De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Perioada: 1 – 4 iunie 2017. OFERTA SPECIALA  VALABILA PANA LA DATA DE 15 APRILIE 2017
 
Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca dimineata la ora 6:00, din Oradea la ora 08:30. Se tranziteaza Ungaria si Slovacia. Oprire in Bratislava, unde facem un tur pietonal prin centrul istoric:Piata Veche, Palatul Primatial, Turnul Sf. Mihail, Catedrala Sf. Martin. Seara sosire in Praga, cazare la hotel 3*.
 
Ziua 2. Mic dejun. Incepem turul de oras cu vizitarea Castelului - cel mai mare complex medieval din Europa - a Catederalei Sf. Vitus, dupa care plimbare pe Ulita de Aur, cea mai ingusta strada din Praga, cu cele mai mici case. Pasii ne duc apoi spre Podul Carol si Piaţa Vechii Primării cu celebrul Ceas Astronomic. Dupa-masa timp liber in centrul orasului. Cazare in Praga.
 
Ziua 3. Mic dejun. Excursie la Karlovy Vary, renumita statiune balneara imperiala din Cehia, fostul Karlsbad. Plimbare prin centrul istoric dominat de cladiri construite in stil neogotic, neobaroc si secession. Dupa-masa ne intoarcem in  Praga pentru a vizita Orasul Nou , din sec. XIX –XX:  Piata Sf. Vaclav cu palatele si pasajele frumos decorate si Gara Centrala construita in stil art nouveau. Seara cazare in Praga.
 
Ziua 4. Dupa servirea micului dejun ne luam ramas bun de la ”Orasul celor o suta de turnuri” si pornim spre Viena. In jurul pranzului sosire in capitala Austriei. Facem cu autocarul turul Ringului unde se vor admira: Primaria, Parlamentul, Opera din Viena, Burgtheater, Universitatea etc. Ne oprim apoi in Piata Maria Tereza si facem turul pietonal printre cladirile vechi ale Hofburgului si incheiem cu Catedrala Sf. Stefan. Program liber aproximativ o ora. Dupa-masa pornire spre tara. Sosire in Cluj- Napoca in cursul noptii.

Detalii

Tariful include:
  • transport cu autocar 3*,
  • 3 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel 3* (Hotel Globus 3*** sau similar),
  • tur de oras Bratislava, Praga, Viena,
  • excursie Karlovy Vary,
  • asistenta turistica.
 
Tariful nu include:
  • intrarile la obiectivele t
  • uristice (aproximativ 20 euro),
  • asigurarea medicala si storno.

 

Cazare

Hotelul Globus oferă unităţi de cazare frumoase şi liniştite la preţuri rezonabile, aproape de o staţie de metrou. Globus asigură servicii de foarte bună calitate, vedere la Praga şi acces facil la centrul oraşului.
 
Hotelul oferă un birou de schimb valutar, servicii de închiriere auto, un magazin de suveniruri şi o recepţie cu program nonstop. Tratamentele de masaj thailandez sunt disponibile la cerere.
 
Restaurantul oferă un mic dejun zilnic tip bufet şi există un bar în hol, unde puteţi savura gustări şi băuturi pe tot parcursul zilei. Restaurantul Pilsen serveşte diverse preparate ceheşti şi internaţionale, precum şi sortimente de bere tradiţională.

Masa

Mic dejun

Transport

Transport cu autocarul, plecare din Cluj

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha