De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

DATE DE PLECARE: 04.05, 10.06, 16.07, 19.08, 06.09
 
Ziua 1  CLUJ SAU TIMISOARA/ARAD-BUDAPESTA-VIENA- PRAGA (790+165 km)
Ora 2:00 Plecarea din Cluj de la Autogara Beta, str. Giordano Bruno, nr. 1, pe ruta  Oradea - Budapesta. Continuam traseul spre Viena pentru a admira fosta capitală imperială: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Ştefan, Opera, apoi program liber în Viena. Sugerăm vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau a Muzeului de Istorie a Artei (Kunsthistorisches Museum), ori shopping pe Mariahilfer Strasse. Deplasare pentru cazare la Praga, la hotelul de 3* sau 4* solicitat. Pe traseu vizităm Castelul Konopiste, devenit celebru ca reşedinţă a lui Franz Ferdinand, moştenitorul tronului Austro- Ungariei, a cărui asasinare a dus la declanşarea Primului Război Mondial.
 • Plecarea din Oradea de la Parcarea Radio Transilvania la ora 05.00
 • Plecarea din Timisoara plecare de la Iulius Mall la ora 03.00
 • Plecarea din Arad plecare de la Gara Centrala CFR la ora 03.40
 
Ziua 2  PRAGA, Oraşul de Aur
Mic dejun. Praga găzduieşte anual milioane de turişti atraşi de splendida armonie arhitecturală a diferitor stiluri din epoci diverse. Începem turul de oraş cu Mănăstirea Loreta, Hradul - considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Uliţa Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achită intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. După amiază, program liber la dispoziţia turiştilor în Piaţa Vaclavske pentru a cumpăra o mulţime de cadouri celor dragi. Seara opţional, Croazieră fără cină pe Vltava 12 € (+ 11 € supliment pentru cină). Cazare la acelaşi hotel în Praga.
 
 
Ziua 3 PRAGA - DRESDA -KARLOVY VARY -  PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau opţional excursie în Germania la Dresda. Aici superbele edificii în stil baroc şi rococo, au fost aproape în totalitate distruse în timpul bombardamentelor aliate la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial. Unele lucrări de restaurare, inclusiv la clădirile Operei, Domului şi a Palatului Zwinger, au redat oraşului farmecul de odinioară. La întoarcerea spre Praga, excursia opţională continuă cu Karlovy Vary care a devenit faimoasă prin izvoarele sale termale, fiind o populară destinaţie turistică printre celebrităţile din sec. al XIX-lea (Dresda + Karlovy Vary 20 € + 15 €). Ne vom plimba pe aleea colonadelor, către luxosul hotel Pupp, fără a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri întâlnite în cale. Întoarcere la Praga pentru cazare.
 
Ziua 4 BRNO – Bratislava - Valea DUNĂRII- Budapesta- Cluj sau Arad/ Timisoara (765+165 km)
Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite în Brno şi Bratislava. Urmează excursia opţională pe Valea Dunării, cu superbele orăşele amplasate într-un cadru natural unic: Esztergom (Catedrala încoronării regilor Ungariei), Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) şi Szentendre. Seara sosire la Budapesta. Îmbarcare în microbuzele de transfer spre orașele de destinație.
 • Sosire la Oradea, Parcarea Radio Transilvania în jurul orelor 02.30 - 05.15 urmatoarea zi
 • Sosire la Cluj la Autogara Beta în jurul orelor 05.00 - 08.15 urmatoarea zi
 • Sosire la Timisoara la Iulius Mall în jurul orelor 00.45 - 04.00 urmatoarea zi
 • Sosire la Arad la Gara Centrala CFR in jurul orelor 00.10-03.00 urmatoarea zi

Detalii

Preţul include
 • transport cu autocar climatizat, clasificat 2* - 4*;
 • 3 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2* - 4*;
 • excursia opţională de pe Valea Dunării: Estergom, Visegrad, Szentendre;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu, de la Budapesta.
 
Nu sunt incluse în preţ
 • excursiile opţionale: Dresda-Karlovy Vary, Croazieră pe Vltava toate pentru minim 30 persoane.
 • intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.

 

Cazare

3 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2* - 4*

Masa

Mic dejun

Transport

Transport cu autocarul, plecari din Cluj si Timisoara

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha