Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 7 nopti cazare in Jungle View Room
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 10 Mai 2024 - 77 Mai 2024.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cel mai bun hotel de tip boutique din Tulum, proprietatea cu două aripi oferă tot ce este mai bun din tropice, cuprinzând unsprezece unități de cazare pe plajă și unsprezece apartamente pe marginea junglei vizavi. – La Valise este refugiul perfect pe plajă și junglă, cu camerele sale frumoase și priveliștile uimitoare la malul mării, ceea ce face pentru cel mai pitoresc sejur pe plaja din Tulum. Piscina infinită încălzită cu vedere la junglă la un capăt și vederi uluitoare ale oceanului Caraibe pe cealaltă parte. Paturi direct pe plajă pentru a vă relaxa ziua sau întins sub stele noaptea.

Toate camerele au mobilier lucrat manual, Wi-Fi gratuit, seifuri și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Bungalourile rustice din junglă au dușuri în aer liber și terase cu vedere la junglă. Camerele aerisite de pe malul mării includ băi private și hamace. Este disponibil room service, iar micul dejun zilnic este inclus pentru toți oaspeții.

Descriere

Anul acesta e timpul să ai o vacanță deosebită, într-o destinație exotică precum Riviera Maya, Mexic. Aceasta este o destinație exotică perfectă pentru o vacanță cu prietenii, cu familia sau pentru o lună de miere.

Ca destinație de vacanță, Riviera Maya este extrem de atractivă întrucât aici vei găsi suficinete activități care să te relaxeze. Dacă preferi scufundările, vei găsi peșteri și bazine naturale sau golfuri în care lumea subacvatică te va fascina. Dacă preferi să stai întins la soare, atunci plajele însorite vor fi alegerea ta. Vei găsi fascinantă și lumea mayașă cu monumentele ei, dar și buticurile de artă populară, tarabele cu bere, mâncărurile din pește proaspăt sau excepționalele SPA-uri.

Cod catalog: TRV-EXP

Pret

1562 Euro / 7 nopti / persoana in Jungle View Room / mic dejun
Cere oferta Cere oferta