Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion București - Colombo / Colombo - București
 • Bagaj de cală pentru zboruri (max. 25 kg)
 • Taxe de aeroport
 • Cazare la hotelurile menționate (sau similare)
 • Mesele menționate în itinerar
 • Transferurile menționate în itinerar
 • Ghid local pentru vizitele menționate
 • Vizite și excursii conform itinerarului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau suplimentare
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau suplimentare

Oferta nu include

 • Taxa de viză pentru Sri Lanka: aprox. 40 euro, Evisa se obține online.
 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Excursii opționale
 • Bacșiș pentru ghid local și șofer: aprox.2 usd/persoană/zi pentru șofer și 3 usd/persoană/zi pentru ghid – NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
 • Locuri preferențiale în avion
 • Mese nespecificate în program
 • Pentru prânz și cină, băuturile nu sunt incluse
 • Cheltuieli personale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru alte date de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 17:30; sosire Doha ora 22:00; Qatar Airways
Plecare Doha ora 02:35; sosire Colombo ora 10:10; Qatar Airways
Plecare Colombo ora 04:55; sosire Doha ora 07:30; Qatar Airways
Plecare Doha ora 09:10; sosire București ora 14:00; Qatar Airways

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene.
Pentru alte variante de zbor, tarifarea se face la cerere, în funcție de disponibilitatea din momentul solicitării.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare.
Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Condiții de plată:
• Pentru biletele de avion: 100 % la confirmarea rezervării
• Pentru pachetul de servicii la sol
o 50% la confirmarea rezervării
o 50% cu 60 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății + 2%).

Cazare

Cazare la hotelurile menționate (sau similare)

Descriere

Vă propunem acest circuit captivant în Sri Lanka în care veți descoperi, alături de peisajele spectaculoase, o cultură bogată. Veți explora regiunea centrală, cunoscută pentru plantațiile de ceai pitorești și cetățile antice, unde veți admira celebra Fortăreață a Leului din Sigiriya și veți vizita Anuradhapura, unul dintre cele mai importante orașe istorice, important centru cultural și spiritual, cu ruine antice și temple impresionante. Vă veți îndrepta spre coasta de est, unde vă veți relaxa pe plajele aurii cu ape cristaline. La final, veți explora fascinanta capitală a țării, Colombo, unde veți putea descoperi un oraș cosmopolit unde se îmbină armonios amestecul vibrant de culturi și istorie.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1: București - Doha
Vă veți îmbarca în zborul cu destinația Colombo.

Ziua 2: Doha - Colombo - Negombo
La sosire pe aeroportul din Colombo, veți fi întâmpinați de reprezentantul nostru local și vi se va asigura transferul la hotel.
Zi libera in Negombo. Veți avea aceasta zi liberă pentru odihnă și relaxare. Situat pe coasta de vest a Sri Lankăi, la nord de capitala Colombo, orașul Negombo este o destinație turistică populară, cunoscută pentru plajele largi cu nisip auriu și atmosfera sa relaxantă.
Mese: cină
Cazare: Jetwing Blu*****, Negombo (sau similar)

Ziua 3: Negombo - Pinnawala - Sigiriya
Astăzi veți călători către partea centrala a insulei, spre Sigiriya, orașel renumit în special pentru situl său arheologic și istoric de mare importanță, inclus în patrimoniul UNESCO. Veți face o oprire mai întâi pentru a vizita Orfelinatul Elefanților din Pinnawala, înființat în anul 1975, dedicat protejării și îngrijirii elefanților orfani sau răniți. Aici, vizitatorii au oportunitatea să vadă elefanți de toate vârstele, de la pui la adulți, și să asiste la diverse activități, cum ar fi hrănirea cu biberonul a puiului de elefant. Excursia se va încheia cu ascensiunea celor aproximativ 1200 de trepte la Sigiriya, care promite o panoramă uimitoare asupra regiunii înconjurătoare. Cunoscută și sub numele de "Fortăreața Leului", Sigiriya este o minunată reprezentare a ingineriei și artei antice, situată pe un stâlp de piatră masiv, decorată cu fresce și grădini frumoase.
Mese: mic dejun & cină
Cazare: Aliya Resort*****, Sigiriya (sau similar)

Ziua 4: Sigiriya - Minneriya - Sigiriya
Optional: Tur tradițional autentic. Pentru prima parte a zilei, puteți opta pentru un tur opțional autentic, în care veți vizita un sat tradițional și veți putea participa alături de localnici la diferite activități din gospodărie, veți vedea ateliere tradiționale de fierărie și de țesut manual. Veți merge cu căruța trasă de boi prin câmpurile cu plantații de orez și veți face o plimbare relaxantă cu barcuța tradiționala pe lac. La final, veți asista la o scurta demonstrație de gătit și veți servi un prânz tradițional în sat. După-amiază, veți face un jeep-safari în Parcul Național Minneriya, zonă protejată ce se întinde pe o suprafață de 8.900 de hectare. Veți observa flora și fauna locale, printre care păsări exotice, diferite specii de amfibieni, reptile și fluturi, dar și elefanți sălbatici pe care îi veți putea vedea și fotografia în habitatul lor natural.
Mese: mic dejun & cină
Cazare: Aliya Resort*****, Sigiriya (sau similar)

Ziua 5: Sigiriya - Passikudah
Astăzi veți fi transferat în zona de plajă de pe coasta de est a insulei. Passikudah este o destinație turistică cunoscută pentru plaja cu nisip fin, alb și apele calme, cristaline, potrivite pentru înot și snorkeling; un loc ideal pentru odihnă și recreere, potrivit și pentru familiile cu copii.
Mese: mic dejun și cină
Cazare: Maalu Maalu Resort & Spa*****, Passikudah (sau similar)

Ziua 6: Passikudah
Zi liberă în Passikudah. Vă puteți relaxa la soare, vă puteți bucura de facilitățile resortului, puteți încerca sporturi acvatice precum jet-skiing, windsurfing sau kitesurfing sau puteți explora pe cont propriu coasta de est a insulei, vizitând Templele de la Kalkudah și Gal. Puteți opta pentru o excursie opțională în Trincomalee, pentru observarea balenelor.
Mese: mic dejun și cină
Cazare: Maalu Maalu Resort & Spa*****, Passikudah (sau similar)

Ziua 7: Passikudah - Anuradhapura
Astăzi veți călători înapoi către centrul insulei, către orașul istoric Anuradhapura, prima capitală a insulei timp de aproximativ 1.300 de ani. Orașul a fost centrul budismului timpuriu și găzduiește numeroase situri sacre și relicve importante pentru această religie. Una dintre atracțiile principale o reprezintă Copacul Sacru Bo, cel mai bătrân copac din lume atestat istoric, sub care se spune că Buddha a atins iluminarea. Situl cuprinde mai multe stupe (monumente religioase în formă de clopot), temple, ruinele palatelor regale și ale mănăstirilor și a fost inclus în lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
Mese: mic dejun și cină
Cazare: Forest Rock Garden****, Anuradhapura (sau similar)

Ziua 8: Anuradhapura - Colombo
Veți fi transferat în Colombo. La sosire, veți face un tur de oraș care va cuprinde principalele sale atracții turistice: Templul Gangarama, Teatrul Nelum Pokuna, Centrul Internațional de Conferințe Bandaranaike și zona de promenada Galle Face Green.
Mese: mic dejun & cina
Cazare: Cinnamon Lakeside*****, Colombo (sau similar)

Ziua 9: Colombo - Doha - București
Vi se va asigura transferul la aeroport pentru îmbarcare în zborul internațional spre casă.

Pret

2350 Euro / pachet 7 nopti / persoana in camera dubla / demipensiune
Cere oferta Cere oferta