Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion București - Istanbul - București
 • Bilet de avion Singapore - Insula Bali
 • Bagaj de cală pentru zboruri
 • Taxe de aeroport
 • Cazare la hotelurile menționate (sau similare)
 • Mesele menționate în itinerar (mic dejun)
 • Transferurile menționate în itinerar
 • Însoțitor de grup din partea Perfect Tour
 • Ghid local pentru vizitele menționate
 • Vizite și excursii conform itinerarului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau suplimentare
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau suplimentare

Oferta nu include

 • Taxa de viză pentru Indonezia: aproximativ 35 USD (500.000 IDR)
 • Taxa turistică de intrare in Indonezia: aproximativ 10 USD (150.000 IDR)
 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Early check-in (cazare înainte de ora 14:00), Late check-out (cazare după ora 12:00)
 • Excursii sau bilete de intrare opționale (înscrierile se fac din țară):
  • Bilet de intrare in Turnurile Petronas: 25 EUR/persoană*
  • Vizită Pesterile Batu: 70 EUR/persoană*
  • Vizită Gardens by the Bay: 160 EUR/persoană*
  • Bilet de acces SkyPark Observation Deck: 40 EUR/persoană*
 • tarife estimate pentru un grup de minim 12 persoane
 • Bacșiș pentru ghid local și șofer: 50 usd/persoană/circuit (se achită tour-leaderului la sosirea în Kuala Lumpur) - NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
 • Locuri preferențiale în avion
 • Mese nespecificate în program
 • Pentru prânz și cină, băuturile nu sunt incluse
 • Cheltuieli personale

 

 

 

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada 26.08 - 06.09.2024.

Conditii oferta

Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte!
Locuri în limita disponibilității! Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care va rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

Tariful este exprimat în euro / persoană / circuit, cazare în cameră dublă și este valabil pentru un grup de 24 de persoane. În cazul în care numărul de persoane înscrise în acest circuit de grup va fi mai mic de 24, se va achita suplimentul de grup menționat în tabelul de tarife.
Grup minim pentru operarea acestui circuit: 14 persoane.

Condiții de plată:
- 40 % la confirmarea rezerterii
- 60% cu 45 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezerterii.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății + 2%).

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene.
Pentru alte variante de zbor, tarifarea se face la cerere, în funcție de disponibilitatea din momentul solicitării.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare.
Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Cazare

Cazare la hotelurile menționate (sau similare)

Descriere

Descoperiți alături de noi cele mai captivante atracții turistice din Malaezia, Singapore și Insula Bali! Pentru luna august, vă propunem o călătorie de neuitat în care veți descoperi misterioasa istorie și fascinanta cultură, alături de peisajele extraordinare ale acestor trei țări exotice. Circuitul vă va purta prin Kuala Lumpur și Singapore, două dintre cele mai impresionante metropole din Asia, iar la final veți explora frumusețea tropicală și spiritul relaxat al insulei Bali, cu ale sale temple, adevarate bijuterii arhitecturale, alături de peisaje idilice.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1, 26 august 2024: București - Istanbul
Ne vom întâlni în aeroportul Otopeni pentru a ne îmbarca în zborul cu destinația Kuala Lumpur.
Orar de zbor*:
Plecare București 26.08.2024 ora 09:30; sosire Istanbul 26.08.2024 ora 11:05; Turkish Airlines
* Orarul zborurilor poate suferi modificări, fără vreun avertisment din partea companiei aeriene.

Ziua 2, 27 august 2024: Istanbul - Kuala Lumpur
Vom fi întâmpinați la sosirea în Kuala Lumpur de către partenerul nostru local care ne va asigura transferul la hotel. Înainte de a ajunge la hotel, vom face un tur panoramic de oraș. Kuala Lumpur, capitala vibrantă a Malaeziei, încântă vizitatorii cu amestecul său eclectic de culturi, arhitectură modernă și istorie bogată. Orașul este remarcabil prin frumusețea iconică a turnurilor Petronas, care domină cerul urban, în contrast cu zona veche ce prezintă străzi înguste, pline de viață, târguri aglomerate și temple impunătoare. Vom trece pe langa Palatul Regal, Monumentul Național, Moscheea Națională și vom facem o oprire în Piața Independentei. Vizităm Muzeul Național și vom încheia turul cu o oprire pentru fotografii la Turnurile Gemene Petronas.
Nota: costul biletului de urcare in Turnurile Petronas nu este inclus.
Mese: fara mese incluse
Cazare: Alila Bangsar *****, Kuala Lumpur (sau similar)
Orar de zbor*:
Plecare Istanbul 26.08 ora 15:50; sosire Kuala Lumpur 27.08 ora 07:10; Turkish Airlines
* Orarul zborurilor poate suferi modificări, fără vreun avertisment din partea companiei aeriene.

Ziua 3, 28 august 2024: Kuala Lumpur
Veți avea aceasta zi liberă pentru a vizita orasul pe cont propriu.
Optional: Puteti opta sa vizitati Pesterile Batu, una dintre cele mai impresionante atracții turistice din Kuala Lumpur. Situate la doar câțiva kilometri nord de centrul orașului, complexul de pesteri Batu reprezintă un templu hindus închinat zeului Murugan, unde au loc diferite celebrări și festivități religioase hinduse. Accesul in peșteră este posibil cu un impresionant ascensor sau prin urcarea celor 272 de trepte ce duc la intrarea principală, străjuite de numeroase statui și figurine hinduse.
Mese: mic dejun
Cazare: Alila Bangsar *****, Kuala Lumpur (sau similar)

Ziua 4, 29 august 2024: Kuala Lumpur - Putrajaya - Malacca - Singapore
Astazi ne vom indrepta terestru spre Singapore, ocazia unică de a descoperi diverse orașe și atracții malaeziene. Călătoria noastra va include un tur panoramic în Putrajaya, centrul administrativ federal al Malaeziei, un oraș modern cunoscut pentru arhitectura sa futuristă și pentru lacurile sale pitorești. Apoi vom continua spre Malacca, un oraș cu o istorie bogată și o moștenire culturală remarcabilă, parte din patrimoniul UNESCO. Vom face un tur panoramic ce cuprinde principalele atracții turistice: Bukit China, Biserica Sf. Paul, Clădirea Stadthuys, Templul Cheng Hoon Teng si vom observa clădiri coloniale, străzi înguste și atmosfera sa cosmopolită.
Spre seara, vom ajunge in Singapore.
Mese: mic dejun
Cazare: M Social Singapore ****, Singapore (sau similar)

Ziua 5, 30 august 2024: Singapore
Singapore este o metropolă cosmopolită, renumită pentru ritmul său alert, curățenia impecabilă, infrastructura ultramodernă, alături de amestecul fascinant de culturi și influente. Vom face un tur panoramic de oraș și vom admira arhitectura modernă uluitoare într-un peisaj urban spectaculos, precum și principalele puncte de atracție: Centrul Civic, Padang, Clubul de Cricket, clădirea istorică a Parlamentului și Galeriile Naționale din Singapore formate din Curtea Supremă și Primăria, Marina Bay Sands și faimosul Merlion. Deasemenea, turul va include o plimbare prin cartierele istorice Chinatown și Little India, unde vom descoperi diversitatea culturală fascinantă. Vom vizita și primul sit UNESCO din Singapore - Grădina Botanică întinsă pe 52 de hectare, unde ne vor încânta cele peste 60.000 de orhidee din Grădina Națională a Orhideelor. Optional, puteți vizita apoi Gardens by the Bay, o oază de liniște și relaxare, care combină elemente de arhitectura inovatoare, design futurist și tehnologie ecologică cu frumusețea naturii. Acest complex spectaculos găzduiește o diversitate remarcabilă de plante exotice și flori colorate, dar și o grădină verticală impresionantă care oferă vederi panoramice uimitoare asupra orașului. Seara, vă puteți bucura de o vedere panoramică spectaculoasă asupra peisajului urban futurist al orașului. Situat la nivelul 57 al celebrului hotel Marina Bay Sands, SkyPark Observation Deck este una dintre cele mai spectaculoase atracții din Singapore.
Mese: mic dejun
Cazare: M Social Singapore ****, Singapore (sau similar)

Ziua 6, 31 august 2024: Singapore - Insula Bali
În prima parte a zilei, veti avea timp liber la dispozitie pentru a vizita orașul Singapore pe cont propriu. Vom fi transferați la aeroport pentru a ne îmbarca în zborul către Insula Bali. La sosire pe aeroport, vom fi intampinați de reprezentantul local și vom fi transferați în Ubud, pentru cazare la hotel.
Mese: mic dejun
Cazare: Purana Suite ****, Ubud (sau similar)
Orar de zbor*:
Plecare Singapore ora 17:10; sosire Bali ora 19:55; Air Asia
* Orarul zborurilor poate suferi modificări, fără vreun avertisment din partea companiei aeriene

Ziua 7, 01 septembrie 2024: Ubud, Insula Bali
Vom face o excursie de o zi in Ubud, situat în centrul insulei Bali, renumit pentru bogăția sa culturală și spirituală. Traversând terasele de orez din Tegallalang, cu peisaje pitorești spectaculoase, ne vom îndrepta către Lacul Beratan, situat în zona montană Bedugul, un alt simbol al Insulei Bali, cunoscut pentru frumusețea sa naturală și peisajele încântătoare din jur. Situat chiar pe malurile lacului Beratan, un alt templu celebru, Ulun Danu, oferă o priveliște impresionantă. Cunoscut și sub numele de "Templul pe apă", Ulun Danu se ridică cu eleganță pe malurile liniștite ale lacului, reflectându-se în apele sale calme și cristaline. Templul este dedicat zeiței hinduse a apei, Dewi Danu, și este adesea asociat cu binecuvântarea și fertilitatea.
Vom savura și celebra cafea Luwak la o plantație de cafea din Bali. La finalul turului, vom asista la un spectacol tradițional de dans balinez în Ubud. Vom avea ocazia să obsertem și să admirăm frumusețea și grația dansului tradițional balinez, care combină mișcările complexe cu muzica și costumele spectaculoase.
Mese: mic dejun
Cazare: Purana Suite ****, Ubud (sau similar)

Ziua 8, 02 septembrie 2024: Ubud, Insula Bali
Vom vizita și astăzi Ubud, pentru a descoperi noi locuri pitorești din insula Bali și ne vom bucura de experiente autentice și memorabile. Vom vizita Taman Ayun, un complex de temple celebru pentru arhitectura sa tradițională balineză și pentru frumusețea sa naturală. Construit în secolul al XVII-lea, templul este înconjurat de grădini pline de lotuși și bazine cu pești, creând o atmosferă calmă și plină de mister.Vom explora pădurea sacra a maimutelor de la Alas Kedaton, ce oferă o experiență unică și memorabilă, revelând conexiunea spirituală și naturală a insulei Bali. Turul se va încheia cu o vizită la Templul Tanah Lot, una dintre cele mai iconice și fotografiate atracții din Bali. Situat pe o stâncă în mijlocul mării, acest templu hindus este dedicat zeului mării, Baruna. Construcția sa neobișnuită, înconjurată de valurile oceanului, este foarte atractite mai ales pentru fotografierea unor apusuri de soare cu adevarat spectaculoase.Seara, vom fi transferați în zona de plaja a insulei Bali.
Mese: mic dejun
Cazare: Merusaka Nusa Dua *****, Bali Sud (sau similar)

Zilele 9-10, 03-04 septembrie 2024: Insula Bali
Veți avea aceste două zile libere pentru relaxare și pentru a vă bucura de plajă și de facilitățile hotelului.
Hotelul Merusaka se află în zona de sud a Insulei Bali, în stațiunea Nusa Dua și are acces direct la mare, oferind și o plajă privată. Camerele sunt amenajate astfel încât să ofere tot confortul unui sejur relaxant, atât pentru cupluri cât și pentru familiile cu copii. Resortul deține 3 piscine, un centru SPA și un restaurant deschis pe tot parcursul zilei unde se servește o varietate de mâncăruri indoneziene şi occidentale.
Mese: mic dejun
Cazare: Merusaka Nusa Dua *****, Bali Sud (sau similar)

Ziua 11, 05 septembrie 2024: Insula Bali - Istanbul
Zi liberă, fără late check-out inclus.
Seara, vom fi transferați către aeroport pentru a ne îmbarca în zborul internațional spre casă.
Mese: mic dejun
Orar de zbor*:
Plecare Bali 05.09. ora 21:20; sosire Istanbul 06.09. ora 05:15; Turkish Airlines
* Orarul zborurilor poate suferi modificări, fără vreun avertisment din partea companiei aeriene

Ziua 12, 06 septembrie 2024: Istanbul - București
Orar de zbor*:
Plecare Istanbul 06.09.2024 ora 06:50; sosire București 06.09.2024 ora 08:10; Turkish Airlines
* Orarul zborurilor poate suferi modificări, fără vreun avertisment din partea companiei aeriene.

Pret

2990 Euro / pachet 10 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta