Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion București - Lima - București
 • Bilet de avion Cusco - Lima
 • Bagaj de cală pentru zboruri
 • Taxe de aeroport
 • Cazare la hotelurile menționate (sau similare)
 • Mesele menționate în itinerar
 • Transferurile menționate în itinerar
 • Însoțitor de grup din partea Perfect Tour
 • Ghid local pentru vizitele menționate
 • Vizite și excursii conform itinerarului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau suplimentare
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau suplimentare

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Excursii opționale (se achita din tara):
  • Zbor de agrement deasupra Liniilor Nazca: 140 EUR/persoană
  • Cină și spectacol folcloric în Cusco: 40 EUR/persoană*
 • Excursie Muntele Curcubeu: 60 EUR/persoană* (tarife estimate pentru un grup de minim 12 persoane)
 • Bacșiș ghid și șofer (60 usd/persoană/sejur – se achită la sosirea in Lima) – NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
 • Locuri preferentiale in avion
 • Mese nespecificate in program
 • Pentru pranz si cina, bauturile nu sunt incluse
 • Cheltuieli personale

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 28 Iun 2024 - 11 Iul 2024.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Grup minim pentru operarea acestui circuit: 14 persoane.

Conditii de plata: 

 • 40 % la confirmarea rezervarii
 • 60% cu 45 de zile inainte de plecare

 Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii.
Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR din ziua platii + 2%).

Nota zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificari, fara avertisment din partea companiei aeriene.
Pentru alte variante de zbor, tarifarea se face la cerere, in functie de disponibilitatea din momentul solicitarii.

Nota cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort al tarilor respective si respecta normativele locale.

Cazare

Cazare la hotelurile menționate in itinerar (sau similare)

Descriere

Alăturați-vă nouă în descoperirea civilizației Inca! Vizităm Peru, din Lima care abundă în vestigii istorice și culturale, până în orașul imperial Cusco dintre crestele Anzilor, martor al trecutului glorios. După ce vom descoperi împreună sate și piețe autentice în Cusco, vom lua trenul către Machu Picchu, acolo unde ”bate inima Americii de Sud”, așa cum a descris în mod excepțional această zonă Pablo Neruda, poet din Chile, câștigător al premiului Nobel pentru literatură. Vom ajunge si la Lacul Titicaca, lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume, unde vom face cunoștința cu comunitățile native și cultura lor.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1, 28 iunie 2024: București - Paris - Lima
Ne vom întâlni în aeroportul Otopeni pentru a ne îmbarca în zborul cu destinația Lima. Vom fi întâmpinați la sosirea in Lima de către partenerul nostru local care ne va transfera la hotel. Lima, capitala și cel mai mare oraș din Peru, este cunoscut și ca ”orașul regilor”. Fondat în 1535 de către exploratorul spaniol Fracisco Pizzaro, Lima este unul dintre puținele orașe sud-americane care și-au păstrat aspectul colonial, iar în 1991 centrul său istoric a fost declarat patrimoniu mondial UNESCO.
Cazare: El Tambo Peru II***, Lima (sau similar)
Orar de zbor*:
Plecare Bucuresti 28.06.2024 ora 06:30; sosire Paris 28.06.2024 ora 08:45; Air France
Plecare Paris 28.06.2024 ora 10:15; sosire Lima 28.06.2024 ora 15:50; Air France
* Orarul zborurilor poate suferi modificari, fara vreun avertisment din partea companiei aeriene.

Ziua 2, 29 iunie 2024: Lima - Paracas
După micul dejun vom vizita Miraflores, centrul de afaceri al orașului. În cadrul turului centrului istoric, vom trece prin Piața Centrală și vom admira Palatul Guvernului și clădirea Primăriei. Vom vizita Catedrala din Lima construită în 1564 în stil baroc, unde veți descoperi splendide sculpturi în lemn. Mănăstirea San Francisco cu o frumoasă arhitectură colonială este renumită pentru biblioteca sa fabuloasă și catacombele din perioada colonială. Vom vizita Muzeul Larco Herrera care expune peste 45 000 de opere din colecția privată a lui Larco Herrera, oferind o privire de ansamblu asupra culturii pre-hispanice și antice din Peru. Veți admira o serie de vestigii din perioada pre-incașă: ceramică, textile, diferite obiecte, dar și bijuterii.
După ce ne vom bucura de frumusețile Limei, ne vom îndrepta către Paracas pe un traseu uimitor ce urmează coasta pacifică.
Mese: mic dejun
Cazare: Posada Del Emancipador***, Paracas (sau similar)

Ziua 3, 30 iunie 2024: Paracas - Ica - Nazca
Vom vizita insulele Ballestas. Aceste insule situate în apropierea Parcului Natural Paracas sunt populate de către o colonie de foci (lei de mare) și numeroase specii de păsări: cormorani, pescăruși, pelicani, pinguini Humboldt.
*Notă: Insulele Ballestas vor putea fi vizitate în funcție de condițiile meteorologice!
Vom vizita în continuare Laguna Huacachina. Datorită biodiversității sale, zona a fost decarată arie de conservare regională. Vom pleca spre Nasca, localitate a cărei nume provine de la străvechea civilizație ce a trăit aici între anii 300 î. Hr. și 800 d. Hr.
Mese: mic dejun
Cazare: Casa Andina Standard***, Nasca (sau similar)

Ziua 4, 1 iulie 2024: Nazca - Arequipa
Puteți opta pentru un zbor de agrement deasupra Liniilor Nazca ce înfățișează nu numai figuri geometrice, ci și diferite animale și plante la o scara uriașă: desenele au o dimensiune între 15 și 300 de metri.
Vom continua drumul pe coasta pacifică până la Arequipa prin peisaje uimitoare – deșert, canioane și văi.
Mese: mic dejun
Cazare: San Agustin Posada del Monasterio***, Arequipa (sau similar)

Ziua 5, 2 iulie 2024: Arequipa - Chivay
Turul de oraș în Arequipa va începe cu piața centrală considerată una dintre cele mai frumoase din țară. Arhitectura remarcabilă se concentrează în jurul punctului central al pieței – fântâna arteziană din bronz cu 3 bazine. Vom admira Catedrala, biserica La Compania, repere pentru arhitectura religioasă a secolului al VII-lea ce aparține mișcării baroc mestizo. În drumul spre Chivay situat în Valea Colca vom avea ocazia să trecem prin Pampa Canahua, vestitele pampas sud-americane unde vom putea zări lame, turne de alpaca și de vicuna și vom admira vulcanii Misti și Chachani.
Mese: mic dejun și cină
Cazare: Casa Andina Classic Colca***, Chivay (sau similar)

Ziua 6, 3 iulie 2024: Chivay - Puno
În această zi vom vizita Canionul Colca și Cruz de Condor, punct de belvedere deasupra râului Colca situat la o înălțime de 1200 de metri. După cum sugerează și numele locului, aici vom putea zări impunătorii condori.
Vom pleca apoi spre Puno.
Mese: mic dejun și cină
Cazare: La Hacienda Puno***, Puno (sau similar)

Ziua 7, 4 iulie 2024: Puno - Lacul Titicaca - Puno
Vom face o excursie cu vaporul pe Lacul Titicaca. Legenda spune că din apele acestui lac s-au născut Manco Capac și Mama Ocllo și au fondat imperiul Inca. Vom vizita insulele Uros unde locuiesc etnicii quechuas. Vom continua către insula Taquile unde vom vizita comunitățile locale a căror moștenire culturală este listată în patrimoniul mondial UNESCO.
Mese: mic dejun și prânz
Cazare: La Hacienda Puno***, Puno (sau similar)

Ziua 8, 5 iulie 2024: Puno - Cusco
Drumul către Cusco este impresionant – vom admira platoul Altiplano și munții Anzi. Vom trece prin sate ascunse între Anzi precum Urcos, San Pedro, Tinta, Sicuani și prin Pasul La Raya cu o altitudine de 4338 m. Vom vizita Pucara, localitate situată la 106 km de Puno renumită pentru ceramica ”Toritos de Pucara”. Muzeul Litico de Pucara expune o selecție de vestigii arheologice – sculpturi antropomorfe și zoomorfe și ceramică din cultura pre-incașă Pucara. În continuare vom vizita situl arheologic Racchi unde se remarcă Templul Wiracocha. După prânz vom vizita Andahuaylillas cu biserica barocă cunoscută ca și ”Capela Sixtină a Americii” datorită frescelor impresionante ce o împodobesc.
Mese: mic dejun și prânz
Cazare: Royal Inka II***, Cusco (sau similar)

Ziua 9, 6 iulie 2024: Cusco
Vom vizita orașul cu principalele sale obiective: piața centrală, strada Hatun Rumilloc, una dintre cele mai pitorești zone ale orașului. Vom vizita Catedrala construită în secolul al XVI-lea pe ruinele palatului inca Wiracocha. La exterior impresionează stilul arhitectonic renascentist, contrastând cu interiorul somptuos baroc. Vom vizita templul Koricancha dedicat zeului Soare, emblemă a artei Inca. După cucerirea spaniolă, templul a fost distrus păstrându-se parțial ca bază a construcției bisericii Santo Domingo. În afara orașului vom vizita amfiteatrul Qengo și Puka Pukara, refugiu antic folosit de către chaski (mesagerii inca) pentru a se odihni în timpul expedițiilor și, mai apoi, ca fort după cucerirea spaniolă; Tambomachay, cunoscut și ca ”Baia Inca”, templu dedicat apei. Ultima vizită din această zi va fi la Sacsayhuaman, mister încă neelucidat pe deplin, dar care se crede că ar fi fost un centru cu scopuri multiple în legătură cu Machu Pichu.
Seara, putem opta pentru o cină cu spectacol folcloric.
Mese: mic dejun
Cazare: Royal Inka II***, Cusco (sau similar)

Ziua 10, 7 iulie 2024: Cusco - Maras - Ollantaytambo - Machu Picchu
Vom vizita Salineras din Maras, minele de sare, 3000 de mici bazine alimentate cu apă subterană sărată. Aceste saline sunt exploatate încă dinainte de sosirea civilizației Inca în zonă, îndeletnicire care continuă și astăzi. Este unul din cele 4 locuri din lume de unde se extrage sare roz. Ne vom îndrepta spre Ollantaytambo, unul dintre ultimele situri construite de civilizația Inca, rămas de altfel neterminat datorită colonizării spaniole. Spre Aguas Calientes ne vom deplasa cu trenul turistic Expedition.
Mese: mic dejun
Cazare: Pucara Hoteles Machu Picchu***, Aguas Calientes (sau similar)

Ziua 11, 8 iulie 2024: Machu Picchu - Ollantaytambo - Cusco
Vom vizita Machu Picchu, ”orașul pierdut al incașilor”, la 110 km de Cusco, descoperit în anul 1911 de către Hiram Bingham. Antica cetate este fără îndoială unul dintre cele mai importante monumente arheologice și arhitectonice ale lumii. Situat la o altitudine de 2400 m deasupra nivelului mării, într-un decor care îmbină peisajul andin cu cel amazonian, Machu Picchu cuprinde peste 140 de construcții și terasări. În Zona Sacră se găsesc cele mai importante vestigii ale sitului: Intihuatana, Ceasul Solar, Templul Celor Trei Ferestre, Templul Soarelui și Templul Condorului. Funcțiile pe care această cetate le îndeplinea în vremea imperiului Inca este încă un mister pentru arheologi. După ce vom reveni în Aguas Calientes, vom pleca spre Ollantaytambo cu trenul Vistadome, iar apoi vom continua către Cusco.
Mese: mic dejun
Cazare: Royal Inka II***, Cusco (sau similar)

Ziua 12, 9 iulie 2024: Cusco
Zi liberă. Opțional, excursie la Muntele Curcubeu (Vinicunca) (04:00 - 16:00, aprox. 12h) Spectaculos obiectiv geologic, Muntele Vinicunca face parte din Cordiliera Andină și are o altitudine de 5200 m. Deși culorile sale ce variază de la auriu până la albastru se datorează condițiilor climatice și diverselor straturi de sedimente, localnicii continuă să îl considere sacru și în fiecare an mii de pelerini din Quechua escaladează muntele pentru a participa în luna mai la Festivalul Stelei de Zăpadă.
Deși gradul de dificultate al traseului este ușor spre mediu, altitudinea mare îl face dificil.
Mese: mic dejun
Cazare: Royal Inka II***, Cusco (sau similar)

Ziua 13, 10 iulie 2024: Cusco - Lima - Paris
Mic dejun. Vom fi transferați către aeropoortul din Cusco pentru a ne îmbarca în zborul spre Lima, iar apoi în zborul internațional spre casă.
Mese: mic dejun
Orar de zbor*:
Plecare Cusco 10.07.2024 ora 11:00; sosire Lima 10.07.2024 ora 12:30; Latam Airlines
Plecare Lima 10.07.2024 ora 18:00; sosire Paris 11.07.2024 ora 13:30; Air France
* Orarul zborurilor poate suferi modificari, fara vreun avertisment din partea companiei aeriene.

Ziua 14, 11 iulie 2024: Paris - București
Orar de zbor*:
Plecare Paris 11.07.2024 ora 15:20; sosire București 11.07.2024 ora 19:10; Air France
* Orarul zborurilor poate suferi modificari, fara vreun avertisment din partea companiei aeriene.

Pret

3950 Euro / circuit 14 zile / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta