Facilitati

 • Beach front
 • Fitness
 • Loc de joaca ptr. copii
 • Piscina
 • Tenis
 • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • 7 nopti cazare in apartament pentru 6 persoane
 • lenjerie de pat, prosoape, lenjerie de menaj (covor de baie si prosop), kit de curatenie, menaj la sfarsitul sejurului (cu exceptia chicinetei si vesela), acces de baza Wi-Fi (pana la 5 dispozitive pentru navigare, citire e-mailuri si cautare ), taxa de administrare
 • chicinetă open space complet utilată și zonă de living

Oferta nu include

 • transport
 • asigurare medicala / storno
 • taxa turistica: 1,50 € de persoana pe zi
 • depozit: la sosire, vi se va solicita un depozit de 200 EUR (preautorizare card sau cec cu act de identitate).

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 10 Iun 2023 - 17 Iun 2023.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Situat pe o insulă, la malul Râului Siagne, acest complex se află pe un teren cu suprafața de 5 hectare. Acesta este situat la doar 800 de metri de malul mării și are piscină în aer liber.

Complexul include 10 clădiri cu 1 sau 2 etaje și multe facilități de sport și agrement. Studiourile și apartamentele moderne, în sistem self-catering au chicinetă dotată complet. Micul dejun și serviciul de livrare de produse de panificație sunt disponibile la un cost suplimentar. Se oferă acces la internet Wi-Fi la un cost suplimentar.

Personalul de divertisment organizează la sfârșit de săptămână programe gratuite pentru copiii cu vârsta între 3 și 12 ani. De asemenea, se oferă cursuri de fitness. Oaspeții au acces gratuit la piscine, terenurile de joacă și complexul sportiv, cu excepția terenurilor de tenis și a facilităților de tir cu arcul.

În fiecare zi de duminică, oaspeții sunt invitați să participe la un forum de informare pentru a afla detalii despre programul de activități al săptămânii următoare. Se organizează seri cu tematică regională, care le oferă oaspeților posibilitatea de a descoperi folclorul, meșteșugurile și sărbătorile tradiționale.

Complexul se află la 1 km de magazine mici și la 3 km de supermarketuri. Stațiunea Mandelieu de la malul mării are cel mai mare port de agrement din regiunea Alpilor Maritimi și a fost premiată cu o etichetă specială pentru gama largă de activități și sporturi acvatice pe care le oferă.

Descriere

Coasta de Azur mai este cunoscuta si sub denumirea de Riviera Franceza, fiind o regiune de coasta a Frantei la Marea Tireniana. La est aceasta se continua prin Monaco cu Riviera Italiana, intinzandu-se pe o suprafata de 193 km de-a lungul tarmului francez de la Marea Mediterana. Pana in secolul al XIX-lea, aceasta era formata din sate de pescari, dar aceasta situatie s-a schimbat radical odata cu edificarea caii ferate si vizita reginei Victoria.

Regiunea a fost o importanta sursa de inspiratie pentru diversi artisti consacrati, cel mai bun exemplu fiind Picasso, un numar mare din lucrarile acestuia regasindu-se in muzeele locale. La nord se afla Alpii, la vest este Cannes, iar la est sunt tarmurile stancoase. Dupa cum probabil stii, Coasta de Azur reprezinta de decenii bune un simbol al distinctiei si elegantei de pe batranul continent, locul unde se afla statiunile exclusiviste precum Cannes, Nisa, Menton si bineinteles, Saint-Tropez.

Cod catalog: P&V

Pret

1050 Euro / 7 nopti / apartament pentru 6 persoane / self catering
Cere oferta Cere oferta