Facilitati

 • Aer conditionat
 • Camera bagaje
 • Parcare
 • Pet friendly
 • Sali conferinta
 • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion Austrian Airlines pe ruta București - Viena - București
 • Taxe de aeroport
 • Bagaj de mână (maxim 8 kg)
 • Transferurile menționate în itinerar
 • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse
 • Cazare 7 nopți în hotelurile menționate sau opțiuni similare
 • Mesele menționate în itinerar
 • Ghid local vorbitor de limbă engleză pentru vizitele și tururile incluse
 • Asistență turistică

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Taxele de intrare la următoarele obiective turistice:
  • Centrul SPA Afrodite: 28 euro/persoana,
  • Castelul Orava: 10 euro/persoana,
  • Castelul Trencin: 10 euro/persoana,
  • Castelul Cerveny (Red Stone): 12 euro/persoana,
  • Degustare de vin: 8 euro/persoana
 • Asigurare medicală / storno
 • Bagaj de cală pe cursa internațională (supliment aproximativ 20 euro/persoana per segment)
 • Bacșiș ghid și șofer: 2-3 euro/zi/persoană pentru șofer și 4-5 euro/zi/persoană pentru ghid - NU ESTE OBLIGATORIU
 • Locuri preferențiale în avion
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale
 • Excursii opționale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru date fixe de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Condiții de plată:
• Pentru biletele de avion: 100 % la confirmarea rezervării
• Pentru pachetul de servicii la sol
o 50% la confirmarea rezervării
o 50% cu 60 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății +2%).

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 09:50; sosire Viena ora 10:30; Austian Airlines
Plecare Viena ora 15:50; sosire București ora 18:25; Austrian Airlines

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt incluse, dar pot suferi modificări până la momentul emiterii.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Cazare

Cazare 7 nopți în hotelurile menționate sau opțiuni similare

Descriere

Vă propunem acest program încântător care celebrează spiritul festiv și bogatul patrimoniu cultural al Slovaciei în timpul sezonului de sărbători. Veți vizita renumitele Piețe de Craciun din Viena și Bratislava, precum și satele slovace pitorești din apropiere, într-o atmosferă magică, plină de lumini sclipitoare, meșteșuguri tradiționale și delicii culinare delicioase. Fie că savurați delicatese locale și un vin fiert lângă foc sau că admirați tarabele împodobite cu ornamente realizate manual în căutare de cadouri unice pentru cei dragi, Piețele de Crăciun aduc laolaltă vizitatori de toate vârstele și naționalitățile, creând un sentiment unic de comunitate și bucurie

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1: București - Viena
La sosire pe aeroportul din Viena, veți fi întâmpinat și transferat la hotel.
Mese: fără mese incluse
Cazare: Mercure Wien Westbahnhof 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 2: Viena
Zi liberă în Viena.
Piața de Crăciun de la Viena este una dintre cele mai renumite și mai vechi piețe de Crăciun din lume, atrăgând anual milioane de vizitatori din toate colțurile globului. Situată în centrul orașului, în fața primăriei Rathaus, această piață transformă Viena într-un tărâm de basm în timpul sezonului de iarnă. Mii de luminițe strălucitoare, brazi de Crăciun magnifici și ornamente festive, alături de standurile de lemn frumos decorate ce oferă o gamă variată de produse tradiționale și artizanale, de la decorațiuni de Crăciun și jucării, la bijuterii și suveniruri, creează o atmosferă de poveste. Puteți savura delicii culinare specifice sezonului, precum turtă dulce, castane prăjite, clătite austriece Palatschinken, și, bineînțeles, vin fiert Glühwein sau punch aromat, cârnați tradiționali wurst și ștrudel de mere, care îmbină gusturile festive cu cele autentice ale bucătăriei locale. Patinoarul și caruselul tradițional sunt atracții îndrăgite de copii și adulți deopotrivă, iar pe scena din fața primăriei au loc spectacole de colinde și concerte de muzică clasică, aducând un plus de farmec și bucurie sărbătorilor.
Mese: Mic dejun
Cazare: Mercure Westbahnhof Viena 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 3: Viena - Bratislava
Veți fi preluat de la hotel și transferat la aeroportul din Viena, unde vă veți alătura unui grup internațional împreună cu care veți fi transferat la hotelul din Bratislava.
După-amiază, împreună cu ghidul local, veți vizita Piața de Craciun de la Bratislava, un eveniment anual plin de farmec ce transformă centrul capitalei slovace într-un tărâm de basm în timpul sezonului festiv. Vizitatorii pot explora standuri de lemn frumos decorate, unde se găsesc o varietate de produse artizanale, de la ornamente de Crăciun și bijuterii lucrate manual, până la jucării și suveniruri unice, precum și o gamă largă de preparate tradiționale slovace și delicii culinare de sezon: vin fiert (varené víno), clătite (lokše), cârnați afumați (klobása) și varză murată (kapustnica).
Mese: mic dejun
Cazare: Ac Marriott Old Town Hotel Bratislava 4*, Standard Room 4* (sau similar)

Ziua 4: Bratislava
În prima parte a zilei, veți face un tur de oraș de jumătate de zi în Bratislava, capitala Slovaciei. Vă veți întâlni cu ghidul și veți porni într-un tur panoramic de aproximativ o oră ce începe de la iconica Biserică Albastră, continuă de-a lungul râului Dunărea până la Palatul Prezidențial, traversând frumosul district Palisady plin de vile construite în stilul funcționalismului, încheindu-se la impunătorului Castel Bratislava, cu ale sale curți impresionante. Veți face apoi un tur pietonal prin centrului istoric al orașului, unde se află și principalele Piețe de Crăciun din Orașul Vechi, Hlavné námestie și Hviezdoslavovo námestie. După-amiază veți avea timp liber pentru a vă bucura de atmosfera festivă.
Mese: Mic dejun
Cazare Ac Marriott Old Town Hotel Bratislava 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 5: Bratislava - Trnava - Cicmany - Zilina
Astăzi veți călători către orașul Trnava, unul dintre cele mai vechi orașe din țară, cu un bogat patrimoniu cultural și istoric, adesea numit și Mica Roma a Slovaciei, datorită numeroaselor sale biserici și catedrale. Veți vizita Centrul istoric, unde se află clădiri medievale și străzi pietruite, dar și Catedrala Sf. Ioan Botezătorul și Biserica Sf. Nicolae, ambele fiind exemple impresionante de arhitectură gotică și barocă.
Veți merge apoi către Cicmany, sau Satul Turtă Dulce, un sat pitoresc situat în centrul Slovaciei, în regiunea Zilina, cunoscut pentru arhitectura sa unică și pentru casele sale tradiționale decorate cu modele geometrice albe. Casele sunt construite în stilul arhitecturii populare slovace, utilizând lemn și tehnici locale de construcție, iar tradiția decorării caselor datează din secolul al XIX-lea, Cicmany fiind un exemplu remarcabil de conservare a patrimoniului cultural slovac. Veți ajunge și în Rajecka Lesna, un alt satuc pitoresc aflat în apropiere de Cicmany, tot în regiunea Zilina, pentru a vizita Slovenský Betlehem, una dintre cele mai mari reprezentări din lemn a scenei cu nașterea lui Iisus din lume, creată de maestrul sculptor Jozef Pekara. În apropiere, se află faimoasele băi termale și centrul SPA Aphrodite Rajecké Teplice, cu izvoare termale calde cu efecte terapeutice.
Mese: mic dejun
Cazare: Holiday Inn Zilina 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 6: Zilina
Dimineață, veți face un tur pietonal prin centrul istoric al orașului Zilina. Veți admira clădiri gotice, renascentiste și baroce, iar Piața principală Marianske namestie este înconjurată de case tradiționale cu arcade. Veți merge apoi la Castelul Orava, simbol al patrimoniului cultural slovac. Amplasat pe o stâncă deasupra râului Orava, castelul oferă o priveliște spectaculoasă asupra împrejurimilor. Arhitectura sa reflectă o îmbinare de stiluri medieval, gotic și renascentist, cu adăugiri ulterioare în stil baroc. După-amiază, veți vizita Biserica protestantă din Lestiny și satului tradițional slovac Terchova, ambele incluse în Patrimoniul UNESCO. Construcția bisericii datează din secolul al XVII-lea, fiind una dintre cele mai vechi biserici de lemn din Slovacia și include elemente tradiționale de construcție din lemn, cum ar fi bârnele masive și acoperișul înalt. Seara, veți degusta preparate tradițional-slovace în cadrul unei cine cu tematică festivă de Crăciun.
Mese: mic dejun și cină tradițional-slovacă de Crăciun
Cazare: Holiday Inn Zilina 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 7: Zilina - Trencin - Bratislava
Astăzi veți porni înapoi către Bratislava, traversând Drumul Vinului și regiunea viticolă a Carpaților Mici. Veți face o oprire mai întâi la Castelul Trencin, una dintre cele mai importante fortărețe medievale din Slovacia și veți vizita Centrul istoric al orașului, cu clădiri istorice bine conservate, dintre care se remarcă Casa Piaristă construită în stil baroc și biserica gotică Bazilica St. Nicholas. Un alt castel impresionant situat în regiunea Bratislava, cunoscut pentru arhitectura sa romantică și pentru poziționarea sa pitorească în mijlocul peisajului rural este și Castelul Cerveny, construit în stilurile renascentist și baroc, cu elemente de fortificație. Veți vizita apoi orașele viticole Modra și Pezinok unde veți putea participa la o degustare de vinuri locale.
Mese: Mic dejun
Cazare: Ac Marriott Old Town Hotel Bratislava 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 8: Bratislava - Viena - București
Astăzi vi se asigură transferul de la hotel către aeroportul din Viena pentru a vă îmbarca în zborul spre casă.

Mese: mic dejun
Notă: Nu este inclus late check-out (cazare după ora 12:00)

Pret

1650 Euro / pachet 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta