Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Excursie privată și transferuri conform itinerarului într-o mașină cu aer condiționat și cu barca
  • 8 nopți în hotelurile menționate sau echivalente din clasa medie și clasa medie superioară
  • 8x mic dejun, 1x prânz, 3x cina
  • Ghid șofer vorbitor de engleză
  • Vizitarea obiectivelor turistice și taxele de intrare conform itinerarului
    Ghid de călătorie

Oferta nu include

  • Bilet de avion Kuala Lumpur / Penang
  • Asigurare medicala / storno
  • Alte servicii care nu sunt mentionate ca fiind incluse

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi cu plecari zilnice in perioada  1 noiembrie 2023 - 31 octombrie 2024

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Număr minim de participanți: 2 persoane per rezervare
Plantația de ceai din Cameron Highlands este închisă luni.
Pot interveni modificari de hoteluri și itinerar.
Perioada ta de călătorie: zilnic pana pe 31.10.

Cazare

8 nopți în hotelurile menționate sau echivalente din clasa medie și clasa medie superioară

Descriere

Malaezia este un amestec colorat de culturi, grupuri etnice și religii .Moschei magnifice stau lângă temple hinduse colorate, clădiri coloniale lângă zgârie-nori moderni și in piețe miroase a specialități din toate colturile lumii.

Cod catalog: DER-T KUL00010B

Itinerariu

Ziua 1 Kuala Lumpur
Sosire in Kuala Lumpur si transfer la hotel. Ziua liberă. Învață de ex. B. faceți cunoștință cu nenumăratele mall-uri din Bukit Bintang în timpul unei ample cumpărături. O noapte la Maya Hotel Kuala Lumpur (clasa medie superioară, categoria națională: 5 stele).

Ziua 2: Kuala Lumpur - Malacca 
După micul dejun, în jurul orei 8.30, porniți spre orașul Malacca, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Aici veți vizita Biserica Sf. Petru, cea mai veche biserică creștină din Malaezia. Veți trece pe lângă un mare cimitir chinezesc din secolul al XVII-lea și veți vedea, de asemenea, Stadthuy și Templul Cheng Hoon Teng, unul dintre cele mai vechi din Malaezia. Excursia dumneavoastră vă duce și la cetatea portugheză Porta de Santiago, construită în 1511, și la ruinele bisericii Sf. Paul, unde a fost îngropat cândva Sfântul Francisc Xavier. După aceea, vă puteți plimba pe strada Jonker și puteți admira nenumăratele antichități care sunt de vânzare acolo. Luați prânzul la un restaurant local și apoi bucurați-vă de o plimbare de 40 de minute cu barca pe râul Malacca, pentru a admira clădirile istorice și un sat de pescari din apă. O noapte la hotel Swiss Garden Malacca (clasa medie superioară, categoria națională: 5 stele). Aproximativ 145 km. (Mic dejun, prânz)

Ziua 3: Malacca - Kuala Lumpur
Dimineața întoarcere la Kuala Lumpur. Un tur de oraș este în program astăzi. Veți face o oprire foto la Turnurile Gemene Petronas și veți conduce până la Podul Petronas Sky Bridge. Faceți mai multe opriri foto la Moscheea Națională și Palatul Regal, apoi vizitați clădirea Sultan Abdul Samad și Clubul de Cricket. Apoi faceți check-in la hotelul dumneavoastră peste noapte. Seara descoperi Chinatown noaptea. Veți vizita piețele pline de viață din acest cartier. Încercați-vă abilitățile de negociere pentru a ridica câteva suveniruri pe care să le luați înapoi acasă. Veți vizita și Templul Sri Mariamman, unde puteți experimenta foarte bine tradiția chineză. Nenumăratele bețișoare de tămâie răspândesc un miros plăcut de iasomie în întreg complexul templului. Bucurați-vă de o cină tipic malaeziană la un restaurant local. 2 nopti la Maya Hotel Kuala Lumpur (clasa medie superioara, categoria nationala: 5 stele). Aproximativ 145 km (mic dejun, cina)

Ziua 4 Kuala Lumpur
Dimineața este liberă pentru propriile activități. După-amiaza, cu mașina spre Kuala Selangor (aproximativ 90 de minute cu mașina) pentru a explora Malaezia rurală. Pescuitul și agricultura se numără printre principalele surse de venit în această regiune, iar peisajul este caracterizat de palmieri și plantații de cauciuc. Veți vizita un sat chinezesc de pescari și veți lua cina acolo înainte de a face o excursie cu barca pe râu mai târziu, seara, pentru a vedea nenumăratele viermi strălucitori. Mii de luminițe mici scaldă țărmul mărginit de mangrove într-o lumină romantică. Apoi conduceți înapoi la hotel. (mic dejun, cina)

Ziua 5: Kuala Lumpur - Cameron Highlands
Plecare dimineata spre Cameron Highlands. Pe drum, chiar în afara Kuala Lumpur, vei ajunge la faimoasele Peșteri Batu. Acolo urci cele 272 de trepte către templul hindus și îl vizitezi. Călătoria continuă spre nord. Pe drum, oprire la Cascada Lata Iskandar. După-amiaza veți ajunge în Cameron Highlands, care au o climă plăcută la aproximativ 1540 de metri. 2 nopti la Strawberry Park Resort (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele). Aproximativ 121 km (mic dejun)

Ziua 6 Cameron Highlands
După micul dejun, explorați orașul pitoresc într-un tur de jumătate de zi. Veți vizita o plantație de ceai și apoi veți avea ocazia să vă plimbați prin piața locală și să urmăriți agitația. Oprire foto la o fermă de legume și căpșuni, urmată de o vizită la o fermă de fluturi și la Muzeul Tunelului Timpului. Vă veți plimba în jurul Tanah Rata înainte de a vă întoarce la hotel. După-amiaza este liberă. (Mic dejun)

Ziua 7: Cameron Highlands - Penang
Călătoria continuă spre Penang. Pe drum, oprire la Templul Peșterii Perka Tong. Veți ajunge la Penang prin al patrulea cel mai lung pod din Asia de Sud-Est. Vizitați unul dintre cele șase sate chinezești de apă (sate cu pilon) construite pe debarcader înainte de a ajunge la hotel. Seara, plimbați-vă împreună prin piața de noapte Pasar Malam (dacă vremea permite). Aici puteți tocme pentru suveniruri, cum ar fi meșteșuguri locale, bijuterii sau tricouri și puteți gusta preparate din bucătăria locală la tarabele din piața de schimb. 2 nopti la Hotel Sunway (clasa medie superioara, categoria nationala: 4 stele). Aproximativ 90 km (mic dejun, cina)

Ziua 8: Penang
Astăzi veți vizita istoricul Georgetown, inclusiv statuia lui Buddha culcat din templul Wat Chayamangkalaram. După aceea, verificați templul birmanez Dhammikarama. Acesta a fost construit ca primul templu budist din Penang în 1803 și este bogat decorat. Pe „Strada Armoniei” vei vedea cum aici coexistă în mod pașnic o biserică creștină, un templu chinezesc, un templu hindus și o moschee musulmană. Admirați sculpturile frumoase în lemn în sala mare din Khoo Kongsi și faceți o scurtă oprire la Fort Cornwallis. Luați prânzul la un restaurant local (nu este inclus). După-amiaza este liberă. (Mic dejun)

Ziua 9: Penang
Mic dejun la hotel peste noapte si transfer la Aeroportul Penang. Sfârșitul călătoriei pe Aeroportul Penang. (Mic dejun)

Pret

1237 Euro / persoana / circuit 8 nopti / mic dejun
Cere oferta Cere oferta