De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Navigatorul de origine portugheza Fernando Magellan, care cauta o punte de trecere intre Oceanele Atlantic si Pacific, a ajuns pe coastele estice ale Patagoniei de astazi in anul 1520. ”Ce urme de pasi uriasi! (Pata grande)”, se pare ca ar fi exclamat acesta la vederea urmelor impunatoare imprimate in nisipul salbaticului si ciudatului tinut. Fara sa vrea, navigatorul a devenit astfel nasul Patagoniei. Se presupune ca amerindienii locali obisnuiau sa isi infasoare picioarele in blanuri pentru a se feri de frig, lasand astfel urme de pasi neobisnuit de mari.
 
Pe intinderile acestei regiuni de 900.000 de kilometri patrati, impartita intre Argentina si Chile, privirea este atrasa de siluetele fascinante ale piscurilor de piatra acoperite de zapada. Vestul regiunii este dominat de Anzii Patagoniei. Varfurile ating 4000 de metri altitudine si se reflecta in lacurile limpezi de la poale. La est se intinde Podisul Patagoniei, care pierde treptat din inaltime pana ajunge la tarmurile abrupte si stancoase ale Oceanului Atlantic. Peisajul sau arid, deluros si brazdat de numeroase rauri este acoperit de o vegetatie de stepa, care creaza conditii ideale pentru cresterea ovinelor.
 
Pentru turistii sporadici, regiunea aceasta este de un farmec aparte. Parcurile nationale din Argentina si Chile, lacurile salbatice si ghetarii merita o atentie speciala.Cu toate ca este un tinut aspru si greu de vizitat, unul din cele mai vechi ghiduri turistice din istorie este cartea lui Bruce Chatwin numita chiar „Patagonia”.
 
ZIUA 1: USHUAIA
Check-in între 10:00 și 17:00  în ziua de plecare de croazieră. Imbarcare la bordul M / V Stella Australis la ora 17:30. După un toast de bun-venit și prezentarea de catre căpitan a echipajului, nava pleacă spre unul dintre cele mai îndepărtate colțuri ale planetei Pământ. În timpul nopții traversam Canalul Beagle și trecem din Argentina în apele teritoriale chiliene. Luminile de Ushuaia dispar pe măsură ce patrundem în canalul îngust dintre Murray Navarino si Insulele Hoste.
 
ZIUA 2: Cape Horn - Wulaia Bay
Aproape de ivirea zorilor, Stella Australis traversează Nassau Bay și intră în arhipelagul care cuprinde Capul Horn National Park. Daca vremea și condițiile pe mare permite, vom cobora pe uscat pe insulă batuta de vant care adaposteste legendarul port Capul Horn (Cabo de Hornos). Descoperit în 1616 de o expediție maritimă olandeză - și numit după orașul Hoorn din West Friesland - Capul Horn este un promotoriu promontoriu stâncos lung de 425 de metri (1,394 picioare) cu vedere la apele tulburi ale Drake Passage.
 
Navigand înapoi peste Nassau Bay, vom ancora la fabuloasul Wulaia Bay, unul dintre puținele locuri din arhipelag unde istoria umană este la fel de convingătoare ca și mediul natural. După o vizită la muzeu Australis, avem posibilitatea de a urca pe muntele împădurit din spatele golfului. Vom face o plimbare printr-o pădure fermecată de magellanic, lengas, coigües, canelos și ferigi din varful muntelui vom avea o minunata vedere panoramica asupra golfului.
 
ZIUA 3: Agostini Sound - Águila Glacier
După căderea nopții vom reintra pe Canalul Beagle și vom naviga spre vest de-a lungul tarmului sudic al Tierra del Fuego, într-un paradis acvatic, protejat de limitele Alberto de Agostini National Park. Inconjurand Peninsula Brecknock pe partea vestică a Tierra del Fuego, Stella Australis va naviga pentru scurt timp pe oceanul Pacific. Apoi vom naviga pe un traseu în zig-zag prin Canalul Cockburn, Canalul Magdalena si Fiordul Keats pentru a ajunge la pitorescul De Agostini Sound.
 
Numit după un preot italian salezian care a lucrat în rândul populației indigene din regiune în prima jumătate a secolului 20, De Agostini Sound este marginit de numerosi ghetari cu varfuri sub forma danturii unui fierastrau care amintesc de Torres del Paine. Excursia din această dimineață va fi la Ghetarul Águila („Eagle“) care plutește deasupra unei lagune înconjurate de pădure virgină. Dupa ce salupa Zodiav ajunge pe plaja, vom face o excursie pe jos în jurul lagunei într-un loc din apropierea bazei fațadei înghețate. Condorii pot fi vazuti doar uneori survoland inaltimile, dar există întotdeauna păsări din abundență în jurul lagunei. Această destinație oferă oportunitatea perfectă de a experimenta frumusetea Patagoniei și pentru a vedea modul în care puterea naturii a modelat peisajul in mod spectaculos.
 
ZIUA 4: Magdalena Island - Punta Arenas
După ce vom traversa Canalul Magdalena și înapoi strâmtoarea Magellan, vom ancora pe Magdalena Island, care se află aproximativ la jumătatea distanței dintre Tierra del Fuego și Chile. Vegheata de un far distinctiv, insula a fost folosita pentru a fi o sursă esențială de provizii pentru navigatori și exploratori și este locuită de o colonie imensă de pinguini Magellan. La ivirea zorilor, daca vremea permite, vom cobora pe țărm și vom face o excursie pe jos printre mii de pinguini la un mic muzeu in aflat in interiorul unui far construit in anul 1902. Multe alte specii de păsări sunt de asemenea găsite pe insulă. În septembrie și aprilie - când pinguini locuiesc în altă parte - această excursie este înlocuita cu o plimbare la bordul salupelor Zodiac pe Insula Marta pentru a observa leii de mare din America de Sud. După o scurtă croazieră la sud, de-a lungul strâmtorii, ajungem la Punta Arenas pentru debarcarea programată la ora 11:30. 

Numar catalog: AUST

Detalii

Tarifele includ:
  • pensiune completă,
  • băuturi (cu și fără alcool),
  • excursii și activități la bord.
Nu sunt incluse:
  • Bilet de avion catre si de la portul de imbarcare/debarcare
  • Asigurare medicala
  • Alte cheltuieli de natura personala

Cazare

Stella Australis ofera turistilor un sejur relaxant, oferind în același timp privelisti magnifice asupra ghetarilor. Pentru cele mai impresionante calatorii in Chile, alege expeditiile cu navele Australis pentru a vizita toate locurile fabuloase din Patagonia. Răsfățați-vă într-o călătorie de prima clasă la bordul navei Stella Australis. Cand va imbarcati pentru aventura in Patagonia, va veti bucura de confortul pe care il oferă cabinele decorate generos, cu vederi incredibile la ocean, mesele si bauturile rafinate dar si de programele de divertisment oferite de echipajul navei.

Masa

Pensiune completa

Transport

Agentia noastra va poate oferi bilete de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha