Facilitati

  • Gradina
  • Parcare
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in camera dubla, mic dejun inclus

Oferta nu include

• Transport
• Transferuri
• Asigurare medicala
• Excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Localizare: Castelul din secolul al 12 lea este localizat in Miudes – sui – Loire, pe malul Loarei, la 5 km de Chambord si 10 km de Blois, in centrul unui parc cu copaci batrani. Portretele a sapte generatii de stramosi se regasesc in salonul principal al acestui castel fermecator. De pe terasa mare si frumoasa se poate admira raul Loire. Casa este confortabil mobilata si are mai multe saloane. Salonul pentru servirea mesei este monument protejat.

Micul dejun se serveste in unul dintre saloane sau pe terasa.

Camere: confortabile, mobilate cu piese de epoca, baie cu cada sau dus, uscator de par, halat de baie, Internet Wifi

Descriere

Romantice, diafane, splendide si impunatoare - sunt calitatile si trasaturile care transforma cateva dintre castelele medievale ale Europei in adevarate nestemate turistice pentru vizitatori. Daca vrei sa faci o incursiune in timp si sa simti pe pielea ta ce inseamna o viata de basm, nu ezita sa vizitezi, in calatoriile tale prin Europa, cele mai frumoase castele de pe continent!

Un sejur într-un castel vechi de sute de ani nu este un vis de neatins. Ce ar fi să renunţaţi la cazarea într-un hotel tradiţional şi să descoperiţi farmecul aparte al castelelor şi conacelor din Europa? Puteţi să vă întoarceţi în timp şi să vă simţiţi ca o prinţesă sau ca un boier de vază, dar totodată să aveţi parte de confortul secolului 21 la preţuri accesibile.

Tot mai multi turisti au început să se orienteze şi spre altfel de sejururi. De pildă, cazările la castele din Europa sunt căutate deopotrivă de tineri, dar şi de seniori care vor să se relaxeze departe de agitaţia marilor oraşe şi vor să descopere farmecul unor zone mai puţin promovate.

Camere tapetate, cu mobilă în stilul secolelor trecute, cu ferestre mari şi draperii înflorate, grădini imense, frumos aranjate, unde pe vremuri treceau caleşti cu marchizi, contese, lorzi şi baronese. Nu este o scenă din film. Sunt vechile castele care în zilele noastre au îmbrăcat haine de hotel pentru a-şi primi oaspeţii. Franţa, Scoţia, Irlanda, Germania sau Italia sunt doar câteva dintre ţările unde proprietarii au hotărât să transforme castelele în unităţi de cazare.

Numar catalog: NTE20111 FH

Pret

70.00 EUR / persoana / noapte / Camera dubla / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta