Facilitati

  • Gradina
  • Parcare
  • Pet friendly
  • Room service
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 05 Nov 2020 - 08 Nov 2020.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

ANULARE GRATUITA PANA PE 02 NOIEMBRIE

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Hotelul Glen Mhor oferă case victoriene şi apartamente situate pe malul râului Ness, la 3 minute de mers pe jos de centrul oraşului Inverness şi la 15 minute cu maşina de Loch Ness.

Unităţile de cazare se află în 4 case victoriene fermecătoare (oaspeţii sunt rugaţi să comunice recepţiei preferinţa pentru o anumită clădire). Multe camere au vedere superbă la Catedrala din Inverness situată dincolo de râu și la Teatrul Eden Court.

Barul-restaurant Nicky Tam’s oferă beri, băuturi spirtoase premium şi un meniu de mâncăruri tradiționale scoțiene, realizate cu produse locale.

Ness Bank, fermecătoarea zonă protejată a oraşului, este situată mai jos de castel, vizavi de Teatrul Eden Court şi de Catedrală.

Glen Mhor este la 5 minute de mers cu maşina de autostrada A9, la 13 km de Aeroportul Inverness şi la 10 minute de mers pe jos de gară. Hotelul este situat ideal pentru vizitarea oraşului Inverness şi a regiunii muntoase din jur.

Descriere

Deşi există multe sate mici şi oraşe în regiunea Highlands din Scotia, există doar un singur oraş - Inverness. Acest oras este situat in nord-estul Scoţiei, la gura de vărsare a râului Ness de la care provine numele oraşului său. Acest oras este destul de vechi si are multe atractii si, fiind singurul oras din Highlands, acesta este un bun punct de plecare.

Castelul Inverness este unul dintre cele mai cunoscute sit-uri şi este în prezent utilizat ca tribunal. Catedrala St Andrew's este un alt obiectiv important, iar asezarea sa pe malurile râului Ness oferă un cadru pitoresc. Cea mai veche biserică din zona este biserica „Old High”, situata pe Muntele St Michael de lângă râu.

Cod catalog: RTHK

Pret

123 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta