Cele mai bune lucruri de văzut și de făcut cu copiii pe insula Lemnos

Insula Lemnos este o încântare pentru turiștii care doresc să o exploreze împreună cu familia. Insula este a 8-a ca mărime din Grecia și oferă o oportunitate uriașă pentru copii și adulți de a se implica în activități de distracție, timp liber și explorare. Iată locurile de top și cele mai bune, pe care ar trebui să le luați în considerare pentru urnatoarea vacanță.

Thanos Beach

Thanos Beach este tot ceea ce îți dorești de la o plajă, mai ales dacă vii împreună cu întreaga familie. Oferă apă curată, un mediu îngrijit și bine întreținut și o atmosferă absolut interesantă. Caracteristicile sale naturale îl fac cel mai bun loc pentru videoclipuri subacvatice și snorkeling. Nu ratați Pantelis, un bar local cu un serviciu excelent care oferă cele mai bune băuturi și bucătărie din Grecia.

Teatrul antic al lui Hephaistos

Construit în jurul secolului al IV-lea, teatrul este dedicat zeului metalurgiei. Teatrul este un loc minunat pentru a învăța despre istoria și cultura antică, atât pentru insulă, cât și pentru Grecia, în general. A fost pe insulă de mult timp și a îndeplinit câteva funcții pe perioada existenței sale.

Dune de nisip

Puteți avea, de asemenea, o experiență a deșertului aici pe Insula Lemnos. Dunele sunt situate în mijlocul unor culturi mari, ceea ce le face și mai misterioase și mai distractive de vizitat. Este o opțiune excelentă pentru activități în aer liber, deoarece vizitatorii pot ajunge acolo după drumeții și vor putea explora întreaga zonă pe jos și pentru a vedea cele mai bune din peisaj. Dacă decideți să ajungeți acolo pe jos sau cu mașina, vă recomandăm să veniți cu propria apă. Copiii vor adora cu siguranță senzația de nisip de pe picioare și, de asemenea, puteți veni împreună cu o cameră foto pentru a face poze.

Muzeul Maritim și al Bureților

Copiii vor putea învăța ceva nou și interesant, vizitând acest mic dar uimitor muzeu. Muzeul este dedicat industriei de bureți și pește sărat și oferă, în același timp, perspective interesante asupra istoriei așezărilor vechi și noi din Koutali. Veți putea găsi artefacte și exponate care explică profesia periculoasă, care o fac și mai fascinantă. Muzeul are un ghid care este întotdeauna mai mult decât dispus să spună poveștile asociate cu toate elementele care pot fi găsite aici. Copiii de vârstă școlară se vor bucura să vină aici datorită valorilor educaționale pe care le oferă.

Biserica Panagia Kakaviotissa

Este nevoie de o oră și jumătate de mers pentru a ajunge la această biserică, dar fiecare pas și minut merită efortul. Pentru mulți turiști care au explorat Lemnos, Biserica Panagia Kakaviotissa, fără acoperiș, situată în interiorul unei peșteri, este una dintre cele mai sălbatice părți ale insulei. Această construcție modestă este cel mai bine să fie vizitată seara când apune soarele și ai putea face poze frumoase. De asemenea, copiii vor avea șansa să asiste la o vedere panoramică a unei insule extinse, binecuvântată cu o mulțime de resurse naturale.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus