Aceste webcam-uri vă permit să admirați spectacolul cireșilor în floare din întreaga lume

Pe măsură ce primăvara începe, temperaturile cresc, zilele devin mai lungi și florile cuceresc întreaga lume. Sezonul a început puțin mai devreme anul acesta, odată cu echinocțiul de pe 19 martie. Și ce modalitate mai bună de a-l întâmpina decât apreciind minunatele flori pe care le aduce? Chiar dacă nu puteți ajunge în parcurile și grădinile botanice personal în acest an, puteți să le vedeți în continuare – am selectat câteva webcam-uri din locuri de vizionare populare din întreaga lume, astfel încât să puteți vizualiza florile de cireș de oriunde.

Chiyoda, Tokyo

Când vă gândiți la florile de cireș în Tokyo, aveți probabil în minte această imagine. Acesta este parcul Kitanomaru, un spațiu public popular, la nord de Palatul Imperial din Tokyo. Toamna, este un afișaj de roșu și portocaliu, iar primăvara, devine o mare roz, atrăgând turiștii din întreaga lume pentru a face poze fie de pe uscat, fie de pe o barcă pe lac. Și în timp ce Chiyoda Cherry Blossom Festival este anulat pentru 2020, acest webcam a fost configurat pentru a putea vedea spectacolul de acasă.

Universitatea Washington

Campusul Universității Washington este unul dintre cele mai bune locuri din Seattle pentru a vedea florile de cireș și, deși campusul găzduiește mai multe tipuri de cireși, veți găsi cele mai superbe flori provenite din cei 29 de copaci Yoshino care au aproximativ 87 de ani. Florile durează de obicei două până la trei săptămâni și puteți urmări durata de viață pe webcam-ul live al universității.

Macon, Georgia

Cunoscut sub denumirea de Capitală mondială a cireșilor, Macon, Georgia, se mândrește cu 350.000 de cireși Yoshino (de peste 90 de ori numărul în Washington, D.C.) și, în fiecare an, găzduiește Festivalul Internațional de Cireșe care durează 10 zile. Festivalul este anulat pentru 2020, dar puteți vedea aceste flori de acasă prin intermediul acestui live webcam  din oraș.

Washington DC.

Probabil unul dintre cele mai populare locuri din SUA (și din lume) pentru a vedea flori de cireș, Bazinul Tidal din Washington, DC, găzduiește aproximativ 3.700 de copaci, un cadou din Japonia în 1912. Site-ul Cherry Blossom Watch postează zilnic actualizări a înfloririlor pe măsură ce progresează de la mugurii verzi, prin etape de florete vizibile și petale albe pufoase, ajungând în cele din urmă la înflorire de vârf. Și cu acest webcam  încorporat în partea de sus a Monumentului de la Washington, nu numai că puteți obține o privire asupra copacilor din stânga, dar puteți obține și o vedere panoramică a Memorialului Lincoln, Martin Luther King, Jr. Memorial și Reflecting Pool.

Newark, New Jersey

Branch Brook Park din Newark, New Jersey oferă un spectacol spectaculos de roz în primăvara, când cei peste 5.000 de copaci ajung la înflorire deplină. În 1927, Caroline Bamberger Fuld, sora lui Louis Bamberger (fondatorul fostului magazin Bamberber) a donat 2.000 de copaci, iar acum există mai mult decât dublul acestui număr, în 14 soiuri diferite, răspândite în parcul de 360 acri. Acum încep să înflorească, astfel încât le puteți urmări cum progresează în următoarele săptămâni!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus