De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Viena, capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec, fler si armonie unice in intreaga lume. Orasul care se lauda cu o infrastructura de invidiat, este curat, sigur si asigura toata inspiratia de care ai nevoie pentru a descoperi aceasta parte minunata a Europei.
 
Pentru multe secole, Viena a fost centrul muzicii clasice si al operei. Christoph Willibald Gluck, Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Johannes Brahms si Anton Bruckner si altii, au lucrat la Viena si Antonio Vivaldi chiar a murit aici. Johann Strauss-fiul si familia sa si-au creat valsurile aici, iar orasul a devenit casa asa-numitei A Doua Scoala Vieneza, cu Arnold Schoenberg, Alban Berg si Anton Webern toti fiind nascuti aici. Este si casa Orchestrei Filarmonice Vieneze. 
 
La receptia oricarui hotel ai ghidul orasului, si rar sunt retelele de metrou atat de bine explicate. Vei intelege adevarata valoare a acestor explicatii cand vei incerca sa folosesti metroul in Munchen. Ca sa intri in subteran platesti 1,5 euro la automat, dar surpriza o constituie faptul ca, odata intrat acolo, poti vedea intinse portiuni din Viena, deoarece austriecii au metrou de suprafata. Nodurile de metrou te poarta si prin centru, unde admiri toate palatele imperiului (trenul subteran te lasa exact in Stefanplatz), la Albertina si Leopold poti prinde chiar expozitii Picasso sau Monet. Dar te duc si spre vestul orasului, la Schonbrunn. Sa ai grija sa nu ajungi dupa ora 16, pentru ca in Viena muzeele se inchid foarte devreme, rivalizand chiar Parisul din acest punct de vedere. 
 

Palatul Schönbrunn - Comparabil ca grandoare cu Versailles, fostul palat imperial a fost construit între 1696 și 1712, din dorința Împăratului Leopold I. Ulterior, Maria Theresa l-a transformat în reședință de vară. Parcul palatului cu 1.441 camere conține numeroase atracții, precum cea mai veche grădină zoologică din lume, un labirint, o casă de vară de marmură aflată în vârful dealului, dar și grădini spectaculoase

Palatul Imperial Hofburg - Cămin al celor mai puternice capete regale de-a lungul secolelor, Palatul Imperial Hofburg este sediul guvernului încă din 1279 (în prezent, este reședința oficială a Președintelui Austriei). Palatul are numeroase aripi și încăperi, ridicate de familiile regale aflate la conducere, însă astăzi doar trei sunt deschise publicului: Apartamentele Imperiale, Muzeul Sisi și Colecția de Argintărie 

Ringstrasse - Construit la ordinul Împăratului Franz Josef și inaugurat în 1865, magnificul bulevard găzduiește cele mai importante atracții ale Vienei, precum și locuințe vechi, îndelung admirate de turiști. Bulevardul de 5,3 kilometri se mândrește cu numeroase capodopere arhitecturale, precum Opera de Stat, Primăria, Teatrul Național sau clădirea Parlamentului 

Burggarten - Fosta grădină a Palatului Imperial Hofburg, Burggarten (trad: parcul castelului) este astăzi parc public, descris ca fiind o bucățică englezează, în mijlocul Vienei. Printre atracțiile din parc, se numără statuia împăratului Franz-Josef I, fântâna lui Hercule, monumentul dedicat compozitorului Mozart sau sera denumită sugestiv „Casa Palmierului”

Școala Spaniolă de Echitație - Ridicată în 1729, la dorința lui Împăratului Karl al VI-lea, Școala a rămas singura instituție din lume în care nu doar că se practică echitația clasică, ci este ridicată la rang de artă. Turiștii pot admira reprezentațiila cailor Lipitani, ale căror mișcări sunt perfect sincronizate cu ritmul muzicii. Prețul biletelor pleacă de la 10 euro și poate ajunge până la 190 euro

Numar catalog: VIE10070

Cazare

Boutiquehotel Stadthalle este un hotel ecologic administrat de o familie, cu grădină frumoasă, camere cu design individual și WiFi gratuit. Proprietatea se află la doar 8 minute de mers pe jos de Gara Westbahnhof și bulevardul comercial principal din Viena, Mariahilfer Straße.

Micul dejun tip bufet include produse organice locale și este servit în sala de mic dejun, în grădina de iarnă inundată de soare sau în cadrul verde unic.

Boutiquehotel Stadthalle încălzește apa cu panouri solare, iar grădina este udată cu apă de ploaie. De asemenea, toate acoperișurile sunt acoperite de plante.

Un traseu de biciclete oferă acces direct de la hotel către centrul orașului Viena. Oaspeții pot închiria biciclete de la hotel pe durata întregului an. De asemenea, există un garaj de biciclete.

Stația de metrou Westbahnhof, de pe liniile U3 și U6 oferă legături directe către centrul orașului. Stația de tramvai Beingasse din apropiere oferă acces rapid către centrul orașului și zona Spittelberg.

O altă stație de tramvai din apropiere oferă acces către Palatul Schönbrunn în doar câteva minute. Gara Principală din Viena (Hauptbahnhof) este ușor accesibilă, fiind la 15 minute de mers cu tramvaiul 18. 

Masa

Mic dejun

Transport

Agentia noastra va poate pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru biletele de avion catre aceasta destinatie.

Bilete de avion incepand de la 130 euro/persoana

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha