Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • ur de grup conform itinerarului într-un vehicul special de safari
 • Transferuri conform itinerarului
 • Tur de camping: 7 nopți in camping, 2 nopți în tabără de corturi, 2 nopți în hoteluri, cabane
 • Tur cu cazare: 4 nopți in camping, 2 nopți în tabără de corturi, 5 nopți în hoteluri, cabane
 • 11 mic dejun, 9 prânz, 9 cina
 • Apă, precum și ceai și cafea în timpul meselor
 • Ghid turistic vorbitor de engleză și un ghid turistic suplimentar
 • Taxele de intrare, activități și vizitarea obiectivelor turistice conform programului
  Ghid de călătorie

Oferta nu include

 • Bilet de avion pana la destinatie
 • Asigurare medicala / storno
 • Alte servicii neincluse in program

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi până la 18 Decembrie 2024.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Număr minim de participanți: 4 persoane
Numar maxim de participanti:
- Tur de camping: 17 persoane
- Tur cu cazare: 12 persoane
- Varsta minima: 12 ani

Varsta maxima: 68 ani
Grup internațional de participanți

Veți fi însoțit de 2 ghizi turistici/șoferi în călătoria dumneavoastră - mai multe servicii, mai mult ajutor, mai multe cunoștințe

Dacă grupul este mai mic de 8 persoane, se poate folosi un vehicul de safari 4x4 mai mic.

Taxele de viză pentru Zimbabwe sunt în prezent de 30 USD de persoană, plătibile la nivel local

Limită de bagaje: geantă moale de călătorie/rucsac de turism de maximum 15 kg și un bagaj de mână

Aduceți-vă propriul sac de dormit, prosoape și pernă.

Cazare

5 nopți de camping, 3 nopți de tabără cu corturi, 4 nopți la hoteluri, cabane (de la categorie rezonabilă până la medie)

Descriere

Sălbăticia neatinsă și viața sălbatică diversă îi așteaptă pe vizitatori într-o excursie în Botswana. Țara fără ieșire la mare din sudul Africii este caracterizată în principal de peisajul deșertului Kalahari și al Deltei Okavango . În timpul sezonului uscat, Botswana își prezintă frumusețea sterilă. Cu toate acestea, când cad primele picături de ploaie, un covor luxuriant de iarbă și plante începe să acopere pământul, transformându-l complet. Animalele țării, cum ar fi elefanții, girafele, bivolii, gheparzii și springbok-urile găsesc acum hrană suficientă. O vacanță în Botswana este așadar ideală pentru observarea animalelor în mediul lor natural, de exemplu în Parcul Național Chobe, primul parc național al țării.

Cod catalog: DER-T

Itinerariu

Tur de camping
Ziua 1: Maun
(Camping: duminica) Sosire individuala la aeroportul Maun, transfer la hotel. O noapte de camping la Drifters Maun Lodge. Aproximativ 40 km (cina)

2-3 Ziua: Maun - Delta Okavango
(Camping: luni-marți) Astăzi vom porni spre Delta Okavango, cea mai mare deltă interioară din lume, în mijlocul Kalahari. Râul Okavango dispare aici în nisipul deșertului și formează o zonă umedă uriașă cu multe canale întortocheate. Îți instalezi tabăra pe marginea unei lagune mari și explorezi zona pe jos și – dacă nivelul apei este suficient de mare – în mokoros (canoe). În anotimpurile secetoase, explorați zona cu vehiculul. Veți experimenta natura minunată și veți învăța multe de la ghizii locali care vă pot oferi și informații despre modul de viață al locuitorilor Deltei. Un punct culminant este o excursie cu barca la apus, unde puteți vedea o mulțime de animale și vă puteți bucura de priveliște cu o băutură rece. 2 nopți într-o tabără permanentă de corturi în Delta Okavango. Aproximativ 240 km (mic dejun, prânz, cină)

Ziua 4 Delta Okavango - Maun
(Camping: miercuri) Astăzi te întorci la Maun, unde ai timp să faci cumpărături sau, sa te relaxezi lângă piscină. Cina la cabana. O noapte de camping la Drifters Maun Lodge (gama medie) lângă râul Boteti. Aproximativ 240 km (mic dejun, cina)

Ziua 5-8 : Maun - rezervatie de vanatoare
(Camping: joi-duminică) Pentru călătoria către rezervațiile de vânat, veți trece la vehicule de safari speciale, mai mici, care vor fi vehiculul „off-road” ideal pentru următoarele zile. Veți petrece aceste zile în diferite rezervații, traseul și înnoptările depind de anotimp și de nivelul apei. Sunteți în camping de ex. în Rezervația Moremi, care se întinde pe aproximativ 4.800 de kilometri pătrați și este o zonă unică de observare a animalelor. Sau puteți merge în regiunea Savuti, unde puteți petrece timp urmărind fauna sălbatică. În funcție de drum și de condițiile meteo, ghidul va decide la fața locului dacă ar trebui să faceți și un ocol în regiunea Khwai. 4 nopți în „Tabere sălbatice” în mijlocul naturii. (Cină prânz mic dejun)

9 . Ziua: Rezervatie de vanatoare - Makgadikgadi Pans
(Camping: luni) Înapoi în Maun, cu Drifters Truck. După prânz, continuați călătoria către spectaculoasa Salina Makgadikgadi, cunoscută pentru biodiversitatea sa de păsări și alte animale din deșert. Cazare peste noapte intr-o tabăra situata în mijlocul unui peisaj nesfârșit. Un loc minunat sub cerul înstelat al Africii. O noapte de camping în Salina Makgadikgadi. Aproximativ 200-300 km (mic dejun, prânz, cină)

Ziua 10: Makgadikgadi Pans - Cascada Victoria
(Camping: marți) Continuați către râul Chobe, care este cuoscut pentru turmele sale mari de elefanți. După-amiaza faceți un tur cu barca pe râu, apoi treceți granița în Zimbabwe. 2 nopti in Cascada Victoria intr-o cabana. Aproximativ 400 km (mic dejun, prânz)

Ziua 11: Cascada Victoria
(Camping: miercuri) Plecare catre Cascadele Victoria,  „Mosi o Tunya”, fumul care tună, așa cum îl numesc localnicii acest spectacol natural. O excursie la „Cascade” este unul dintre cele mai importante momente ale turului. Vizită opțională: satele tribale sau piaţa de rarităţi. Alte activități opționale, plătibile local, cum ar fi: un zbor de 20 de minute deasupra cascadelor (foarte recomandat!), o excursie cu barca Zambezi sau un bungee jumping spectaculos de la o înălțime de peste 100 m (pentru iubitorii de adrenalina!) sunt, de asemenea, experiențe de neuitat. De asemenea, puteți explora zona înconjurătoare pe jos. Cina este într-un restaurant local (nu este inclusă, plătibilă local). (Mic dejun)

Ziua 12: Cascada Victoria
(Camping: joi) După micul dejun veți fi transferați la aeroportul Victoria Falls. Sfârșitul călătoriei. (Mic dejun)

Tur cu cazare
Ziua 1: Maun
(Tururi Cazare: Miercuri) Sosire individuală la Aeroportul Maun, transfer la hotel. O noapte la Drifters Maun Lodge. Aproximativ 40 km (mic dejun, prânz, cină)

2-3 Ziua: Maun - Delta Okavango
(Cazare: joi-vineri) Astăzi vom lua un avion mic către Delta Okavango, cea mai mare deltă interioară din lume, în mijlocul Kalahari. Râul Okavango dispare aici în nisipul deșertului și formează o zonă umedă uriașă cu multe canale întortocheate. Îți instalezi tabăra pe marginea unei lagune mari și explorezi zona pe jos și – dacă nivelul apei este suficient de mare – în mokoros (canoe). În anotimpurile secetoase, explorați zona cu vehiculul. Veți experimenta natura minunată și veți învăța multe de la ghizii locali care vă pot oferi și informații despre modul de viață al locuitorilor Deltei. Un punct culminant este o excursie cu barca la apus, unde puteți vedea o mulțime de animale și vă puteți bucura de priveliște cu o băutură rece. 2 nopți într-o tabără permanentă de corturi în Delta Okavango. Aproximativ 240 km (mic dejun, prânz, cină)

Ziua 4 Delta Okavango - zona Khwai
(Cazare: sâmbătă) Astăzi vă veți îmbarca din nou într-un avion mic care vă va duce direct în zona Khwai. După-amiaza veți experimenta o excursie de vizionare a animalelor într-un vehicul de safari deschis. 4 nopți de cazare în mijlocul naturii. (Cină prânz mic dejun)

Ziua 5-7 : rezervații faunei sălbatice
(Cazare: Duminică-Miercuri) Aceste zile le veți petrece în zona Khwain sau în diverse rezervații de vânatoare, traseul și înnoptările depind de anotimp și de nivelul apei. (Cină prânz mic dejun)

Ziua 8: Maun
(Cazări: joi) După o excursie de vizionare a animalelor, veți fi dus înapoi la Maun. Acolo ai timp să faci cumpărături sau să te relaxezi lângă piscină. Cina la cabana. O noapte in Drifters Maun Lodge (gama medie) langa raul Boteti. Aproximativ 240 km (mic dejun, cina)

Ziua 9: Maun - Makgadikgadi Pans
(Cazare: joi) Înapoi în Maun, vă schimbați înapoi în Drifters Truck. După prânz, continuați călătoria către spectaculoasa Salina Makgadikgadi, cunoscută pentru biodiversitatea sa de păsări și alte animale din deșert. O noapte într-o cabană în Salina Makgadikgadi. Aproximativ 200-300 km (mic dejun, prânz, cină)

Ziua 10: Makgadikgadi Pans - Cascada Victoria
(Cazare: vineri) Continuați către râul Chobe, cunoscut pentru turmele sale mari de elefanți. După-amiaza faceți un tur cu barca pe râu, apoi treceți granița în Zimbabwe. 2 nopti in Cascada Victoria intr-o cabana (gama medie). Aproximativ 400 km (mic dejun, prânz)

Ziua 11: Cascada Victoria
(Tur cu cazare: sâmbătă) Vizita la Cascadele Victoria, „Mosi o Tunya”, fumul care tună, așa cum îl numesc localnicii acest spectacol natural. O excursie la „Cascade” este unul dintre cele mai importante momente ale turului. Vizită opțională: satele tribale sau piaţa de rarităţi. Alte activități opționale, plătibile local: un zbor de 20 de minute deasupra cascadelor (foarte recomandat!), o excursie cu barca Zambezi sau un bungee jumping spectaculos de la o înălțime de peste 100 m sunt, de asemenea, experiențe de neuitat. De asemenea, puteți explora zona înconjurătoare pe jos. Cina este într-un restaurant local (nu este inclusă, plătibilă local). (Mic dejun)

Ziua 12: Cascada Victoria
(Tururi Cazare: Duminica) Dupa micul dejun transfer la aeroport. Sfârșitul călătoriei. (Mic dejun)

Pret

2586 Euro / persoana / circuit 11 nopti / pensiune completa
Cere oferta Cere oferta