Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion Air France pe ruta București - San Jose - București
 • Bagaj de cală pe cursa internațională
 • Taxe de aeroport
 • Transferurile menționate în itinerar
 • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse
 • Mesele menționate în itinerar:
  • 11 mic dejun
  • 4 prânzuri
  • 4 cine
 • Cazare 11 nopți:
  • 2 nopți San Jose
  • 2 nopți Tortuguero
  • 2 nopți Arenal
  • 2 nopți Rincon de la Vieja
  • 3 nopți Manuel Antonio
 • Ghid local vorbitor de limbă engleză
 • Asistență turistică

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Bacșiș ghid și șofer NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
 • Locuri preferențiale în avion
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale
 • Excursii opționale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife, exceptând perioadele de sărbători. Pentru date fixe de plecare, tariful se va recalcula.
Plecări în fiecare lună: 20 aprilie, 11 mai, 08 iunie, 20 iulie, 03 august, 21 septembrie, 19 octombrie, 02 noiembrie, 16 noiembrie, 07 decembrie.

Conditii oferta

Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte!
Locuri în limita disponibilității!
Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care va rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

Condiții de plată:
• Pentru biletele de avion: 100 % la confirmarea rezervării
• Pentru pachetul de servicii la sol
o 50% la confirmarea rezervării
o 50% cu 60 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății +2%).

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 08:40; sosire Paris ora 11:00; Air France
Plecare Paris ora 13:25; sosire San Jose ora 16:55; Air France
Plecare San Jose ora 19:00; sosire Paris ora 13:35; Air France
Plecare Paris ora 16:20; sosire București ora 20:10; Air France

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt incluse, dar pot suferi modificări până la momentul emiterii.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Cazare

 • 2 nopți San Jose
 • 2 nopți Tortuguero
 • 2 nopți Arenal
 • 2 nopți Rincon de la Vieja
 • 3 nopți Manuel Antonio

Descriere

Vă invităm în minunata Costa Rica! Situată în America Centrală, Costa Rica se mândrește cu păduri tropicale luxuriante, plaje frumoase și diverse animale sălbatice. Inițiativele sale eco-turistice îl fac un paradis atât pentru iubitorii de natură, cât și pentru aventurieri. De la vulcanii falnici vizați pentru drumeții palpitante, la pădurile tropicale cu o bogată biodiversitate și la valurile Pacificului râvnite de către surferi, Costa Rica oferă o colecție de minuni naturale și ospitalitate caldă tuturor celor care o vizitează.

Vă veți alătura unui grup internațional european de mici dimensiuni (maxim 14 persoane) și veți explora Costa Rica alături de partenerul nostru local. Puteți alege una dintre plecările fixe ale grupului disponibile în fiecare lună!

Numar catalog: PFT

 

Itinerariu

Ziua 1: București - Paris - San Jose
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația San Jose. La sosirea pe aeroportul din San Jose veți fi preluați de către partenrul nostru local și transferați la hotelul unde vă veți caza.
Cazare: Hotel Sleep Inn 3* sau similar

Ziua 2: San Jose - Parcul Național Tortuguero
Veți pleca spre Parcul Național Tortuguero. Transferul de aproximativ 4 ore vă va purta printre plantații de bananieri. Odată ajunși la docurile din Cano Blanco / La Pavona, vă veți îmbarca pe o ambarcațiune care vă va transporta spre Tortuguero. După check-in, veți explora satul caraibian Tortuguero.
Parcul Național Tortuguero, situat de-a lungul coastei de nord-est a Mării Caraibilor este renumit rolul său vital în conservarea țestoaselor marine. Pădurile tropicale luxuriante, canalele șerpuite și plajele întinse oferă habitate pentru jaguari, leneși și nenumărate specii de păsări. Plajele parcului servesc drept locuri de cuibărit pentru țestoasele marine pe cale de dispariție, atrăgând cercetători și eco-turiști din întreaga lume.
Mese: mic dejun, prânz, cină
Cazare: Laguna Lodge sau similar

Ziua 3: Parcul Național Tortuguero
Veți naviga pe canalele Parcului Național Tortuguero și veți avea ocazia să zăriți crocodili, maimuțe, iguane, tucani, papagali și multe alte specii de păsări. Canalele Parcului Național Tortuguero oferă un mod unic și încântător de a explora această minunată biodiversitate. Aceste căi navigabile șerpuiesc prin vegetație luxuriantă, oferind habitate pentru o multitudine de animale sălbatice, inclusiv caimani și maimuțe urlătoare. Din iunie până în octombrie țestoasele depun ouă. În această perioadă puteți opta să mergeți după căderea nopții însoțiți de ghid pentru a observa broaștele țestoase în aceste momente unice. În octombrie și noiembrie puii de broască țestoasă eclozează. Momentul în care micile ființe ies din nisip este fascinant și emoționant.
Mese: mic dejun, prânz, cină
Cazare: Laguna Lodge sau similar

Ziua 4: Tortuguero - Vulcanul Arenal
Veți pleca din Parcul Național Tortuguero. Vă veți deplasa cu barca până la Cano Blanco / Pavona, după care veți călători printre planatații de fructe tropicale. Veți servi masa de prânz la un restaurant local.vParcul Național Arenal s-a constituit în jurul vulcanului Arenal, un simbol al țării. Înălțându-se deasupra pădurilor tropicale luxuriante, forma perfect simetrică a vulcanului domină peisajul, cu nori ocazionali de fum ridicându-se din craterul său. Parcul oferă o multitudine de aventuri în aer liber, inclusiv trasee de drumeții care șerpuiesc prin diverse ecosisteme, izvoare termale pentru relaxare și apele lacului Arenal pentru activități nautice.
Mese: mic dejun, prânz
Cazare: Hotel Eco Arenal 3* sau similar

Ziua 5: Parcul Național Vulcanul Arenal
Dimineața va fi dedicată vizitării Parcului Național Vulcanul Arenal. Veți face o drumeție pe traseele vulcanului trecând prin câmpuri de lavă și poduri suspendate deasupra pădurii tropicale. După-amiaza veți face cunoștință cu modul de viață al localnicilor. Veți întâlni o familie costaricană, veți afla tradițiile și obiceiurile lor și veți gusta specialitățile lor locale. Veți asista la o demonstrație a unui "trapiche", iar apoi puteți observa modul tradițional de măcinare a trestiei de zahăr. La cină veți servi specialități tradiționale împreună cu localnicii.
Mese: mic dejun, cină
Cazare: Hotel Eco Arenal 3* sau similar

Ziua 6: Parcul Național Arenal - Rincon de la Vieja
Veți pleca spre regiunea Guanacaste, una dintre cele mai calde câmpii tropicale din țară. Este o regiune de creștere intensivă a bovinelor. Veți vizita Parcul Național Rincon de la Vieja, clasificat ca Patrimoniu Natural al UNESCO. Parcul adăpostește Vulcanul Rincon de la Vieja care se manifestă prin fumarole și vulcani noroioși într-o multitudine de cratere. Trasee spectaculoase duc prin diferite ecosisteme, peisaje vulcanice, cascade, păduri luxuriante, lacuri vulcanice și izvoare termale.
Mese: mic dejun
Cazare: Blue River Resort & Hot Springs 3* sau similar

Ziua 7: Parcul Național Rincon de la Vieja
Aveți acestă zi liberă la dispoziție pentru a o petrece după bunul plac. Vizitatorii pot face drumeții antrenante trecând prin diverse ecosisteme pline de animale sălbatice, cum ar fi maimuțele urlătoare și păsările exotice. Lacurile vulcanice și izvoarele termale oferă oportunități de relaxare în mijlocul naturii.
Mese: mic dejun
Cazare: Blue River Resort & Hot Springs 3* sau similar

Ziua 8: Parcul Național Rincon de la Vieja - Sarchi - San Jose
Veți pleca spre San Jose. Veți vizita satul Sarchi, renumit pentru meșteșugurile sale realizate din lemnul fin și colorat al regiunii. După ce veți sosi în San Jose, veți face un tur al centrului vechi, un exemplu perfect de capitală din America Centrală, cu arhitectura sa care amestecă palatele moderne cu stilul republican de la sfârșitul secolului al XIX-lea. În Barrio Amon, veți vedea vechile case luxoase ale baronilor cafelei.
Mese: mic dejun
Cazare: Hotel Sleep Inn 3* sau similar

Ziua 9: San Jose - Parcul Național Manuel Antonio
După micul dejun vă veți îndrepta spre coasta pacifică, către Manuel Antonio, unul dintre cele mai frumoase Parcuri Naționale ale țării. Veți fi conduși la hotel. Întinzându-se pe 680 de hectare, acesta cuprinde habitate diverse, de la plaje la păduri tropicale luxuriante. Fauna sălbatică prosperă aici, inclusiv maimuțe capucin, maimuțe urlătoare, leneși și o multitudine de specii de păsări. Vizitatorii pot explora trasee de drumeții bine întreținute, care duc la cascade ascunse și puncte panoramice. Playa Manuel Antonio și Playa Espadilla Sur oferă locuri pentru relaxare și activități nautice: snorkelling, surfing. Eforturile de conservare ale Parcului asigură protecția ecosistemelor sale, în timp ce facilitățile pentru vizitatori și programele educaționale îmbunătățesc experiența, făcând din Manuel Antonio o destinație obligatorie pentru entuziaștii naturii.
Mese: mic dejun, prânz, cină
Cazare: Hotel Costa Verde 4* sau similar

Zilele 10-11: Parcul Național Manuel Antonio
Aveți aceste 2 zile la dispoziție pentru a le petrece după bunul plac în Parcul Manuel Antonio care vă oferă o gamă largă de activități: hiking și trecking, observarea faunei sălbatice, bird watching, snorkeling, diving, rafting, excursii cu catamaranul, sau vă veți putea relaxa pe plajele sale.
Mese: mic dejun
Cazare: Hotel Costa Verde 4* sau similar

Ziua 12: Parcul Național Manuel Antonio - San Jose - Paris
Veți fi transferați către aeroportul din San Jose pentru a vă îmbarca în zborul către Paris.
Mese: mic dejun

Ziua 13: Paris – București

Pret

3120 Euro / pachet 11 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta