De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile in momentul rezervarii).
 
Decor natural al multor productii cinematografice,  Sri Lanka dispune de peste o suta de rauri,  lagune si “containere” ( lacuri de irigare), astfel incat, pe perioada intregului an se poate face kayak, canoe, survolarea cu balonul cu aer cald sau camping. Cele mai populare locatii pentru  kayak si canoe  sunt raurile Kalu Ganga si Kelani Ganga . Kelani Ganga are ape rapide si atrage,  intre lunile noiembrie si aprilie, prin locatii ale caror denumiri sunt foarte sugestive, precum Sanii Virginei, Taietorul de Capete, Casacada Ucigasa, etc.. Prin peisajul divers, fauna si siturile arheologice, insula constituie un loc ideal si pentru drumetii, traseele incluzand padurea tropicala Sinharaja , padurea noroasa  a Campiilor Horton sau Rezervatia Naturala Hagkala.
 
 Acestea sunt aspecte mai putin cunoscute, deoarece, la ele se adauga ceea ce a facut celebra aceasta destinatie, in speta, mai mult de 1600 km de coasta, ideala pentru  surf , navigatie, scuba diving, inclusiv scufundari  printre epave, snorkelling si obisnuitele distractii pe apa . Cele mai bune locatii pentru acest tip de agrement sunt in  regiunea Negombo pe coasta de vest , Wadduwa, Kalutara si Beruwela pe coasta de sud vest si Bentota, Hikkaduwa, Galle, Unawatuna, Koggala, Tangalle si  Hambantota pe coastele de sud, respectiv sud-est.
 
Dar Sri Lanka este si  una dintre cele mai importante case a  celei mai vechi forme de vindecare din lume, Ayurveda (   stiinta a vietii- 3000 de ani-, din sanscrita, ayuh- viata si veda-stiinta), insula dispunand de centre de vindecare inca de pe vremea oraselor antice Anuradhapura si Polonnaruwa. Combinatia de ierburi, dieta, masaje, hidroterapie si tratamente cu uleiuri se foloseste pana in zilele noastre pentru tratarea oricarui tip de afectiune, de la tensiune arteriala,  la stres, diabet, astm, artrita, migrena, etc, contribuind  si la amanarea procesului de imbatranire sau la cresterea imunitatii. Specialistii  locali va vor spune in cunostinta de cauza toate acestea…
 
Combinand doua extreme, de la ayurveda puteti trece direct la viata de noapte. Aceasta etaleaza cocktail lounge-uri, restaurante internationale moderne, pub-uri animate, tapas baruri, baruri sport, karaoke, cluburi de noapte si cinci casino-uri in Colombo. 
 
Toate deliciile enumerate se desfasoara in conditii de confort termic, deoarece, clima este tipic tropicala, cu un muson de nord-est (  lunile decembrie-martie), ce aduce vreme instabila  in partea de  nord si est si unul de sud-vest ( lunile iunie-octombrie), acesta din urma aducand vreme rea in  sudul , respectiv vestul insulei.
 
Ziua 01: Aeroport – Pinnawela – Dambulla - Giritale
La sosirea pe Aeroportul Internațional Bandaranaike, vom fi intampinati de reprezentantul local si vom fi condusi la Dambulla. Pe traseu vom vizita orfelinatul de elefanti Pinnawela. Înființat în 1975, a început cu șapte elefanti orfani. Astăzi, unii dintre acești orfani isi pot vedea nepoții născuți în aceeași locație. Calatorim mai departe spre Dambulla și seara vom vizita Cave Temple.
 
Templul de piatra Dambulla, construit de regele Walagambahu, este un sit de patrimoniu mondial. De asemenea, acesta este cel mai impresionant dintre templele rupestre din Sri Lanka. Complexul de cinci peșteri cu peste 2000 mp. de pereți și plafoane pictate este cea mai mare zona de picturi găsite în lume. Cazare la un hotel din Giritale / Kandalama.
 
ZIUA 02: Giritale – Polonnaruwa – Sigiriya - Giritale
Mic dejun la hotel si transfer la Polonnaruwa. Polonnaruwa, care a fost a doua capitala a tarii și care acum este un site de patrimoniu mondial. Aici puteți vedea ruinele Palatului Regal, Gal Viharaya, Lotus Baia, statuia regelui Parakramabahu. Există monumente de cult, cum ar fi: Templul Shiva, The Lankathilake, The Watadage, The Galpotha, The Vehera Kiri. Seara urcam la cetatea Sigiriya Rock situata la aproape 200 de metri înălțime. Cazare la un hotel din Giritale / Kandalama.
 
ZIUA 03: Giritale – Kandy
Mic dejun la hotel si transfer la Kandy. Seara, pornim sa descoperim orasul si incepem cu ruinele templului Tooth, unul din cele mai respectate monumente religioase din Sri Lanka. Continuam periplul prin magazinele de pietre pretioase si margele, fabrica Bathik, Lake Drive, piata locala iar la sfarsitul zilei vom lua parte la un spectacol de dansuri traditionale. Cazare peste noapte la un hotel in Kandy.
 
ZIUA 04: Kandy - Nuwara Eliya - Kandy
Mic dejun la hotel si o excursie de o zi la Nuwara Eliya. Pe drum vizita la grădina botanică Peradeniya si la fabrica și plantatie de ceai.
 
Nuwara Eliya, din cauza climei montane revigorante si a peisajelor, este cel mai popular Hill Resort din Sri Lanka. Este de asemenea, regiunea care produce o parte semnificativă din cele mai bune ceaiuri la nivel mondial. Pidurutalagala (8282 picioare), cel mai înalt munte din Sri Lanka, se află aici. Nuwara Eliya are de asemenea, unul dintre cele mai bune terenuri de golf cu 18 găuri în Asia de Sud. Seara revenim in Kandy si ne cazam la hotel.
 
ZIUA 05: Kandy - Colombo
Mic dejun la hotel si transfer la Colombo. Seara facem un tur de oraș în Colombo. La fel ca multe alte capitale ale tarilor aflate in plina dezvoltare, Colombo isi schimbă rapid fața. Aproape peste noapte, zgârie-nori apar in locul vechilor cladiri. Cu toate acestea, în unele părți, farmecul lumii vechi s-a mentinut. De exemplu, există un turn cu ceas vechi de 100 de ani și mai multe clădiri coloniale construite construite de britanici. Alte locuri de interes sunt bazarul Pettah - in cazul în care doriti sa faceti cumparaturi,  un templu hindus și un templu budist, Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH). Cazare la un hotel din Colombo.
 
(Opțional) Tur orașul Colombo cu Tuk Tuk-ul.
 
ZIUA 06: Plecare din Colombo
Mic dejun la hotel si transfer la aeroport pentru zborul catre casa.

Numar catalog: EXV SC-0015; SC-0016

Detalii

SERVICII INCLUSE:
 • 5 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla la hotelurile specificate sau la hoteluri de un standard similar.
 • Transport de vehicul cu aer condiționat si sofer ghid vorbitor de limba engleza
 • Taxe de intrare:
  • Orfelinatul Pinnawela Elephant
  • Templul Dambulla Rock
  • Polonnaruwa
  • Sigiriya
  • Kandy – ruinele templului Tooth
  • spectacol traditional
  • Royal Botanical Garden
 
NU SUNT INCLUSE:
 • Masa de prânz și cina în timpul turului.
 • Taxele de intrare la site-uri care nu sunt menționate in program sau activități opționale.
 • Apă minerală și băuturi pe tot parcursul turului.
 • Cheltuielile cu caracter personal.
 • Orice alte servicii care nu sunt specificate in program.
 • Cheltuieli sau activități opționale.

Cazare

Hoteluri 4*:
 • Deer Park Hotel - Cameră duplex Cottage (4 *)
 • Earls Regent Hotel - Cameră (4 *)
 • Mandarina Hotel - Cameră Standard (4 *)
Suplimente obligatorii la hoteluri 4*:
 • Earls Regent Hotel - USD 65 pe cameră pe noapte de la 29 iulie pentru a 08 august – supliment Kandy Perahera
 
Hoteluri 5*:
 • Heritance Kandalama Hotel - Cameră superioară (5 *)
 • Earls Regency Hotel - Cameră (5 *)
 • Kingsbury Hotel - Camera superioară (5 *)
Suplimente obligatorii la hoteluri 5*:
 • Heritance Kandalama Hotel - 20 USD pe cameră pe noapte de la 16 Iulie pana la 31 August
 • Earls Regency Hotel - USD 37 pe cameră pe noapte de la 16 Iulie pana la 31 August si 65 $ pe cameră pe noapte de la 29 Iulie pana la 08 August - supliment Kandy Perahera

Masa

Mic dejun

Transport

Agentia noastra va poate furniza bilete de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha