Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti
 • 1 Bagaj de mana / persoana
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 8 nopti in hoteluri de 3* cu mic dejun inclus, conform itinerariului
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport în Paris
 • Transport cu autocar modern dotat cu aer condiționat pe toată perioada circuitului
 • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse
 • Asistenta turistica in limba engleza / ghid însoțitor vorbitor de limbă engleză

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achita local)
 • Asigurare medicala / storno
 • Taxe de intrare la obiective turistice:
  • Sagrada Familia 26 EUR/pers,
  • Castelul Chambord 16 EUR/pers
 • Bagaj de cala pentru zboruri
 • Bacșiș ghid și șofer (10 Euro/persoană/zi – se achită local)  - NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
 • Excursii opționale:
 • Abatia Montserrat 30 EUR/pers
 • Late check-out
 • Mese nespecificate în program

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/sejur și este valabil pentru sejur în perioada 06 Martie 2024 - 14 Martie 2024. Pentru alte date de plecare, tariful se va recalcula.

Plecări în fiecare miercuri în perioada 29.02.2024 – 23.05.2024 și 03.10 – 26.12.2024.

În perioada octombrie – februarie Andorra nu poate fi vizitată datorita condițiilor meteo și se va vizita Carcassonne, Franța.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cazare 8 nopti in hoteluri de 3* cu mic dejun inclus

Descriere

Alaturati-va unui grup international si vizitati obiectivele turistice emblematice ale Europei de Vest la bordul unui autocar de lux. Veti incepe circuitul in Paris, dupa care veti calatori in regiunea Provence, Avignon. Veti parasi Franta pentru o scurta perioada si veti vizita Barcelona, emblema Cataloniei. In continuare veti vizita micul principat Andorra, un paradis montan bine ascuns intre crestele Pirineilor, dupa care va veti reintoarce in Franta pentru a va continua calatoria cu Lourdes si Bordeaux

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1, miercuri: Bucuresti - Paris
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Paris. Transfer, de la aeroportul din Paris catre hotelul de 3* din Paris pus la dispozitie de catre partenerul nostru local. Seara, cazare in Paris.

Ziua 2, joi: Paris – Avignon (690 km)
Mic dejun. Veti pleca din Paris catre regiunea Provence. Peisajul se va schimba de la luxoasa metropola europeana la orasele mici si pitoresti din sudul Frantei. Va vor incanta peisajele rurale si diversitatea culturala si naturala intalnita pe traseu. Seara, cazare in Avignon sau in apropiere.

Ziua 3, vineri: Avignon – Gordes – Avignon (200 km)
Dupa micul dejun, veti vizita cele doua repere culturale si istorice din Avignon: Palatul Papilor si Podul Saint – Benezet, cunoscut ca si Podul Avignon. Palatul Papilor, monument UNESCO datat din sec. al XIV-lea, a servit drept sediu al papilor Bisericii Catolice de la Roma in timpul exilului de la Avignon.
Dupa-amiaza veti vizita Gordes, unul dintre cele mai frumoase localitati ale Frantei, Muzeul Lavandei si Abatia Senanque. Seara, cazare in Avignon.
*Nota: Pentru a va bucura de peisajele cu lavanda inflorita, va recomandam sa vizitati Provence in perioada iulie-august.

Ziua 4, sambata: Avignon – Arles – Barcelona (500 km)
Dupa micul dejun, veti pleca spre Arles. Veti vizita micul oras care l-a inspirat pe Van Gogh in dezvoltarea impresionismului, dar si ruinele romane listate UNESCO, Arles fiind un important centru al Imperiului Roman. In continuare, veti calatori spre Barcelona. Seara, cazare in Barcelona sau in apropiere.

Ziua 5, duminica: Barcelona
Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie optionala la Abatia Montserrat unde se gaseste cunoscuta statuie La Moreneta, Madona Neagra, ocazie cu care veti putea admira si zona muntoasa a Cataloniei.
Dupa-amiaza veti face un tur de oras in Barcelona in cadrul caruia veti vizita: Monumentul Columbus, La Rambla, impresionanta capodopera a lui Gaudi, Sagrada Familia, stadionul Camp Nou (exterior). Seara, cazare in Barcelona sau in apropiere.

Ziua 6, luni: Barcelona – Andorra – Lourdes (480 km)
Mic dejun. Astazi veti parasi Barcelona pentru a vizita Andorra. Localizat in inima Pirineilor, micul stat Andorra este cunoscut pentru zona sa muntoasa si facilitatile pentru sporturile de iarna. Dupa pranz (neinculs), veti traversa Pirineii pentru a va reintoarce in Franta si a vizita orasul Lourdes, unul dintre cele mai vizitate locuri de pelerinaj catolic din lume, dar si un reper cultural important al Frantei. Seara, cazare in Lourdes sau in apropiere.
*Nota: Incepand cu luna octombrie si pana la finalul lunii februarie, Andorra nu va putea fi vizitata datorita conditiilor meteo si se va vizita in schimb Castelul Carcassonne, Franta, fortareata cu 3 km de ziduri si 52 de turnuri.

Ziua 7, marti: Lourdes – Bordeaux (250 km)
Mic dejun. Veti calatori catre faimoasa regiune viticola, Bordeaux. Veti vizita o podgorie si veti avea posibilitatea de a degusta si de a cumpara vin direct de la sursa. In continuare, veti vizita orasul Bordeaux cu opera Gran Teatro de Burdeos, Miroir d’Eau, faimosul Place de Quinconces. Seara, cazare Bordeaux sau in apropiere.
*Nota: In luna august majoritatea podgoriilor sunt inchise pentru public in regiunea Bordeaux datorita festivalurilor locale. Vizita la podgorie va fi inlocuita cu degustare de vin in centru orasului Bordeaux.

Ziua 8, miercuri: Bordeaux – Chambord – Paris (590 km)
Mic dejun. Veti calatori din Bordeaux sprre Paris trecand prin uimitoarea Vale a Loirei. Veti admira fascinantele castele, iar dupa-amiaza veti poposi la Castelul Chambord. Seara, cazare in Paris.

Ziua 9, joi: Paris – București
Mic dejun. Transfer către aeroportul din Paris, pentru îmbarcare pe cursa cu destinația București.

Pret

1180 Euro / circuit 8 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta