Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion Air France pe ruta București - Ponta Delgada - București
 • Bilet de avion Sata Azores pe rutele Ponta Delgada - Terceira, Terceira - Horta, Horta - Ponta Delgada
 • 1 Bagaj de mână / persoană
 • 1 Bagaj de cală pe cursa internațională
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Transfer hotel - port, port - hotel
 • Cazare 10 nopți în hoteluri de 4* cu mic dejun inclus, conform itinerariului
 • Prânz la restaurant local în 4 zile
 • Ghid local vorbitor de limbă engleză
 • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse
 • Taxe de intrare la: Lacul Furnas Lake și Grădina Botanică Terra Nostra, Muzeul Vinului din Terceira, Centrul de studiu al vulcanilor Capelinhos Volcano, Muzeul Vinului din Pico, Muzeul Vânătorii de Balene.
 • Asistență turistică

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Bacșiș ghid și șofer - NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
 • Locuri preferențiale în avion
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru alte date de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte!
Locuri în limita disponibilității!
Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care va rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 06:30; sosire Paris ora 08:45; Air France
Plecare Paris ora 14:05; sosire Ponta Delgada ora 16:05; Air France
Plecare Ponta Delgada ora 07:30; sosire Paris ora 13:10; Air France
Plecare Paris ora 15:20; sosire București ora 19:10; Air France

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Pentru alte variante de zbor, tarifarea se face la cerere, în funcție de disponibilitatea din momentul solicitării.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Cazare

Descriere

Vă propunem un circuit în Insulele Azore în care veți avea ocazia să cunoașteți 4 dintre cele 9 insule ale arhipelagului. Paradis european, natura tronează pe aceste insule: vegetație luxuriantă, cascade, grote, lacuri, lagune, lacuri ascunse în pădure, izvoare termale, hortensii cât cuprinde și singura plantație de ceai din Europa. Insulele Azore sunt renumite pentru întâlnirea cu balene și delfini, perioada potrivită pentru aceste activități fiind mai-septembrie. Deși apele reci ale Atlanticului nu fac din acest arhipelag o destinație de plajă, vă vor încânta frumusețile naturii și apele calde ale izvoarelor termale.

Itinerariu

Ziua 1: București - Paris - Ponta Delgada
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Ponta Delgada. Veți fi transferat către hotelul de pe Insula Sao Miguel.
Cazare hotel Marina Atlantico 4* sau similar.

Orar de zbor*:
Plecare Bucuresti ora 06:30; sosire Paris ora 08:45; Air France
Plecare Paris ora 14:05; sosire Ponta Delgada ora 16:05; Air France
* Orarul zborurilor poate suferi modificări, fără vreun avertisment din partea companiei aeriene.

Ziua 2: Insula Sao Miguel
Așa cum este întregul arhipelag Azore, și Insula Sao Miguel este de origine vulcanică. Veți face un tur privat al văii Furnas – craterul unui vulcan stins cu o vegetație luxuriantă, o combinație de excepție între peisajele Noii Zeelande și ale Islandei, renumit pentru izvoare termale și fumarole cu proprietăți medicinale. Veți vizita Lacul Furnas, iar după ce veți servi masa de prânz gătită în mod tradițional cu ajutorul fumarolelor, veți vizita Grădina Botanică Terra Nostra – o grădină paradisiacă cu lacuri, poduri și multă vegetație. Ultima oprire va fi la Fabrica de ceai Gorreana, o fabrică – muzeu unde veți putea admira procedeul păstrat intact încă din secolul al XIX-lea de fabricare a ceaiului Gorreana cunoscut la nivel mondial. Veți savura o ceașcă din renumitul ceai.
Mese: mic dejun, prânz
Cazare hotel Marina Atlantico 4* sau similar.

Ziua 3: Insula Sao Miguel
Aveți această zi liberă la dispoziție pentru a explora pe cont propriu insula. Supranumită ”Insula Verde”, Sao Miguel este cea mai mare și mai populată insulă dintre Azore. Puteți alege să vizitați Lacul Sete Citades și Vista do Rei, popular punct de belvedere asupra faimosului lac de o frumusețe covârșitoare, deși cea mai mare atracție a insulei o reprezintă Caldeira Velha – grup de izvoare termale ascunse în pădure și o încântătoare cascadă, loc popular pentru băi atât în sezonul rece, cât și în cel cald.
Mese: mic dejun
Cazare hotel Marina Atlantico 4* sau similar.

Ziua 4: Sao Miguel - Terceira
Astăzi veți părăsi Insula Sao Miguel. Veți fi transferați către aeroportul Ponta Delgada pentru a vă îmbarca în zborul către următoarea insulă a călătoriei, Terceira. Veți fi preluați de la aeroportul din Angra do Heroismo de către partenerul nostru local și veți fi conduși la hotel.
Mese: mic dejun
Cazare Terceira Mar Hotel 4* sau similar.

Ziua 5: Insula Terceira
Veți face un tur cu ghid vorbitor de limbă engleză al insulei. Vă veți îndrepta spre Monte Brasil, rămășițele unui vechi vulcan stins, acum rezervație naturală. Vă veți plimba pe coasta atlantică la Baia da Salga, la Salgueiros, la Porto Martins și Cabo da Praia, mici golfuri și piscine naturale formate pe malul oceanului, atractive locații pentru plajă. La final veți vizita orașul Praia da Vitoria renumit pentru clădirile colorate și biserica Matriz da Praia da Vitoria, clădire emblematică pentru Terceira, cel mai important monument religios al insulei. Vă veți continua călătoria spre punctul de belvedere Serra do Facho care oferă o priveliște magnifică asupra orașului Praia da Vitoria, urmat de Serra do Cume. Veți vizita cea mai veche biserică de pe insulă din S. Sebastião, construită de primii coloniști ai insulei în 1455. După prânz, veți vizita Furnas do Enxofre, câmp de fumarole unele ajungând până la 95ºC. În zona viticolă Biscoitos, veți vizita Muzeul Vinului (în funcție de disponibilitatea furnizorului) și zona de coastă cu piscinele naturale de origine vulcanică. Turul va continua cu zona rurală a insulei și veți vizita localitatea Doze Ribeiras, St. Barbara cu casele sale albe cu coșuri cilindrice care amintesc de Algarve, Das Cinco Ribeiras, vechi port pescăresc unde veți vizita fabrica de brânză Fábrica de Queijo, apoi Angra do Heroísmo cu o oprire la Casa de broderie locală.
Mese: mic dejun și prânz
Cazare Terceira Mar Hotel 4* sau similar.

Ziua 6: Insula Terceira
Veți avea această zi la dispoziție pentru a o petrece după bunul plac în Terceira.
Mese: mic dejun
Cazare Terceira Mar Hotel 4* sau similar.

Ziua 7: Terceira - Faial
Vă veți continua călătoria cu Insula Faial supranumită Insula Albatră datorită nenumăratelor hortensii albastre răspândite peste tot pe insulă. Veți fi transferați către aeroportul din Angra do Heroismo pentru a vă îmbarca în zborul către Horta, Faial. Veți fi preluați de la aeroport de către partenerul nostru local și veți fi conduși la hotel.
Mese: mic dejun
Cazare Hotel do Canal 4* sau similar.

Ziua 8: Insula Faial
După micul dejun veți vizita principalele obiective turistice ale insulei. În centrul insulei se află Rezervația Naturală Caldeira, un crater vulcanic imens, de 2km diametru și 400m adâncime. Veți continua către Praia do Norte, cu oprire la punctul de belvedere Ribeira das Cabras de unde se pot vedea Faja da Praia do Norte, plajă formată în urma erupției vulcanului Cabeço do Fogo în 1672 și vulcanii Capelo dintre care veți admira de aproape vulcanul Capelinho și peisajul modificat în urma erupției care a acoperit în totalitate zona cu cenușă vulcanică și veți vizita Centrul de studiu al Vulcanilor Capelinhos (închis în zilele de luni).
Mese: mic dejun și prânz
Cazare Hotel do Canal 4* sau similar.

Ziua 9: Faial - Pico - Faial
Veți fi transferați către portul din Faial și veți călători cu ferry către Madalena, Insula Pico. Veți face un tur cu ghid vorbitor de limbă engleză în Pico, veți vizita muzeul vinului și veți admira peisajele viticole ale insulei. În Lajido de Santa Luzia veți admira câmpul de lavă bazaltică cu diferite structuri și microrelief vulcanic, peisaj tipic insulei Pico. Acest peisaj geologic face parte din Patrimoniul geocultural UNESCO alături de podgoriile, cramele și șinele de transport din zonă. În continuare veți vizita Vila de Sao Roque, vechi port comercial și istoric ce are legătură cu industria vânătorii de balene. După ce veți servi prânzul la un restaurant local, veți vizita Muzeul Vânătorii de Balene. La final veți face un tur al sitului protejat UNESCO, podgoriile insulei Pico în care se combină peisajul vulcanic și cultura viței-de-vie după metode ancestrale. Vă veți întoarce în Horta și veți fi preluați de la port de către partenerul nostru local care vă va conduce la hotel.
Mese: mic dejun și prânz
Cazare Hotel do Canal 4* sau similar.

Ziua 10: Faial - Sao Miguel
Vă veți întoarce pe Insula Sao Miguel. Veți fi transferați către aeroportul din Horta pentru a vă îmbarca în zborul către Ponta Delgada. Veți fi preluați de la aeroport și conduși la hotel.
Mese: mic dejun
Cazare Hotel Marina Atlantico 4* sau similar.

Ziua 11: Ponta Delgada - Paris - București
Veți fi transferați către aeroportul din Ponta Delgada pentru a vă îmbarca pe cursa cu destinația București.

Pret

1980 Euro / pachet 10 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta