Facilitati

  • Camera bagaje
  • Cazino
  • Fitness
  • Piscina incalzita
  • Sali conferinta
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in camera dubla, mic dejun inclus

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Excursii optionale si intrarile la obiective;
• Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului;

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

St Giles se află în zona West End din Londra, la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou Tottenham Court şi de magazinele de pe Oxford Street. La Teatrul Dominion se ajunge pe jos în doar 3 minute, iar hotelul pune la dispoziție 3 restaurante: Sage & Chilli (bucătărie fusion asiatică și italienească), Hudson’s House Café Lounge Bar și VQ, cafenea și restaurant plină de viață, cu program nonstop.

Covent Garden şi British Museum se află la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de St Giles London – St Giles Classic Hotel. La Galeria Națională se ajunge pe jos în mai puţin de 15 minute.

Cel mai mare centru de sănătate şi fitness din Londra se află sub St Giles. Oaspeţii beneficiază de reduceri la intrarea în zona de agrement YMCA, care include o piscină şi o sală de gimnastică.

Barul este deschis, în mod normal până târziu, în fiecare seară. Accesul la conexiunea WiFi pentru utilizarea rețelelor sociale și pentru căutări pe internet este gratuit, iar accesul la rețeaua de internet de mare viteză presupune un cost suplimentar.

Camerele luminoase au TV, facilități pentru prepararea ceaiului/cafelei gratuite şi baie privată cu duş. Toate camerele de la St Giles au decor clasic, seif şi uscător de păr. Accesul la internet este, de asemenea, disponibil la un cost suplimentar.

Descriere

Regală şi elegantă, modernă şi liberă în expresie, dar ultra supravegheată, intensă sau relaxantă, Londra este un oraş global şi indiferent ce se preferă, de la modernul London Eye la istoricul Turn al Londrei, de la cele mai elegante spectacole, magazine sau restaurante, până la distracţia din Soho, aici nimeni nu se poate plictisi.

Londra şi-a înscris istoria de peste un mileniu ca mare imperiu în splendide monumente, cladiri şi muzee, şi în modernele clădiri sau zgârie norii marilor instituţii sau corporaţii multinaţionale, are universităţi, teatre sau săli de concerte celebre în lume, dar şi cartiere sau suburbii sărace sau zone libere de inhibiţii.

Metropola înseamnă şi marile spaţii deschise şi miile de parcuri, celebre sunt Green Park, Hyde Park, grădinile Kensington, Regent's Park sau St. James's Park, sau podurile, mai vechi sau mai moderne toate spendid arcuite peste Tamisa. Londra înseamna şi modă şi este raiul celor care aleargă după cumpăraturi sau dupa noile concepte lansate în design, în artă, muzica sau dans.

Cod catalog: LON00987 ST

Pret

72 Euro / persoana / noapte / Camera dubla / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta