8 cărți care te vor face să visezi la următoarea călătorie

Deși calatoriile ies în afara discuției în acest moment, cărțile au puterea de a ne transporta în destinații pe care le-am vizitat deja sau pe care abia așteptam să le explorăm. Dacă nu vă puteți opri să vă gândiți la destinațiile voastre îndepărtate preferate, am selectat câteva cărți clasice care merită să le puneți lista de lectură, cu puțin ajutor de la One & Only Resorts.

Grupul hotelier de lux a organizat o serie online numită At Home With One & Only pentru a aduce magia proprietăților lor din întreaga lume chiar la tine acasă. De la rețete ale bucătarilor de renume mondial la o listă de lectură de călătorie inspirată , lanțul hotelier este aici pentru a vă ajuta să vă distrați puțin în timpul carantinei și cu siguranță vă va face să așteptați cu nerăbdare viitoarele călătorii.

„Respirația” de Tim Winton


Dacă Australia se află pe lista voastră de călătorii, alegeți „Respirația” de Tim Winton, un roman despre surferii de pe coasta de vest a continentului. Și cât timp parcurgeți paginile cărții, puteți să vă gândiți la un sejur la Emirates One & Only Wolgan Valley, o proprietate uimitoare din Greater Blue Mountains, în afara orașului Sydney.

„Ca apa pentru ciocolată” de Laura Esquivel


Clasicul roman, „Ca apa pentru ciocolată” combină gastronomia, tradițiile, familia și realismul magic din uimitorul Mexic. După ce ați citit, veți dori să vizitați Mandarina One & Only, un resort cu case în copaci și vile în vârful dealurilor, resort care urmează să fie inaugurat în noiembrie 2020.

„Nisipurile arabe” de Wilfred Thesiger


Această carte descrie experiența autorului care a călătorit prin „cartierul gol” al Arabiei între 1945 și 1950, așa că nu este de mirare de ce One & Only o numește „o călătorie fascinantă către o altă lume”.

Mănâncă, roagă-te, iubește” de Elizabeth Gilbert

„Mânanca, roagă-te, iubește” este un roman clasic modern când vine vorba de cărți despre călătorii, deoarece autoarea Elizabeth Gilbert își împarte călătoriile prin Italia, India și Indonezia. Nu există nici o îndoială că veți fi încântat de toate oportunitățile pe care călătoria le poate oferi după citirea acestei cărți.

„Sălbăticie” de Cheryl Strayed

O lectură inspirată, „Sălbaticie” vă va face să doriți să explorați lumea cu rucsacul în spate, indiferent dacă este vorba despre o călătorie prin parcurile naționale sau în propria … curte.

„Pe drum” de Jack Kerouac

Această versiune a iubitului roman „Pe drum” al lui Jack Kerouac va arunca o nouă lumină asupra perspectivei autorului atunci când scrie romanul care a ajutat la definirea generației Beat. Această carte este o lectură obligatorie pentru oricine planifică o călătorie rutieră.

„Plaja” de Alex Garland

Acest roman captivant vă va transporta Bangkok, Thailanda, pe măsură ce îl urmați pe Richard, un tânăr backpacker care descoperă multe lecții neașteptate pe parcurs.

„Gorilele în ceață” de Dian Fossey


Pentru iubitorii de natură, „Gorilele în ceață” este o lectură obligatorie. Cartea îl urmează pe primatologul Dian Fossey timp de 13 ani în pădurile montane din Rwanda. Vei avea impresia că te vei cufunda în junglă după ce ai citit această carte, așa că vei dori cu siguranță să te afli în resortul One & Only’s Gorilla’s Nest, situat la poalele Volcanoes National Park.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus