De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).
 
Cea mai mare ţară din lume, Rusia, vă poate oferi o multitudine de experienţe de călătorie, de la drumeţii în preajma munţilor înzăpeziţi până la plimbări de-a lungul ţărmului celui mai vechi lac de pe planetă. Siturile istorice şi activităţile culturale din marile oraşe ale ţării abundă, de asemenea. Fie că exploraţi Kremlinul din Moscova sau alegeţi să vă aventuraţi prin Mongolia, a vizita Rusia reprezintă o aventură greu de uitat.
 
De la strălucirea imperială a turlelor aurite, tundra siberiană și monumentele epocii comuniste, până la cultura urbană cosmopolită, Rusia dispune de tot atât de multe fațete contrastante precum sugerează dimensiunile sale colosale. Țara pe care Churchill o descria într-un mod original drept „o ghicitoare invăluită într-un mister din interiorul unei enigme”, este cea mai mare a lumii și rămâne o destinație pe care am putea cu greu s-o abordăm în totalitate.
 
Pentru marea majoritate a europenilor, Rusia este asociată cu orașele Moscova, Sankt Petersburg sau Murmansk. Acesta este zona ce formează sufletul Rusiei imperiale iar aceste orașe grandioase și străvechi devin pentru mulți dintre turiști locul de convergență al planurilor de vacanță. Totuși, există mai multe de văzut sau de făcut în Rusia, o țară ce se întinde pe 11 fusuri orare și două continente, încheindu-se la 80 de kilometri de America de Nord (unde aveau Alaska, vândută americanilor în 1867). În cadrul acestor întinderi colosale, se găsește cel mai mare lac cu apă dulce din lume, lacul Baikal, fluvii și păduri în care mișună viață sălbatică, vulcani impresionanți și munți impunători. Rusia este țara extremelor, cu multe teritorii deschise recent publicului larg, cu adevărat încântătoare și misterioase.
 
De la icoane și turle la suprematism și baroc în stil stalinist, arta și arhitectura din Rusia par să deruteze în primă instanță vizitatorii, afișând o gamă largă de forme exotice și stiluri cel puțin bizare pentru aceștia. Fără nicio cunoștință despre bogata tradiție a culturii rusești, o caracterizare a enormei bogății artistice de care dispune Rusia, pare să alunece ușor într-un fel de anecdotă istorică de proporții sau într-o colecție fără sens de fleacuri estetizate artficial. De fapt, arta și literatura rusească nu este atât de greu de înțeles precum pare și cunoscând puțin motivele pentru care arată așa, înseamnă să aducă la viață personalitatea întregii țării, în forma ei concentrată.

Numar catalog: RFA

Detalii

Tariful include
  • 3 nopți de cazare cu mic dejun în cameră dubla standard,
  • transfer aeroport -hotel-aeroport,
  • tur de oras Moscova, transfer la station pentru 1 meci, ghid.
 
Tariful nu include
  • bilet de avion (la cerere se poate asigura),
  • asigurare medicală,
  • excursiile opționale,
  • biletele la meci care se pot achizitiona de la distribuitori autorizati FIFA

Cazare

Având o locație convenabilă, la doar 20 de minute de mers pe jos de Kremlin și de Piața Roșie, Golden Apple este un hotel modern de design, care oferă mobilier modern și mâncăruri gourmet.

Camerele de la Golden Apple Boutique Hotel sunt decorate într-un stil îndrăzneț și minimalist. Toate camerele au aer condiționat, TV prin satelit și baie cu încălzire prin pardoseală.

La Apple Bar & Restaurant, oaspeții pot savura mâncăruri selecte într-un cadru elegant. Barul din hol este deschis non-stop. De asemenea, hotelul oferă WiFi și 2 săli de conferințe.

Golden Apple Boutique Hotel ocupă o clădire frumoasă cu 7 etaje, care datează din secolul al XIX-lea. Proprietatea se află la 3 minute de mers pe jos de stațiile de metrou Pushkinskaya și Tverskaya și de Grădinile Hermitage. 

Masa

Mic dejun

Transport

Agentia noastra poate asigura transportul catre aceasta destinatie.

 

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha