Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Călătorii de grup și transferuri conform itinerarului în microbuze cu aer condiționat, cu avionul și cu barca
  • Zboruri intra-asiatice cu companii aeriene naționale în clasa economică, inclusiv taxe conform itinerarului
  • 12 nopti in hotelurile mentionate sau echivalente de clasa de mijloc (varianta standard sau de mijloc si mijloc superioara)
  • 12x mic dejun
  • Ghid turistic vorbitor de limba germană care se schimbă local
  • Taxele de intrare și vizitarea obiectivelor turistice conform itinerarului
  • Ghid de călătorie

Oferta nu include

  • Bilet de avion catre / de la Laos / Cambodgia
  • Asigurare medicala / storno
  • Alte servicii care nu sunt mentionate ca fiind incluse

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi cu plecari:
Luni: 13 noiembrie, 27 noiembrie, 4 decembrie, 11 decembrie 2023, 8 ianuarie, 22 ianuarie, 5 februarie, 19 februarie, 4 martie, 18 martie, 8 aprilie, 22 aprilie, 20 mai, 17 iunie, 15 iulie, 12 august, 9 septembrie, 14 octombrie 2024.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Număr minim de participanți: 3 persoane
Numar maxim de participanti: 14 persoane
Varsta minima: 3 ani
Viza nu este inclusă
În caz de ocupare redusă, zborul de la Vientiane la Pakse sau de la Pakse la Siem Reap poate fi anulat de compania aeriană în anumite zile. Deoarece există un singur zbor pe zi pentru aceste conexiuni, ne rezervăm dreptul de a face modificări de program din cauza anulărilor de zbor.
Pot interveni modificări de zbor, hotel și program

Cazare

12 nopti in hotelurile mentionate sau echivalente de clasa de mijloc (varianta standard sau de mijloc si mijloc superioara)

Descriere

Descoperiți Laos și Cambodgia - perlele Indochinei. Bogate comori culturale și o istorie lungă vă așteaptă atunci când aceste două țări se combină. În special în Laos, care este încă puțin dezvoltat pentru turism, veți cunoaște Indochina din partea sa originală.

Cod catalog: DER-T LPQ10202B

Itinerariu

Ziua 1: Luang Prabang (Luni, Marti)
Sosire individuala la aeroport si transfer la hotel. Ziua este liberă. 3 nopti in Luang Prabang.
Standard: Vila Chitdara 1 (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele)
Superior: Hotel Victoria Xiengthong Palace (clasa de mijloc superioară, categoria națională: 4 stele)

Ziua 2: Luang Prabang (Marți, miercuri)
Orașul inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO se află între râurile Mekong și Nam Khan și este renumit pentru complexele sale istorice de temple și clădirile din epoca colonială. Vizitați Wat Visoun, cel mai vechi templu locuit, Wat Aham și Wat Xieng Thong, bijuteria coroanei tuturor mănăstirilor și templelor orașului, cu mozaicurile sale ornamentate și picturile murale aurite. Veți vizita, de asemenea, Cascada Kuang Si, care cascadă peste formațiuni de gresie în bazine verde turcoaz. Aici ai ocazia să faci o baie răcoritoare. (Mic dejun)

Ziua 3: Luang Prabang (miercuri, joi)
Astăzi veți vizita Muzeul Național, care se află în fostul Palat Regal (închis marți). După aceea, îndreptați-vă pe Mekong până la Peșterile Pak Ou, unde stânci de calcar abrupte se înalță deasupra Mekongului. Peșterile adăpostesc nenumărate imagini ale lui Buddha. Pe drumul de întoarcere, opriți-vă în satul Ban Xang Khong pentru a afla despre producția de bumbac și mătase țesute manual. Aproximativ 60 km. (Mic dejun)

Ziua 4: Luang Prabang - Vientiane (Joi, Vineri)
Zbor de la Luang Prabang la Vientiane. De acolo excursie la Wat Xieng Khuan la așa-numitul „Parcul Buddha”. Complexul templului este situat la aproximativ 25 de kilometri sud de Vientiane și este cunoscut pentru grădina sa imensă, care este plină de imagini ale lui Buddha și sculpturi hinduse în piatră. 2 nopti in Vientiane. (Mic dejun)
Standard: Hotel Sabaidee@Lao (clasa mijlocie, categorie națională: 3 stele)
Superior: Hotel Salana (clasa medie superioară, categoria națională: 4 stele)

Ziua 5: Vientiane (vineri, sâmbătă)
Capitala Laosului este încă un oraș fermecător somnoros, cu străzi înfrunzite, temple interesante și piețe pline de culoare. Astăzi explorezi cele mai importante obiective turistice: stupa de aur That Luang, fostul palat regal, templul Wat Si Saket și Patuxai, cu puternicul său arc de triumf. Cumparati țesături tradiționale din Laos la „Piața de dimineață”, care este deschisă toată ziua. (Mic dejun)

Ziua 6: Vientiane - Pakse (sâmbătă, duminică)
Zbor de la Vientiane la Pakse. Tânăra capitală a districtului Champasak se află la confluența dintre Mekong și Se Don. Conduceți spre sud de la Pakse de-a lungul malurilor Mekong-ului până la templul montan Vat Phou Champasak. Templul este unul dintre cele mai bine conservate exemple de arhitectură khmeră, chiar mai vechi decât Angkor Wat din Cambodgia. O noapte la Hotel Pakse (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele). (Mic dejun)

Ziua 7: Pakse - Don Khong (Duminică, Luni)
După micul dejun ne îndreptăm spre est, spre Platoul Bolaven, o zonă fertilă în care se cultivă cafeaua și ceaiul. În plus, multe minorități etnice sunt acasă în regiune. Aici veți vizita Cascadele Tad Fane și Cascadele Tad Yuang. Apoi conduceți spre sud până la Don Khong. O noapte la Hotel Pon Arena (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele). Aproximativ 130 km. (Mic dejun)
Standard: cameră standard
Superior: cameră Deluxe

Ziua 8: Don Khong - Pakse (Luni, Marți)
De la Don Khong, luați o barcă către insulele Don Det și Don Khone, care sunt conectate printr-un pod mobil vechi. Pe Don Det se cultivă nuci de cocos și bambus. Salutați sătenii și apoi vizitați rapidurile cascadei Li Phi, la capătul sudic al insulei Don Khone. O noapte la Hotel Pakse (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele). Aproximativ 130 km (mic dejun)

Ziua 9: Pakse - Siem Reap (Angkor) (Marți, miercuri)
După micul dejun, zbor de la Pakse la Siem Reap. Odată ajuns acolo, vizitați orașul regal Angkor Thom. Aleea de la poarta de sud este căptușită pe ambele părți cu statui de zei și demoni. În centrul orașului Angkor Thom se află cele mai importante complexe de temple: Bayon, Baphuon, Terasa Elefanților, Terasa Regelui Leproș, Phimeanakas și fostul palat regal. 2 nopti in Siem Reap. (Mic dejun)
Standard: Angkor Paradise Hotel (clasa mijlocie, categorie națională: 3 stele)
Superior: Hotel Tara Angkor (clasa de mijloc superioară, categoria națională: 4 stele)

Ziua 10: Siem Reap (Angkor) (Miercuri, joi)
După micul dejun, începeți turul turistic la situl Angkor Wat, inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Regele Suryavarman al II-lea a dedicat acest templu zeului hindus Vishnu. A fost nevoie de peste 30 de ani pentru a construi și astăzi prezintă unele dintre cele mai bune exemple de artă khmeră și hindusă. Templul natural Ta Prohm și Banteay Srei din gresie roșie și acoperite de junglă sunt deosebit de impresionante. (Mic dejun)

Ziua 11: Siem Reap - Phnom Penh (Joi, Vineri)
Călătoria dumneavoastră cu mașina este de aproximativ 50 km până la Kampong Kleang, la nord de Tonle Sap. Acolo vei face o excursie cu barca și vei vizita satele de pescari plutitoare. Priviți localnicii pescuind, spălând haine și înoând în râu și bucurați-vă de peisajul care trece. Apoi conduceți pe uscat până la Phnom Penh (aproximativ 5 ore). 2 nopti in Phnom Penh. Aproximativ 320 km (mic dejun)
Standard: Hotel Katari (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele)
uperior: Hotel Katari (clasa mijlocie, categoria: 3 stele) sau Sensory Park Hotel (clasa medie superioară, categoria: 4 stele)

Ziua 12 Phnom Penh (vineri, sâmbătă)
Capitala Cambodgiei se află la confluența dintre Mekong, Bassac și Tonle Sap. Este considerat a fi cel mai frumos dintre orașele construite în Indochina în timpul perioadei coloniale franceze. În timpul unui tur de oraș veți cunoaște obiectivele turistice din Phnom Penh. Veți vizita Palatul Regal și Pagoda de Argint, al cărei podea este acoperit cu peste 5000 de plăci de argint. Admirați arta și cultura khmeră din toată Cambodgia la Muzeul Național. Veți vizita, de asemenea, Piața Centrală și Muzeul Tuol Sleng. După aceea, faceți o excursie la „Câmpurile uciderii” cu gropile comune ale Khmerului Roșu - o scenă a oribilelor masacre din 1975. (Mic dejun)

Ziua 13 Phnom Penh (sâmbătă, duminică)
Mic dejun la hotelul dumneavoastră. Transferul la Aeroportul Phnom Penh are loc în funcție de zborul de întoarcere sau de plecare rezervat separat. Sfârșitul excursiei de grup. (Mic dejun)

Pret

2148Euro / persoana / circuit 12 nopti / mic dejun
Cere oferta Cere oferta