De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Perioada de calatorie: 01.04 – 31.10.2017. TARIFELE POT VARIA IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATE SI PERIOADA DE CALATORIE (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Regatul Thailandei sau Siam, cum era cunoscut pana in 1949, este localizat in Peninsula Indochina si este cea mai populara destinatie turistica din Asia de sud-est. Se invecineaza cu Laos, Cambodgia, Malaezia, Vietnam si Indonezia. In Thailanda traiesc peste 64 de milioane de locuitori, iar capitala este la Bangkok, un oras cosmopolit. Desi au avut loc multe crize politice in aceasta parte a lumii, acum in Thailanda este pace, iar Regatul se dezvolta continuu si acorda foarte mare atentiei industriei turismului.

In Thailanda puteti gasi aproape orice: insule virgine, plaje cu apa cristalina, jungla luxurianta, mancare delicioasa, bungalow-uri pe plaja la preturi atractive si unele dintre cele mai bune resorturi de lux din lume. In ciuda numarului mare de turisti, Thailanda reuseste sa isi pastreze identitatea, cultura unica si oamenii aparent fara griji, renumiti pentru zambetul lor cald.
 
Cu o vizibilitate exceptionala, Thailanda este una dintre cele mai spectaculoase destinatii pentru scufundari. In apropierea insulelor din Thailanda, unde se fac, de obicei, scufundari, exista posibilitatea de a vedea rechinul balena. In urma tsunami-ului din 2004, locurile de scufundari au suferit modificari importante, dar in ultimii ani, accesul turistilor este din nou permis. Cele mai bune locatii pentru scuba diving sunt: insulele Similan, Surin si Koh Phi Phi.
 
Ziua 1: BANGKOK – AYUTHAYA – ANGTHONG – PHITSANULOK
07.30 plecare de la hotel din Bangkok la Ayuthaya. Vizitați templul unic Wat Niwet Thammaprawat, un templu budist uimitor construit în 1878 de către regele Rama V în stilul catedralelor gotice. Vom pleca catre provincia Angthong cu o vizita la templul Wat Muang, casa lui The Big Buddha, de asemenea, cunoscut sub numele de Phra Buddha Maha Nawamin și Mahaminh Sakayamunee Visejchaicharn, care este cea mai mare statuie a lui Buddha din Thailanda. Continuam calatoria catre Uthai Thani. Micul oraș fermecător este situat pe Sakaekrang River, acolo unde o parte din populație trăiește în case Raft ca în vremurile de demult. Bucurați-vă de vedere frumoasă a râului înainte de a ne bucura de vederea panoramică asupra orașului. Urmatorul popas este la Wat Tasung pentru a admira sala uimitoare de cristal realizata din mozaicuri de sticlă. Deplasare la Phitsanulok pentru cazare la Topland hotel: Cameră superioară sau similar
 
Ziua 2: PHITSANULOK – SUKHOTHAI – PHRAE
Dupa micul dejun vom face o scurtă vizită la Wat Mahatat pentru a aduce un omagiu celebrului Buddha, Phra Buddha Chinaraj înainte pleca la Sukhothai. Orașul istoric fondat în secolul al 13-lea, înseamnă literal „Dawn of Happiness“. Acesta a fost primul regat Thai cu adevărat independent, care s-a bucurat de o epocă de aur sub domnia regelui Ramkamhaeng, renumit pentru inventarea alfabelelor Thai. Templele superbe și monumentele acestui mare oras au fost restaurate în Sukhothai Historical Park, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și un must-see pentru toți călătorii. Deplasare la Sisatchanalai pentru a vizita Muzeul Sathorn Golden Textil care detine o colecție privată de țesături din materiale textile vechi Tai-Puan la care s-au folosit fire de aur. Vom explora Khum Chaoluang, construit de ultimul conducător al Phrae în 1892 A. D. Vom incheia ziua cu o vizită la un centru de meditație budistă acolo unde oaspeții pot vedea o piatră de aur sacru și vor patrunde in tainele învățăturilor budiste. Plecam catre comunitatea Tung Hong, faimoasa pentru colorantul natural textil albastru. Bucurați-vă aici de activitatea de creație pentru a crea propria batista / esarfa de culoare albastră. cazare în Phrae la Phoomthai Garden Hotel: Cameră superioară sau similar.
 
Ziua 3: PHRAE – PAYAO – CHIANG KAM – CHIANG RAI
Dupa micul dejun vom pleca catre Payao. Pe drum vom face o scura oprire intr-un sat renumit pentru produsele artizanale de bambus, inclusiv coșuri țesute de mână. Bucurați-vă de o plimbare prin sat cu pentru a vedea modul de viață al oamenilor. Continuam vizita la cel mai venerat templu al orașului „Wat Sikomkam“ pentru a afla despre istoria Payao și Lanna Kingdom. Deplasare la Chiang Kam pentru a vizita comunitățile de bastinasi Tai Lue, ai căror strămoși au migrat din Yunnan din sudul Chinei. Istoria Tai Lue este prezentata în picturi frumoase la Wat Baanthat Sob Waen unde vom începe turul satului, care include o vizită la casa traditionala Tai Lue pentru a vedea tesaturi unice de bumbac, colorate cu vopsea in culori naturale și Templul Nantaram construit de către un comerciant birman ca omagiu adus lui Buddha. Cazare în Chiang Rai la Phowadol Resort & Spa: Cameră standard sau similar
 
Ziua 4: CHIANG RAI – CHIANG MAI
Devreme, vom face o vizita matinala la celebrul templu alb Wat Rong Khun. continuam de-a lungul traseului montan pitoresc prin Wiang Papao Chiang Mai. Pe drum vom poposi la un izvor fierbinte. Programul din Chiang Mai include vizita la satul de artizanat din districtul Sankampaeng, care este faimos pentru umbrele, țesaturi dint mătase, sculptură în lemn, argintarie, ceramica, vase de lac. După-amiază târziu vom face o vizita la Wat Phra That Doi Suthep, cel mai faimos si respectat templu din Chiang Mai construit în 1383. Templul situat pe varful muntelui, adaposteste sfintele moaște ale lui Buddha. Este unul dintre cele mai frumoase temple stil Lanna și locul perfect pentru a obține o vedere uimitoare asupra orașului. Cazare în Chiang Mai, la Lotus Pang Suan Kaew: Cameră superioară sau similar.
 
Ziua 5: CHANG MAI – LAMPANG – KEMPAENGPHET
Dimineața devreme incepen calatoria catre Lampang. Vom vizita Thai Elephant Conservation Center, înființat in 1992 pentru a conserva și de a proteja elefanți domestici Thai. Aici elefanții au fost instruiți pentru muncile zilnice. Astăzi, centrul oferă programe de divertisment pentru iubitorii de elefanti care pot admira talentele acestora, picturile realizate  precum și tratamentele medicale pentru elefanți bolnavi și răniți din întreaga țară. Vom vizita Gad Gong Ta, vechea stradă a negustorilor din Lampang și templul „Wat Pong Sanook“ premiat de UNESCO. Continuam calatoria spre Kampaengphet. Cazare în Kampaengphet la Chakangrao Riverview hotel: Cameră superioară sau similar.
 
Ziua 6: KEMPAENGPHET – SINGBURI – LOPBURI – AYUNTHAYA – BANGKOK
Dupa micul dejun vom face o vizita la o fabrică locală producătoare de amulete care ofera protecție impotriva pericolelor și a magie negre. Mergem mai departe spre Singburi să aducem un omagiu lui Buddha, statuie de 46 de metri lungime. Continuam calatoria catre Lopburi, una dintre cele câteva provincii din centrul Thailandei, acolo unde au fost descoperite numeroase artefacte istorice semnificative și așezări preistorice. vizitam San Phra Kan sau templul Kala, altar hindus, în care diverse statui  Buddha și imagini hinduse pot fi admirate. Turul se încheie cu o vizită la Ayutthaya, orașul antic Patrimoniului Mondial UNESCO. Sosire Bangkok si transfer la hoteluri.

Numar catalog: RR030 PVT/ESG

Detalii

5% DISCOUNT PENTRU REZERVARI EFECTUATE CU 60 ZILE INAINTE DE DATA INCEPERII SEJURULUI.
 
SERVICII INCLUSE:
  • 5 nopti cazare conform programului
  • Transfer & Tour după cum se menționează în program.
  • Transport (van cu aer condiționat sau autocar, barca, tren), după cum se menționează în program.
  • Toate taxele de intrare astfel cum se menționează în program.
  • Ghid vorbitor de limba engleză sau germană.
  • Mic dejun 
 
NU SUNT INCLUSE:
  • Bilet de avion Bucuresti – Bangkok - Bucuresti
  • Toate cheltuielile personale (băuturi, mini-bar, telefon și apel, etc)
  • Alte servicii, mese, care nu sunt menționate în program.
  • Excursii optionale

Cazare

5 nopti cazare conform programului

Masa

Mic dejun

Transport

Agentia noastra va poate oferi bilete de avion catre aceasta destinatie.

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha