Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion Qatar Airways pe ruta București - Tokyo, Osaka - București
 • Taxe de aeroport
 • 1 Bagaj de mână / persoană
 • 1 Bagaj de cală pe cursa internațională
 • Cazare 10 nopți în hoteluri de 3* și 4*, conform itinerariului
 • Japan Rail Pass cu valabilitate 7 zile
 • Tururi și vizite incluse: Tur hop-on și Curs de gătit cutiuță Bento în Tokyo, ceremonia ceaiului în Kyoto, tur panoramic de o oră în Osaka.

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Locuri preferențiale în avion
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru alte date de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte!
Locuri în limita disponibilității!
Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care va rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 11:00; sosire Doha ora 15:30; Qatar Airways
Plecare Doha ora 02:35; sosire Tokyo ora 18:55; Qatar Airways
Plecare Osaka ora 18:30; sosire Doha ora 23:20; Qatar Airways
Plecare Doha ora 02:50; sosire București ora 07:40; Qatar Airways

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Pentru alte variante de zbor, tarifarea se face la cerere, în funcție de disponibilitatea din momentul solicitării.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Cazare

Cazare 10 nopți în hoteluri de 3* și 4*, conform itinerariului

Descriere

Vă propunem acest circuit inedit în Japonia, o ţara ce îmbină în mod armonios noul cu vechiul, un loc unde tehnologia de vârf este folosită alături de ritualuri străvechi. Veți călători cu trenul timp de 13 zile prin Ţara Soarelui Răsare și veți descoperi în ritmul propriu farmecul poveștilor despre samurai, shoguni și gheişe, magia templelor zen și simbolismul grădinilor japoneze, dar și ritualurile sacre ale ceremoniei ceaiului.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1: București - Doha
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Tokyo..

Ziua 2: Doha - Tokyo
Veți sosi în Tokyo, capitala Japoniei și una dintre cele mai mari zone urbane din lume. De la aeroport, vă veți transfera pe cont propriu pentru cazare la hotel.
Cazare: Hamacho Hotel Tokyo Nihonbashi 3* sau similar.

Ziua 3: Tokyo
Tur de oraș cu hop-on hop-off. Aveți inclus bilet de o zi pentru turul cu Sky Hop din Tokyo, un autobuz cu etaj dublu și acoperiș deschis. Tokyo este un oraș modern bine organizat, centrul financiar al Japoniei și o combinație între înaltă tehnologie și tradiție. Pe parcursul turului, veți putea observa peisajul urban ce cuprinde temple și sanctuare, rezervații naturale liniștite, clădiri istorice, alături de arhitectură futuristică și lumini neon. Veți descoperi un oraș unic care are ceva pentru fiecare, zone comerciale aglomerate, viață de noapte celebră, atracții istorice, parcuri liniștite și peisaje uimitoare
Fără mese incluse
Cazare: Hamacho Hotel Tokyo Nihonbashi 3* sau similar.

Ziua 4: TokyoZi liberă în Tokyo.
După-amiază, veți participa la o experiență autentică, un curs de pregătire a unei cutiuței de prânz tradiționale Bento. Pe parcursul a două ore, veți învăța să vă creați propriul prânz Bento și veți umple cutiuța cu diferite gustări cât mai frumos ornate.
Fără mese incluse
Cazare: Hamacho Hotel Tokyo Nihonbashi 3* sau similar

Ziua 5: Tokyo - Kyoto
Astăzi veți merge cu trenul de la Tokyo - Kyoto; o călătorie cu trenul dureaza in jur de 7 ore, iar cu Shinkansen aproximativ 3 ore. Vă veți transfera pe cont propriu de la hotel la gară, atât în Tokyo, cât și la sosire în Kyoto. Programul include Japan Rail Pass, un abonament special destinat turiștilor străini ce oferă acces nelimitat la majoritatea trenurilor JR, inclusiv trenurile Shinkansen. Fostă capitală a Japoniei pentru mai mult de o mie de ani, până în secolul al XIX-lea, când a fost înlocuit de Tokyo, orașul Kyoto este renumit pentru templele sale budiste și sanctuarele shintoiste, grădinile tradiționale japoneze, arhitectura sa istorică, casele de ceai și palatele imperiale, dar și pentru festivalurile sale culturale și pentru conservarea tradițiilor japoneze.
Fără mese incluse
Cazare: Candeo Hotels Kyoto Karasuma Rokkaku 3* sau similar.

Ziua 6: Kyoto
Zi liberă in Kyoto.
Vă recomandăm să vizitați Parcul Nara, un important parc istoric și cultural situat în apropiere de Kyoto. Printre cele mai cunoscute atracții din Parcul Nara se numără Templul Todai-ji, care adăpostește o statuie gigantică a lui Buddha, și Sanctuarul Kasuga, cunoscut pentru aleile sale acoperite de lanterne de piatră, dar mai ales pentru prezența căprioarelor sika semi-domesticite. Pentru a ajunge în Parcul Nara, puteți călători cu trenul de la Gara Kyoto către Gara Nara; călătoria durează aproximativ 45 de minute, iar accesul în parc este gratuit.
Mese: mic dejun
Cazare: Candeo Hotels Kyoto Karasuma Rokkaku 3* sau similar.

Ziua 7: Kyoto
Astăzi veți participa la o activitate specific japoneză, ceremonia ceaiului. Vă veți întâlni cu ghidul local și veți vizita Templul Kiyomizu-dera și Cascada Otowa, despre care se spune că aduce noroc. Apoi veți asista la o ceremonie tradițională a ceaiului într-o cameră special amenajată și veți degusta diferite dulciuri japoneze.
Mese: mic dejun
Cazare: Candeo Hotels Kyoto Karasuma Rokkaku 3* sau similar.

Ziua 8: Kyoto - Hiroshima
Astăzi veți continua călătoria către Hiroshima. Călătoria cu trenul dureaza in jur de 7 ore, iar cu Shinkansen aproximativ 3 ore. Vă veți transfera pe cont propriu de la hotel la gară. Cunoscut în întreaga lume pentru pentru evenimentele tragice care au avut loc în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, orașul este astăzi un centru cultural, economic și turistic important, iar Memorialul Păcii din Hiroshima și Parcul Memorial al Păcii sunt importante atracții turistice care amintesc de tragedia atomică și promovează mesajul păcii și a non-proliferării armelor nucleare.
Mese: mic dejun
Cazare Hilton Hiroshima 4* sau similar.

Ziua 9: Hiroshima
Astăzi vă recomandăm să vizitați Insula Miyajima, situată la aproximativ 1 oră de Hiroshima. Trenurile către portul din Miyajimaguchi sunt operate de Japan Railways, iar biletul pentru traversare cu feribot costa aproximativ 5$.
Insula este celebră pentru Sanctuarul Itsukushima, unul dintre cele mai iconice sanctuare shintoiste din Japonia. Vă recomandăm să degustați și specialitățile culinare locale, cum ar fi momiji manju (dulciuri în formă de frunze de arțar) și anago meshi (orez cu anghilă).
Mese: mic dejun
Cazare Hilton Hiroshima 4* sau similar.

Ziua 10: Hiroshima - Osaka
Veți călători cu trenul către Osaka. Călătoria dureaza in jur de 7 ore, iar cu Shinkansen aproximativ 2 ore. Vă veți transfera pe cont propriu de la hotel la gară. Osaka este al doilea cel mai mare oraș din Japonia după Tokyo și este considerat unul dintre principalele centre economice, comerciale și culturale ale țării. Având o istorie bogată, peisaje uimitoare, orașul este și foarte bine situat în apropierea principalelor centre culturale din Kyoto și Nara. După-amiază, veți avea inclus un tur panoramic de o oră cu Osaka Sky Vista, un autocar turistic care trece pe lângă cele mai importante puncte turistice: Castelul Osaka, Dotombori, Tsutenkaku, Templul Shitennoji și multe alte atracții.
Fără mese incluse
Cazare Resol Hotel Trinity Osaka 3* sau similar.

Ziua 11: Osaka
Zi liberă în Osaka.
Vă recomandăm să vizitați Castelul Osaka, un important simbol istoric al orașului, Templul Shitennoji, unul dintre cele mai vechi temple budiste din Japonia, să admirați panorama orașului din Turnul Umeda Sky, sau să faceți o plimbare prin Parcurile Tennoji și Nakanoshima. Seara, vă recomandăm sa descoperiți străzile pline de viață, restaurantele, magazinele și atmosfera vibrantă a cartierului Dotonbori. Puteți deasemenea să degustați specialități locale, cum ar fi okonomiyaki (clătite japoneze) și takoyaki (bucăți de caracatiță prăjite în aluat), în restaurantele locale și în piețele de stradă.
Fără mese incluse
Cazare Resol Hotel Trinity Osaka 3* sau similar.

Ziua 12: Osaka - Doha
Vă veți transfera pe cont propriu la aeroportul din Osaka pentru a vă îmbarca în zborul internațional către casă.

Ziua 13: Doha - București

Pret

2890 Euro / pachet 10 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta