Facilitati

 • Aer conditionat
 • Babysitting
 • Camera bagaje
 • Cazino
 • Club de noapte
 • Club ptr. copii
 • Divertisment
 • Familii cu copii
 • Fitness
 • Loc de joaca ptr. copii
 • Room service
 • Schimb valutar
 • Tenis
 • Wellness & Spa

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

- taxe portuare
- cazare in tipul de cabina ales
- mese: pensiune completa la bordul vasului inclusiv cafea, apa, ceai, limonada la dozator
- activitatile la bordul vasului: tiroliana, carusel, simulator de surf, perete de catarare, patinoar, piscine si terenuri de sport, simulatoare de mini-golf si golf, pista de role si pista de jogging, centru de fitness (aceste facilitati variaza de la vas la vas si se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activitati)
- activitati de recreere: teatru, productii muzical-contemporane, spectacole pe gheata, muzica live, biblioteca, discoteca
- programe pentru copii si adolescenti

Oferta nu include

- biletul de avion pana la portul de imbarcare
- taxele pentru serviciile de la bord si taxele de port
- transportul la/de la vas
- masa in restaurantele cu specific
- serviciile din saloanele Spa
- jocurile de noroc
- licitatiile de arta
- orice cumparaturi efectuate la bordul vaselor
- excursiile optionale
- serviciile medicale
- accesul la internet
- transferurile
- serviciile de curatatorie si spalatorie
- serviciile de telefonie mobila
- bauturile alcoolice
- serviciile de Babysitting
- asigurare medicala si storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 01 Feb 2025 - 08 Feb 2025.
Pentru alte date de imbarcare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

 • Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
 • Locuri in limita disponibilitatii!
 • Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!
 • Tarifele sunt in functie de disponibilitate si pot fi retrase fara o informare prealabila.
 • Tariful pentru tipul de cabina de mai sus reprezinta cea mai mica cotatie disponibila in sistem la momentul afisarii pentru categoria pe care o reprezinta. Astfel in functie de disponibilitate tarifele pot varia.
 • Imaginile cu cabinele sunt demonstrative. Mobilierul, dimensiunea si structura cabinei poate varia in functie de nava si categorie.
 • Numarul final al cabinei se poate schimba pana in ziua plecarii in croaziera.
 • Compania de croaziera cat si capitanului navei isi rezerva dreptul de a modifica itinerariul de croaziera si orele de imbarcare/debarcare in porturi, atat inainte de inceperea croazierei, cat si in timpul croazierei pentru a asigura navigatia in siguranta a navei.

Cazare

Cabine
Interioare
Cu o suprafata ampla, bai mai mari si mai mult spatiu pentru depozitare, cabinele interioare devin casa dvs. atunci cand sunteti departe de tarm, in timp ce te va bucurati de o vacanta uimitoare.

Exterioare
Spatiile de cazare mai mari si privelistile extinse fac din cabinele cu vedere la ocean locul ideal pentru a va relaxa pe mare. Fiecare cabina include facilitati de clasa mondiala, care contribuie la o experienta unica de vacanta.

Cu Balcon
Cabinele cu balcon adauga luxul spatiului exterior pentru a va bucura de privelistile deosebite, fie catre Central Park sau zona Surfside Family, fie catre ocean. Bucurati-va si de noile cabine cu balcon Infinite, cu usa retractabila, care permite astfel o prelungire a spatiului cabinei.

Apartamente
Spatii de cazare uimitoare, acces la restaurant privat, un lounge exclusivist si o terasa la soare* care rivalizeaza cu orice statiune de lux. Echipa dedicata de concierge vor face totul pentru o vacanta memorabila.

Descriere

Este mai mult decat un upgrade! Este cea mai atractiva vacanta de familie, din lume. Va prezentam vas Icon of the Seas, din noua clasa Icon – o aventura in stil Royal Caribbean®, dar mult amplificata, unica, in care veti simti ca traiti mai multe vieti intr-o singura zi. Adrenalina va creste in cel mai mare parc acvatic pe mare, Category 6, relaxarea va spori la una dintre cele sapte piscine de la bord, iar aventura va continua la Surfside, cea mai interesanta si diversa zona tematica pentru familii, de la bord. Gurmanzii vor aprecia cele 40 de moduri diferite de a savura preparatele la restaurantele si barurile de la bord. Acesta este noul Icon of the Seas, care se va lansa in ianuarie 2024, in Miami si va face itinerarii in Caraibele de Vest si Est, care vor include si minunata insula privata Royal Caribbean din Bahamas – Perfect Day at CocoCay!

Cu Icon of the Seas, Royal Caribbean incepe sa va dezvaluie treptat ce va asteapta in cele 8 zone tematice care prind viata zi si noapte, inclusiv cinci atractii nou-noute si trei atractii favorite si indraznete, care revin. Fiecare zona tematica este o destinatie in sine, oferind cu o gama variata de experiente, divertisment live si aventuri gastronomice, astfel incat toata lumea sa isi poata crea cele mai frumoase amintiri.

Itinerariu

Date Ports of Call Arrival Time Departure Time Activity
Sat 01Feb2025 Miami, Florida - 5:00 PM Boarding
Sun 02Feb2025 Cruising - - Cruising
Mon 03Feb2025 Roatan, Honduras 8:00 AM 5:00 PM Docked
Tue 04Feb2025 Puerto Costa Maya, Mexico 8:00 AM 5:00 PM Docked
Wed 05Feb2025 Cozumel, Mexico 7:00 AM 6:00 PM Docked
Thu 06Feb2025 Cruising - - Cruising
Fri 07Feb2025 Perfect Day At Cococay, Bahamas 7:00 AM 5:00 PM Docked
Sat 08Feb2025 Miami, Florida 6:00 AM - Departure

Pret

2524 Euro / 7 nopti / persoana in cabina interioara plus / pensiune completa
Cere oferta Cere oferta