică 4D, dar un simulator al unui Monopost de Formula 1 la zeci de metri deasupra mării. Pe Costa Fascinosa există 9 piscine, 6 restaurante și snack bar-uri, dar și 12 baruri și lounge-uri.

Îmbarcă-te la bordul acesti nave și vei descoperi Taranto (Italia), La Valletta (Malta), La Goulette, Palermo (Italia) și Napoli (Italia).

Taranto este un oraș situat în regiunea Apulia din Italia, pe coasta de sud-est a peninsulei italiene. Orașul este presărat cu clădiri istorice, biserici și monumente care reflectă diversele sale perioade istorice. Printre acestea se numără Castelul Aragonez, Catedrala San Cataldo și Ponte Girevole, un pod basculant emblematic.

La Valletta este capitala Maltei și unul dintre cele mai frumoase orașe fortificate din lume. La Valletta este înconjurată de ziduri masive și bastioane, construite pentru a proteja orașul împotriva invaziilor. Bastioanele oferă o vedere panoramică impresionantă asupra portului și a Mării Mediterane. Orașul este traversat de străzi înguste și pitorești, presărate cu clădiri de piatră în culori calde și balcoane din fier forjat. Este un loc minunat pentru o plimbare relaxantă și pentru a admira arhitectura istorică.

Palermo este capitala Siciliei, insula din sudul Italiei, și un oraș plin de istorie, cultură și frumusețe arhitecturală. Palermo este plin de monumente istorice remarcabile, inclusiv Catedrala din Palermo, Palatul Normanzilor și Capela Palatină, care sunt recunoscute ca fiind importante situri UNESCO. Arhitectura variază de la influențe arabe și normande la baroc și renascentist.

Palermo - Italia

Palermo – Italia

Orașul este animat de numeroase piețe tradiționale, cum ar fi Mercato Ballarò și Mercato Vucciria, unde poți gusta deliciile locale și îți poți achiziționa suveniruri. Cartierele istorice, cum ar fi Quattro Canti și Kalsa, sunt pline de farmec și au o atmosferă autentică pe care o vei adora.

Napoli este considerat patria pizzei și a altor delicatese italiene. Aici poți savura tradiționala pizza napolitană, spaghetti alla puttanesca și sfogliatella, o specialitate de patiserie locală. Odată ajuns aici, poți vizita Castelul Maschio Angioino, Palatul Regal și Catedrala. Orașul este, de asemenea, cunoscut pentru cartierele sale istorice înguste și pitorești, precum și pentru faimoasele biserici și muzee.

Te îmbie să descoperi Italia și Malta? Rezervă locul în croazieră la bordul navei Costa Fascinosa pe https://www.perfect-tour.ro/oferte/croaziera-italia-si-malta-la-bordul-navei-costa-fascinosa-6-nopti/!

Dacă vrei o ofertă personalizată pentru o vacanță memorabilă, nu ezita să ne scrii pe [email protected]!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus