Acum puteți închiria casa în care și-au petrecut luna de miere Edward și Bella din saga „Amurg”

SPOILER ALERT: Edward și Bella s-au căsătorit în The Twilight Saga: Breaking Dawn – Partea 1. Apoi s-au dus pe insula fictivă Esme pentru luna lor de miere, unde au stat într-o casă pe malul oceanului. Asta a fost acum 11 ani. Acum casa este disponibilă pentru închiriere în viața reală – vampirii nu sunt incluși!

Insula Esme nu este reală, dar scenele au fost filmate în Paraty, Brazilia, adevărat paradis în care se află luxoasa casă pentru luna de miere. Casa retrasă se află în fiordul tropical din Saco do Mamanguá, și – exact ca în film – este accesibilă doar cu barca sau elicopterul.

Casa luxoasă a fost proiectată pentru a crea o tranziție perfectă între mediile interioare și exterioare, cu geamuri mari de sticlă în loc de pereți, tavan de răchită, pod din lemn la etajul doi și mai multe luminatoare. Există, de asemenea, șase dormitoare și opt băi, care pot găzdui un total de 12 oaspeți, astfel încât cu siguranță nu veți fi înghesuiți din cauza lipsei de spațiu.

Conform proprietarului, „Twilight-House îmbină interiorul cu exteriorul, prin prezentarea luminatoarelor, precum și palmieri și bananieri care care cresc direct din podea. Ca o colibă tradițională braziliană de pescuit, casa este încadrată de stâlpi de eucalipt și grinzi care îi dau senzația de casă de copac. „

Pentru a închiria casa, așteptați-vă să plătiți de la 3.225,21 dolari pe noapte, deși, dacă împărțiți la 12 persoane, rezultă doar 272 dolari de persoană pe noapte.

Photo credit: VRBO

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus