3 parcuri safari din Europa, pe care merită să le vizitezi cu familia

safari parc europa

Vizitarea unui safari park este deopotrivă o experiență relaxantă, dar și una educațională. Să pătrunzi în lumea animalelor sălbatice, să descoperi specii noi și habitatul în care trăiesc este o ocazie minunată să te conectezi cu natura și să-ți adâncești prețuirea și iubirea pentru aceasta. Astfel, ne-am gândit că nu ar strica să-ți propunem trei parcuri safari din Europa, la care trebuie să mergi cu întreaga familie.

Serengeti Park, Germania – Cel mai mare parc safari din Europa

Peste 1500 de animale sălbatice și exotice din diferite țări îndepărtate trăiesc într-un mediu natural special creat în Serengeti Park. Parcul, o combinație de grădină zoologică și parc tematic, dezvăluie o lume cu totul nouă și te îndeamnă să pornești, ca un mare aventurier, pe urmele locuitorilor săi. Pe sufrafața de 120 de hectare vei întâlni, între altele, lei, tigri, rinoceri și antilope. Și o poți face fie cu un ghid experimentat, în autobuz, fie în propria mașină.

Pe lângă cele de mai sus, safari-ul din junglă, noua zonă insulară pentru maimuțe, te va pune în contact cu peste 200 de primate care se mișcă liber, fără bariere. Iar în safari de aventură vei putea face peste 40 de plimbări tematice. Aici, vei putea chiar înnopta alături de animalele exotice în cele cinci tipuri de cazare disponibile.

Dacă vrei să experimentezi o vacanță ca în Africa, dar în inima Europei, nu ezita să vizitezi Serengeti Park Germania. Colegii noștri îți creează pachetul perfect de vacanță, dacă ne transmiți detaliile (nume, număr persoane care călătoresc, perioada călătoriei) pe [email protected].

Longleat, Anglia – Cel mai mare parc safari din Anglia

Longleat Safari and Adventure Park din Wiltshire, Anglia, a fost deschis în 1966 ca primul parc de safari din lume situat în afara Africii. Parcul se află în incinta Casei Longleat, o casă impunătoare, care găzduiește una dintre cele mai bune colecții private din Marea Britanie.

În safari drive through, maimuțele Rhesus te vor distra copios când se vor cocoța pe mașină. De-a lungul continentelor, vei ajunge foarte aproape de hiene și haite de lupi, dar și de alte animale ce se plimbă libere în mediul special creat pentru ele, fără bariere. Koala și panda roșu drăgălaș, suricate, crocodili cubanezi și vidre uriașe se alătură spectacolului natural nemaipomenit.  

Pe lângă lumea animală, familia ta se va bucura să descopere la Longleat și o fortăreață medievală, să se plimbe cu Rockin’ Rhino și să descopere la bordul trenulețului pădurile pitorești din parc.

Citește și: Parcuri de distracție pentru vacanțe perfecte în familie

Adăugat proprietății în 1978, labirintul din gard viu, o altă atracție a parcului, nu este doar cel mai mare labirint de la Longleat, ci și cel mai mare din Marea Britanie. Este alcătuit din peste 16.000 de tisă care va provoca fiecare membru al familiei. Experiența prin Hedge Maze (labirint) poate dura între 20 și 90 de minute, în funcție de cât de priceput ești în a-ți găsi drumul spre ieșire.

Așadar, trebuie să te bucuri de multitudinea de atracții și animale sălbatice de la Longleat.

Beekse Bergen, Olanda – O combinație perfectă de pădure, lac, parc safari și parc de distracții

Beekse Bergen este situat într-o pădure frumoasă din regiunea Brabant, în Țările de Jos. Ceea ce îl face unic nu este doar amplasarea într-o natură virgină, cu un lac mare pentru înot, plaje cu nisip, piscine interioare și paradisul fantastic „Speelland”, ci și faptul că se află învecinat cu cel mai mare parc safari din Olanda.

https://www.beeksebergen.nl/

Foto: https://www.beeksebergen.nl/

Poți opta pentru safari la pas și, vreme de câțiva kilometri, îți vei croi drum printr-un mediu natural impresionant. Traseul este potrivit pentru toate vârstele, iar copiii pot urma numeroase trasee de aventură.

O excursie relaxantă cu barca îți va da și ea motive suficiente să apreciezi natura. Relaxează-te într-o oază de calm și admiră animalele sălbatice din și de pe lângă apă! Aici poți face cunoștință cu lemuri cu coadă inelată, rinoceri și maimuțe legănându-se în copacii ce mărginesc lacul.

O altă atracție la Beekse Bergen este safari cu păsări de pradă. Vei avea ocazia să descoperi tehnicile de supraviețuire ale acestor creaturi puternice. De asemenea, la Beekse Bergen poți opta si pentru safari cu mașina ori cu autobuzul.

Vrei să pornești cu familia într-o aventură ca în Africa? Rezervă pachetul turistic pe [email protected] și îți garantăm o vacanță perfectă în parcul preferat!  

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus