Facilitati

  • Aer conditionat
  • Inchirieri auto
  • Pet friendly
  • Piscina
  • Room service
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 05 Mai 2024 - 27 Aug 2024.

Pentru alte date de plecare,  nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Catalonia Park ​​Putxet oferă camere liniştite şi un centru modern de fitness şi pune la dispoziţie o terasă pe acoperiş cu o piscină şi vedere la Barcelona. Se oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.

Park Putxet are decor simplu, în culori deschise. Toate camerele au aer condiţionat, mini-frigider cu apă gratuită, TV prin satelit şi baie complet utilată, cu uscător de păr.

Vă puteţi bucura de un variat mic dejun tip bufet servit în sala de mese sau pe terasa hotelului. La snack barul hotelului se oferă preparate culinare uşoare, iar oaspeţii pot beneficia de room service, care include şi sushi.

În cartierul învecinat, Gràcia, unde se ajunge pe jos de la hotel în doar 15 minute, puteţi găsi o mare varietate de cafenele, baruri şi restaurante. Celebrul Parc Guell, realizat de Gaudí se află la doar 600 de metri. Cea mai apropiată staţie de metrou este Lesseps, la 600 de metri.

Descriere

Capitala Cataloniei, orașul Barcelona este situat în partea de nord-est a Peninsulei Iberice. O regiune eminamente turistică, se bucură de nu mai puțin de 580 de kilometri de coastă mediteraneană – inclusiv faimoasa Costa Brava -, și de clima superbă specifică zonei, cu veri călduroase, fără foarte multe precipitații, și ierni blânde.

Regiunea în care este situată celebra metropolă spaniolă, oferă o cultură unică, un amestec specific de obiceiuri și tradiții ce au generat o mândrie patriotică greu de găsit în altă parte a lumii. Istoria sa bogată și diversificată, din care s-au născut pasiunea pentru artă și o arhitectură spectaculoasă, stă la baza unei moșteniri impresionante, ce variază de la ruinele grecești din Empúries, monumentele romane din Tarragona, lucrările de artă din perioada gotică, până la operele câtorva dintre cei mai mari picturi ai secolului al XIX-lea, precum Fortuny, Casas sau Rusiñol, dar și reprezentații secolului XX, Miró și Dalí. O mențiune meritorie o acordăm creației arhitectului Antonio Gaudí, ce se remarcă prin bazilica Sagrada Família.

Cod catalog: DER BCN0605BC
Room code: D G

Pret

241 Euro / persoana /3 noptI / camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta