Facilitati

  • Beach front
  • Gradina
  • Parcare
  • Piscina
  • Room service
  • Wellness & Spa

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in Pavillion Room, All inclusive

Oferta nu include

• Transport
• Asigurarea medicala
• Asigurarea storno

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

PACHET HONEYMOON (pentru un sejur de min. 7 nopti): un cocktail de bun venit, un masaj de 60 minute pentru fiecare partener, o cină romantică pe plajă.  La cerere, mireasa se poate bucura de o pictura traditionala cu henna.

IMPORTANT!
Pentru a beneficia de aceste tarife si servicii, este obligatoriu ca la momentul rezervarii sa prezentati copia certificatului de casatorie (nu mai vechi de 1 an). O copie a certificatului va fi prezentata si la hotel in momentul check-in-ului.

Cazare

Situat într-o grădină tropicală pe plaja din nord-vestul zonei de coastă, Kilindi Zanzibar oferă unităţi de cazare de lux, tip pavilion, facilități de spa și o piscină infinită.

Vilele zugrăvite în alb au terasă, piscină privată și zonă de living în aer liber. Băile sunt dotate cu duș cu efect de ploaie. Oaspeţii pot admira vederea la mare. Toate vilele au majordom privat.

Kilindi Zanzibar oferă diferite opțiuni de luat masa, inclusiv cine private în vilă, pe plajă, în restaurant sau în zona piscinei. Complexul are un lounge de shisha.

Oaspeții se pot relaxa cu un masaj sau un tratament de înfrumusețare la Kilindi Spa.

În zonă pot fi practicate activităţi precum pescuit, snorkelling, scufundări și canotaj.

Descriere

Zanzibar – secretul aromat al Oceanului Indian! Este o minunata insula tropicala cu o bogata istorie si cultura, iar dealungul secolelor a fost un important punct comercial, unde pe langa comertul cu mirodenii si fildes, comertul cu sclavi detinea ponderea cea mai mare, fiind din acest punct de vedere cel mai mare centru din Estul Africii. Insula cu o lungime de 85 km si o suprafata de 1464 kmp, se afla in Oceanul Indian la doar 36 km de coastele Tanzaniei si la 76 km de capitala Dar – es – Salaam, fiind marginita de plaje cu nisip fin alb si palmieri, inconjurata de apele calde ale oceanului si de recifele de corali. Limba nationala este Kiswahili, dar engleza se vorbeste curent. Cultura locala este un mix intre influentele africane, arabe si hindu.

Zanzibar este cunoscuta si sub denumirea de „Insula Mirodeniilor”, evocand un oarecare romantism al trecutului invaluit in arome de cuisoare, scortisoara, cardamom si lemon grass.

Frumusetea acestei insule l-a determinat pe Sultanul Omanului in vremuri apuse, sa mute tronul imperial pe aceste coaste si sa exclame si sa denumeasca locul „Zayn Zal Barr” – „fair is the island” de aici si denumirea de Zanzibar.

Cod catalog: ZNZ10160 AZ

Pret

412 Euro / persoana / noapte / Pavillion Room / All inclusive
Cere oferta Cere oferta