9 cele mai uimitoare hoteluri subacvatice din lume

Experimentează frumusețea lumii care se află sub suprafața apei atunci când stai la unul dintre aceste minunate hoteluri subacvatice. Aceste hoteluri unice oferă un aspect unic al vieții marine oferind orice, de la camere subacvatice, cluburi și spa-uri până la restaurante unice. Vedeți ce mistere se ascund în apele oceanelor, la aceste hoteluri de top din întreaga lume.

The Manta Resort


Resortul romantic din Zanzibar are o serie de camere de lux pentru a oferi călătorilor un refugiu în timp ce explorează această oază pitorească a insulei. Cu toate acestea, Manta este cunoscut mai ales pentru camera subacvatică pe trei nivele care se află la 13 metri sub suprafața apei. Accesibil doar cu vaporul, acest resort privat are o punte perfectă pentru a face plajă, în timp ce etajul inferior este complet scufundat sub apă. Această cameră oferă 360 de grade vedere subacvatică, astfel încât să puteți admira lumea marină.

Atlantis The Palm, Dubai


Atlantis The Palm din Dubai se găsește pe insula iconică în formă de palmier, o structură insulară artificială, creată de om. Nici o cameră din acest hotel de lux nu vă dezamăgi, însă cele două apartamente subacvatice de aici sunt cu adevărat remarcabile. Cu ferestre din podea până la tavan, aceste camere oferă priveliști la 65.000 de creaturi subacvatice care trăiesc printre ruinele „orașului pierdut al Atlantidei”. Dacă vizionările nu impresionează, serviciile o vor face cu siguranță, deoarece apartamentele vin și cu majordom personal.

Conrad Rangali Island

Conrad Maldives Rangali Island, aflat pe lista scurtă a preferințelor de călătorie, oferă vile, apartamente și o vilă cu trei dormitoare dintre care unul este subacvatic. Cu toate acestea, dormitorul din Muraka House nu este singurul loc în care să experimentezi minunea mării. Ithaa, un restaurant subacvatic, este situat la 16 metri sub suprafața apei. Această unitate de lux oferă o experiență intimă, deoarece există doar 12 locuri disponibile. Așteptați-vă la un meniu plin de opțiuni, cu fructe de mare delicioase. Cunoscut drept primul „restaurant din sticlă”, masa aici vă fi cu adevărat o experiență pe care o trăiești o dată în viață.

Resorts World Sentosa

Resorts World Sentosa se găsește pe insula Sentosa din Singapore și găzduiește unul dintre cele mai mari acvarii din lume. Oaspeții de aici pot rezerva o casă cu două etaje de-a lungul acvariului pentru o experiență subacvatică. Aceste apartamente oferă acces la etaj, care duce la o terasă deasupra suprafeței apei, în timp ce nivelul inferior oferă vederi subacvatice.

InterContinental Shanghai Wonderland

Construit în interiorul unei cariere abandonate, acest resort de lux aflat la 30 de mile de Shanghai, oferă două apartamente subacvatice. Deschis în 2018, Shimao Wonderland Intercontinental are vederi incredibile asupra peisajului natural din jur. Dacă nu puteți rezerva unul dintre apartamentele subacvatice, aici există un restaurant, Mr. Fisher, care se găsește sub nivelul apei, așa că vă puteți bucura în continuare de o experiență unică fără a rezerva o cameră aici.

Maldive Huvafen Fushi

Un alt hotel subacvatic din Maldive de luat în considerare pentru următoarea vacanță aici este Huvafen Fushi Maldive. Acest hotel de tip boutique nu are camere subacvatice, ci camere de tratament subacvatic pentru spa-ul său local, Huvafen Spa & PEARL. Nu este nimic mai relaxant decât primirea unui masaj în timp ce ești înconjurat de culorile și sunetele liniștitoare ale oceanului. Oaspeții de aici nu numai că se bucură de spa-ul subacvatic, dar și de o plajă privată de nisip alb, piscină infinită și locuri de snorkeling.

Niyama Maldive

Vizitați primul club subacvatic din lume la Niyama Maldive. Acest resort găzduiește Subsix, care se găsește la 20 de metri sub suprafața apei. Nu trebuie să fii o bufniță de noapte pentru a te bucura de acest club subacvatic. Puteți rezerva clubul pentru nuntă sau o petrecerea privată. Cu toate acestea, Subsix este de asemenea deschis publicului pentru micul dejun, prânz și cină. Pentru mulți, dansul sub apă este o modalitate excelentă de a încheia noaptea în acest frumos loc din Oceanul Indian.

Utter Inn

Acest modest hotel subacvatic se găsește în Suedia. Utter Inn nu oferă neapărat o cazare de lux, precum alte resorturi de pe această listă, cu toate acestea, acest hotel subacvatic aflat pe lac, oferă o experiență unică pentru cei care vizitează Suedia. Accesibil doar cu barca, oaspeții se bucură de plajă pe puntea de lemn de deasupra suprafeței, în timp ce îmbrățișează priveliști subacvative în camere. Acest hotel este una dintre cele mai accesibile opțiuni de cazare din această listă.

Jules Undersea Lodge

Acest hotel subacvatic din Key Largo are o condiție unică pentru a rămâne aici – trebuie să vă scufundați 21 de metri pentru a ajunge la această locuință aflată sub apă. Dacă nu sunteți un scafandru certificat, așteptați să petreceți câteva ore la un curs de scufundare înainte de a putea ajunge la destinația voastră. Jules Undersea Lodge este singurul hotel din această listă care este complet sub apă. Cu toate acestea, dispune de tot confortul de acasă, cum ar fi o bucătărie completă, dușuri fierbinți și opțiuni de divertisment precum muzică, filme și cărți. Și, desigur, există vederi deosebite asupra oceanului și a vieții marine.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus