Facilitati

  • Camera bagaje
  • Inchirieri auto
  • Room service
  • Sali conferinta

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare
  • mic dejun

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 09 Sep 2024 - 24 Sep 2024.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Hotelul Maldron Smithfield se află la numai 3 staţii de tramvai LUAS de strada O'Connell. Oaspeţii au la dispoziţie WiFi în întreaga proprietate şi camere moderne şi elegante, cu vedere panoramică la oraş.

Camerele spaţioase ale hotelului Smithfield au TV, seif şi ferestre din podea până în tavan sau balcon, cu vedere panoramică la oraş. Toate băile private au duş cu presiune mare.

Grain & Grill Restaurant & Bar oferă preparate din bucătăria irlandeză şi europeană, 7 zile pe săptămână. Restaurantul oferă un mic dejun complet tip bufet, cu o selecţie caldă şi rece, un meniu de prânz şi un meniu de cină.

Castelul din Dublin şi depozitul Guinness se află la mai puţin de 10 minute de mers pe jos. În jurul hotelului, oaspeţii pot găsi restaurante, magazine şi baruri excelente, iar proprietatea asigură parcare privată.

Cartierul plin de viaţă Temple Bar este la numai 10 minute de mers cu tramvaiul, iar distileria Old Jameson şi staţia de tramvai LUAS Smithfield se află la numai 2 minute de mers pe jos.

Descriere

englezesc „Dublin” este derivat de la numele irlandez „Dubh Linn”, care înseamna „balta neagra”. Totusi, multi istorici nu agreeaza aceasta etimologie, fiindca numele contemporan irlandez al orasului este Baile Átha Cliath, nu Dubh Linn. Prima referinta la oras a fost în scrierile lui Ptolemeu în anul 140, unde se referea la oras ca Eblana.

Dublin este un centru cultural major in Irlanda. Cartierul Temple Bar este o zona cunoscuta mondial pentru viata sa de noapte si este populara cu persoane din Regatul Unit si alte regiuni ale Europei. Orasul are o comunitate homosexuala în crestere, desi homosexualitatea nu a fost legalizata decât în 1992, dupa un caz în Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Cod catalog: DER DUBD0125B
Room Code: Z G

Pret

411 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta