De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

DATE DE PLECARE: 21.07, 18.08
 
Ziua 1. CLUJ sau TIMISOARA/ARAD – BUDAPESTA – CRACOVIA (625 +165 km)
Ora 2:00 Plecarea din Cluj de la Autogara Beta, str. Giordano Bruno, nr. 1, pe ruta  Oradea - Budapesta. Tranzitând Slovacia, se pleacă spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi şi mai mari oraşe din Polonia, fosta reşedinţă a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situată deasupra Vistulei, se vizitează cel mai important complex arhitectonic, aparţinând fostei reşedinţe regale: Castelul Wawel şi Catedrala fortificată Wawelska. Cazare la Cracovia.
 • Plecarea din Oradea de la Parcarea Radio Transilvania la ora 05.00
 • Plecarea din Timisoara plecare de la Iulius Mall la ora 03.00
 • Plecarea din Arad plecare de la Gara Centrala CFR la ora 03.40
 
Ziua 2.  CZESTOCHOWA – VARȘOVIA (390 km)
Mic dejun. Plecare spre Czestochowa, la Mănăstirea Jasna-Gora, cunoscută în întreaga lume pentru icoana „Madona Neagră” care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Traseul continuă spre Varşovia, care este notabilă printre capitalele Europei nu numai prin mărimea, vechimea și frumuseţea sa, cât pentru indestructibilitatea sa, o adevărată Pasăre Phoenix care a renăscut de nenumărate ori din cenuşa războiului. Se vizitează Orașul Vechi – Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan, Palatul Regal și Muzeul Chopin. Cazare la Varșovia.
 
Ziua 3. Varşovia – KAUNAS - Riga (655 km)
Mic dejun. Tranzităm Lituania, cu o scurtă oprire în Kaunas, al doilea oraş ca mărime al ţării. Traseul continuă spre Letonia, unde începem vizita în Riga, capitala ţării: Domul, Biserica Sf. Petru şi Castelul şi încheiem cu: Casa cu Pisici şi Casa Capetelor Negre, adevarate simboluri ale orasului. Cazare la Riga.
 
Ziua 4. RIGA - TALLINN (345 km)
Mic dejun. Timp liber în Riga. Plecare spre Estonia. Începem vizita cu ghid local în Talinn, capitala celei mai mici Republici Baltice, bijuterie a arhitecturii medievale, cu: Zidurile şi Porţile Oraşului Vechi, Castelul Toompea, Catedrala Al. Nevsky şi Piaţa Primăriei. Cazare la Talinn.
 
Ziua 5. TALINN – HELSINKI - TALLINN
Mic dejun. Timp liber în Tallinn sau excursie opțională cu ferry boat-ul la Helsinki (biletele pentru ferry boat și transport în Helsinki nu sunt incluse în preț), pentru a vizita superba capitală a Finlandei. Tur de oraş pietonal și cu transportul public în Helsinki: Piaţa Senatului, Primăria, Catedrala Luterană, Parlamentul şi Templul Circular. Seara, îmbarcare pe ferry boat pentru traversare înapoi spre Tallinn.
 
Ziua 6. TALLINN - Palatul RUNDALE - VILNIUS (580 km)
Mic dejun. Părăsim Estonia și tranzităm Letonia, unde vizităm elegantul Palat din
Rundale, construit în stil baroc târziu. Continuăm traseul spre Lituania. Sosim în cursul după amiezii în Vilnius si începem turul de oraş: Biserica Sf. Petru şi Pavel, Universitatea, Primăria, Biserica Rusească. Cazare la Vilnius.
 
Ziua 7. VILNIUS - GDANSK (560 km)
Mic dejun. Timp liber în Vilnius. Plecare spre Gdansk, oraș-port la Marea Baltică, pentru  un tur pietonal: Strada Dluga, Fântâna lui Neptun, Biserica Mariacki, Str. Mariacka, portul medieval cu celebra macara construită în 1444, fapt ce o face cea mai veche din întreaga Europă. Cazare în zona Gdansk.
 
Ziua 8. GDANSK - BERLIN (490 km)
Mic dejun. Se traversează nordul Poloniei către Germania, pentru un tur de oraş cu autocarul în Berlin, apoi continuăm turul pietonal admirând de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Cazare la Berlin.
 
Ziua 9. BERLIN - POTSDAM (80 km)
Mic dejun. Dimineaţă timp liber în Berlin. Sugerăm vizita Muzeului Pergamon, conținând renumitele colecții din Orientul Apropiat, antichități clasice și Arta Islamică, sau vizita la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. La prânz, excursie la Potsdam, unde vizităm Palatul Sanssouci şi splendidele sale grădini (fost Palat de Vară al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Cazare la Berlin.
 
Ziua 10. BERLIN - DRESDA - KARLOVY VARY - PRAGA (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Dresda, unde vom admira: Opera, Domul şi Palatul Zwinger, fastuos ornamentat în stil baroc. Programul continuă cu Karlovy Vary - binecunoscuta staţiune balneoclimaterică cu izvoare termale şi hoteluri luxoase care au atras aristocraţia secolelor trecute. Sosire la Praga pentru cazare.
 
Ziua 11. PRAGA – BRATISLAVA - CLUJ SAU TIMISOARA / ARAD     (755+165 km)
Mic dejun. Tur de oraş in Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc etc. Plecare spre Ungaria, cu o scurtă vizită în Bratislava. Seara sosire la Budapesta. Îmbarcare în microbuzele de transfer spre orașele de destinație.
 • Sosire la Oradea, Parcarea Radio Transilvania în jurul orelor 02.30 - 05.15 urmatoarea zi
 • Sosire la Cluj la Autogara Beta în jurul orelor 05.00 - 08.15 urmatoarea zi
 • Sosire la Timisoara la Iulius Mall în jurul orelor 00.45 - 04.00 urmatoarea zi
 • Sosire la Arad la Gara Centrala CFR in jurul orelor 00.10-03.00 urmatoarea zi

Detalii

Preţul include
 • transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*, exceptând ziua 5 (contra cost cu transport public);
 • 10 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 -3*;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu, de la Budapesta.
 • ghizi locali la Cracovia, Tallin şi Berlin.
 
Nu sunt incluse în preţ
 • Croaziera Tallinn – Helsinki, minim 30 persoane .
 • intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
 
În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 
Autocarul va prelua turiştii sosiţi cu avionul, precum şi turişti de la Budapesta din / spre oraşele prin care se tranzitează România.
 
Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurând vizitarea tuturor obiectivelor din program. 

Cazare

10 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 -3*

Masa

Mic dejun

Transport

Transport cu autocarul, plecari din Cluj si Timisoara

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha