Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion Wizz Air pe ruta București - Malaga - București
 • Taxe de aeroport
 • 1 Bagaj de mână / persoană
 • Cazare 7 nopți:
  • 1 noapte în Malaga
  • 1 noapte în Sevilla
  • 1 noapte în Cordoba
  • 1 noapte în Granada
  • 3 nopți în Torremolinos
 • Mașină închiriată pentru 7 zile

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Locuri preferențiale în avion
 • Bagaj de cală
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru alte date de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afișat este valabil in momentul editării / postării acestei oferte!
Locuri în limita disponibilității! Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care vă rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 06:00; sosire Malaga ora 09:10; Wizz Air
Plecare Malaga ora 09:55; sosire București ora 14:55; Wizz Air

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Pentru alte variante de zbor, tarifarea se face la cerere, în funcție de disponibilitatea din momentul solicitării.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Cazare

 • Cazare 7 nopți:
  • 1 noapte în Malaga
  • 1 noapte în Sevilla
  • 1 noapte în Cordoba
  • 1 noapte în Granada
  • 3 nopți în Torremolinos

Descriere

Vă propunem acest circuit cu mașină închiriată în partea de sud a Spaniei, în regiunea autonomă Andaluzia, renumită pentru peisajele sale variate, cultura vibrantă, istoria bogată și influențele maure. Veți vizita orașe pitorești precum Granada, Sevilla, Cordoba, complex de palate și fortărețe maure Alhambra, veți savura gastronomia locală celebră în întreaga lume pentru preparatele tradiționale și veți putea admira celebrii dansatori Flamenco, o formă de artă care combină muzica și dansul, parte esențială a culturii andaluze.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1: București - Malaga
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Malaga. La sosire pe aeroport, vă veți îndrepta către biroul de închirieri pentru preluarea mașinii și vă veți transfera pe cont propriu pentru cazare la hotel.
Cazare: Zenit Hotel 3* Malaga, Standard Room sau similar.

Ziua 2: Malaga - Sevilla
Dimineață, vă propunem să vizitați orașul Malaga, situat pe coasta de sud a Spaniei, pe malul Mării Mediterane. Fondat de fenicieni în secolul al VIII-lea î.Hr., orașul a fost ulterior controlat de romani, vizigoți și mauri înainte de a fi cucerită de regii catolici în 1487. Această bogată moștenire istorică se reflectă în numeroasele sale monumente și situri istorice: Castelul Gibralfaro, fortăreața maură Alcazaba, Teatrul Roman, Catedrala renascentistă, Muzeul Picasso fiind printre atracțiile turistice importante. Orașul are mai multe plaje frumoase, cum ar fi Playa de La Malagueta și Playa de La Caleta, iar bucătăria locală este renumită pentru preparatele pe bază de pește și fructe de mare. Veți conduce din Malaga către Sevilla pe o distanță de aproximativ 200 km (3 ore). Sevilla este capitala Andaluziei și unul dintre cele mai mari orașe din regiune. Situat pe Râul Guadalquivir, orașul este faimos pentru Catedrala sa impresionantă, care include Giralda, un fost minaret transformat în turn de clopot. Alcázar din Sevilla, un palat regal în stil mudejar-maur construit in secolul al XIII-lea si Gradinile Alcazar ce sunt amenajate în terase cu fantani și pavilioane, și Plaza de España, un exemplu splendid de arhitectură renascentistă spaniolă, sunt alte puncte turistice importante.
Mese: mic dejun
Cazare: Petit Palace Puerta de Triana 3* Sevilla, Standard Room sau similar.

Ziua 3: Sevilla - Cordoba
Veți conduce pe o distanță de aproximativ 140 km (1 oră 30 minute) către Cordoba, un oraș plin de istorie și cultură, cunoscut pentru Mezquita, moscheea-catedrală, cea mai faimoasă atracție a orașului, un monument emblematic al arhitecturii islamice, transformat ulterior în catedrală. Catedrala creștină este situată în centrul clădirii și reflectă o îmbinare de stiluri arhitecturale gotic, renascentist și baroc. Vă recomandăm o plimbare pietonală prin Orașul vechi, un labirint de străduțe înguste, curți interioare cu flori și clădiri albe, ce reflecă moștenirea sa maură. Puteți traversa și Puente Romano, podul roman construit peste râul Guadalquivir, ce datează din secolul I î.Hr. și oferă o vedere pitorescă asupra orașului.
Mese: mic dejun
Cazare: Hotel Centro 3* Cordoba, Standard Room sau similar.

Ziua 4: Cordoba - Granada
Veți conduce spre Granada, pe o distanță de aproximativ 170 km (2 ore 30 min). Orașul este renumit în special pentru Alhambra, unul dintre cele mai emblematice monumente din Spania și o mărturie impresionantă a influenței maure în regiune. Complexul de palate și fortărețe maure, situat pe o colină cu vedere asupra orașului, include Palatele Nasride, Grădinile Generalife și Alcazaba. Vă recomandăm să rezervați din timp biletele pentru vizita la Alhambra, unul dintre cele mai vizitate monumente din Spania. Pe lângă vizita la Alhambra, vă recomandăm să explorați și cartierele Albayzín, unde veți observa influențele arabe, și Sacromonte, unde puteți asista la un spectacol de flamenco autentic.
Mese: mic dejun
Cazare: Hotel Inglaterra 3* Granada, Standard Room sau similar

Ziua 5: Granada - Torremolinos
Astăzi vă veți îndrepta către Torremolinos, o stațiune turistică situată pe coasta sudică a Spaniei (Costa del Sol). Veți parcurge aproximativ 170 km (2 ore). Pe drum, puteți vizita și Ronda, un orașel istoric împarțit în două părți de un superb canion, accesibile prin mai multe poduri. Ponte Nuevo traversează defileul El Tajo și oferă priveliști spectaculoase asupra văii râului Guadalevín, fiind un simbol iconic al orașului. Aici puteți vizita una dintre cele mai vechi și mai renumite arene de coridă din Spania, Plaza de Toros de Ronda, construită în secolul al XVIII-lea. Zona veche a orașului este fermecătoare, cu străzi înguste și case albe, care reflectă influențele maure și creștine.
Mese: mic dejun
Cazare: Apartamentos Bajondillo 4* Torremolinos, Studio Standard sau similar.

Zilele 6-7: Torremolinos
Veți petrece aceste două zile în Torremolinos. Inițial un mic sat pescăresc, Torremolinos a cunoscut o dezvoltare rapidă începând cu anii 1950 și 1960, devenind una dintre primele stațiuni turistice moderne din Spania. Vă puteți relaxa pe plaje faimoase precum Playa de La Carihuela, Playa El Bajondillo și Playa Playamar, puteți face o plimbare de-a lungul promenadei de la malul mării unde veți gasi numeroase restaurante, baruri și magazine. În apropiere de Torremolinos, există numeroase destinații interesante care merită vizitate: castelul neogotic Castillo de Colomares construit în onoarea lui Cristofor Columb, Parcul de Distracții Tivoli World, parcul de fluturi Mariposario și Acvariul din Benalmadena, Castelul medieval Sohail din Fuengirola, Mijas Pueblo - un sat tradițional andaluzian, dar și stațiunea de lux Marbella. Puteți, deasemenea, să optați pentru o excursie la Setenil de las Bodegas, un sat pitoresc situat în provincia Cádiz, unde casele sunt construite în interiorul unor stânci masive, formând un peisaj urban cu adevărat remarcabil.
Mese: mic dejun
Cazare: Apartamentos Bajondillo 4* Torremolinos, Studio Standard sau similar.

Ziua 8: Torremolinos - Malaga - București
Astăzi veți reveni în Malaga, parcurgând o distanță de 10 km (15 min).
Veți preda mașina la biroul de închirieri din aeroport și vă veți îmbarca în zborul către casă.

Pret

1270 Euro / pachet 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta