Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Călătorii de grup și transferuri conform itinerarului într-un autocar cu aer condiționat și cu feribotul
  • 8 nopți în hotelurile menționate sau echivalente din clasa medie și clasa medie superioară
  • 8x mic dejun, 8x prânz
  • Ghid turistic continuu, vorbitor de germană
  • Taxele de intrare și vizitarea obiectivelor turistice conform itinerarului
  • Ghid de călătorie

Oferta nu include

  • Bilete de avion
  • Asigurare medicala / storno
  • Alte servicii care nu sunt mentionate ca fiind incluse

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi cu plecari in fiecare zi de luni pana pe 31 Oct 2024.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Număr minim de participanți: 4 persoane
Viza nu este inclusă
Se recomandă încălțăminte rezistentă și costume de baie
Sănătatea bună (fără dizabilități de mers) este o condiție prealabilă.
Fiecare oaspete primește o sticlă individuală care poate fi umplută pe drum. În acest fel, utilizarea sticlelor de plastic ar trebui redusă.
Pot interveni modificări de program si hotel.

Cazare

8 nopți în hotelurile menționate sau echivalente din clasa medie și clasa medie superioară

Descriere

Petreceți o vacanță în Bali sărutată de soare, cu temperaturi tropicale. Cascade impresionante, jungla sălbatică și terasele de orez cu un verde strălucitor caracterizează peisajul. Îți place să înoți? Vizitați una dintre plajele cu nisip deschis sau întunecat, care se află pe o mare caldă pe tot parcursul anului. Există locuri excelente de surf atât pe coasta de sud, cât și pe coasta de est. Îți place să vizitezi clădiri exotice? Atunci pachetele de vacanță în Bali sunt perfecte pentru tine. Complexe de temple magnifice așteaptă să fie descoperite în partea dominată de hinduși a Indoneziei.

Cod catalog: DER-T DPS00044

Itinerariu

Ziua 1: Denpasar - Ubud (Luni)
Sosire individuală în Bali și transfer la Ubud. După check-in-ul la hotel, aveți restul zilei liber. O noapte la Element by Westin Bali Ubud (clasa de mijloc superioară, categoria națională: 4 stele).

Ziua 2: Ubud - Candi Dasa (Marți)
După micul dejun vizitați piața tradițională din Ubud. Apoi conduceți spre Klungkung, unde veți vizita Kerta Gosa. Apoi vizitați satul natal Baliaga Tenganan, probabil prima așezare umană din Bali. O noapte la Candi Beach Resort & Spa (clasa medie superioară, categoria națională: 4 stele). (Mic dejun, prânz)

Ziua 3: Candi Dasa - Lovina (Miercuri)
După micul dejun, conduceți la cel mai mare complex de temple din Bali, Templul Besakih. Continuați spre satul Kintamani. De aici aveți o priveliște fantastică asupra vulcanului Batur încă activ la o altitudine de 2.200 m. 2 nopți la The Lovina (clasa medie superioară, categoria națională: 4 stele). (Mic dejun, prânz)

Ziua 4: Centrul Bali (Joi)
Astăzi veți conduce către munții uluitori din centrul Bali, în orașul montan Bedugul, unde veți vizita templul Pura Ulun Danu de pe Lacul Bratan. Continuati catre Gobleg, unde aveti o minunata priveliste panoramica asupra lacurilor vulcanice Danau Tamblingan si Danau Buyan. Înainte de a vă întoarce la Lovina, faceți o scurtă excursie la cascada din Munduk. (Mic dejun, prânz)

Ziua 5: Lovina - Pemuteran (Vineri)
Dimineața porniti catre „Vihara Buddha” și la izvoarele termale de sulf Banjar. După aceea, spre nord-vestul insulei, unde ajungeți în portul Labuhan Lalang în jurul prânzului. Petreceți după-amiaza snorkeling pe insula Menjangan. Apoi conduceți spre Pemuteran. O noapte la Taman Sari Cottages (clasa medie superioară, categoria națională: 4 stele). (mic dejun, prânz ca cutie de prânz)

Ziua 6: Pemuteran - Banyuwangi (Java) (Sâmbătă)
Dimineața este liberă. Explorați, de exemplu, reciful de corali offshore pe cont propriu. La prânz conduceți spre portul Gilimanuk pentru a lua feribotul către Java. Ajuns pe Java, conduceți spre Banyuwangi la hotelul dumneavoastră peste noapte. 2 nopti in Santika Banyuwangi (clasa mijlocie, categoria nationala: 3,5 stele). (Mic dejun, prânz)

Ziua 7: Podișul Ijen (Duminică)
Astăzi porniți dimineața devreme pentru o călătorie cu 4x4 în una dintre ultimele păduri tropicale din Java. După aceea începeți ascensiunea către craterul Ijen, de unde aveți o priveliște fantastică a unui joc unic de culori. Apoi o scurtă vizită la o plantație de cafea și cuișoare și zona din jurul Licinului. Apoi întoarceți-vă la hotel pentru noapte. Seara este liberă pentru propriile activități. Bucurați-vă de timp și lăsați impresiile colectate să lucreze din nou asupra dvs. (Mic dejun, prânz)

Ziua 8: Banyuwangi - Pekutatan (Bali) (Luni)
După micul dejun, un scurt tur de oraș în Banyuwangi cu o ricșă tradițională (becak) este pe ordinea de zi. Apoi luați feribotul înapoi la Bali. Ajunși în Bali, o vizită la Templul Rambut Siwi, precum și o plantație de cauciuc și arborele sacru „Bunut Bolong” sunt în programul tău. O noapte în Puri Dajuma (clasa de mijloc superioară, categoria națională: 4 stele). (Mic dejun, prânz)

Ziua 9: Pekutatan - Sudul Bali (Marți)
După micul dejun, vizitați Templul Batukaru Rainforest și călătoriți prin pădurea tropicală timp de aproximativ 1,5 ore. La finalul excursiei se face o vizita la faimosul templu maritim Tanah Lot. Sfârșitul turului și transfer la hotelul dvs. de pe plajă din sudul Bali. În funcție de dorințele dumneavoastră individuale, trebuie rezervată cel puțin o noapte suplimentară sau extinderea pentru baie în Bali. (Mic dejun, prânz)

Pret

1323 Euro / persoana / circuit 8 nopti / demipensiune
Cere oferta Cere oferta