Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Călătorie de grup conform itinerarului cu un autocar cu aer condiționat
  • 5 nopți în hoteluri și cabane din clasa medie și superioară menționate sau echivalente
  • 5x mic dejun, 1x cina
  • Ghid turistic în schimbare locală, vorbitor de engleză/germană
  • Ghid de călătorie

Oferta nu include

  • bilet de avion
  • asigurare medicala / storno
  • alte servicii care nu sunt mentionate in program

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil de la 1 noiembrie 2023 până la 31 octombrie 2024

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Număr minim de participanți: 2 persoane
Număr maxim de participanți: 30 de persoane
Varsta minima: 12 ani
Grup internațional de participanți

Rezervând această călătorie susțineți proiectul „Green Seat” cu 80 ZAR de persoană. Proiectul sprijină mai multe organizații precum Black Mamba Anti-Poaching Unit și SAN Parks Honorary Rangers (împotriva braconajului), Trees for Tourism (reîmpădurire), Endangered Wildlife Trust (protecția și conservarea speciilor și ecosistemelor pe cale de dispariție) și diverse proiecte African Home Community.

Pot interveni modificari ale hotelurilor si itinerariului.

Cazare

5 nopți în hoteluri și cabane din clasa medie și superioară menționate sau echivalente

Descriere

Regiunile viticole fertile, metropolele interesante și lumea fascinantă a animalelor din parcurile și rezervațiile naturale fac Africa de Sud atât de unică și diversă.

Cod catalog: DER-T JNB40417B

Itinerariu

Ziua 1: Johannesburg (Luni)
Sosire la Johannesburg. Sosire individuală la hotel. Bucurați-vă de o zi liberă sau rezervați un tur de oraș ghidat opțional al Johannesburg și Soweto (începând cu ora 13:00). În jurul orei 18:00, întâmpinarea ghidului turistic la hotel. O noapte la Hotel Protea by Marriott Balalaika Sandton (clasa medie superioară, categoria națională 4 stele).

Ziua 2: Johannesburg - Hazyview (Marți)
După micul dejun, conduceți spre Hazyview pe traseul Panorama. Prima oprire va fi la Blyde River Canyon cu cele trei Rondawels. Acesta este unul dintre cele mai mari canioane verzi din lume. Priviți Bourke's Luck Potholes și bucurați-vă de priveliștea din Wonder View. Sosiți la hotel după-amiaza târziu și bucurați-vă de facilitățile resortului. 2 nopti la Casa do Sol Hotel & Resort (clasa medie superioara, categoria nationala 4 stele). Aproximativ 500 km (mic dejun)

Ziua 3: Parcul Național Kruger (Miercuri)
După un mic dejun devreme, plecați într-un vehicul închis pentru vizionarea animalelor în Parcul Național Kruger. Descoperiți diversitatea florei și faunei africane. Ține-ți ochii deschiși și, cu puțin noroc, s-ar putea să vezi și unul dintre cei cinci mari: elefant, leu, rinocer, leopard și bivol. Opțional, puteți explora fauna sălbatică într-unul dintre vehiculele de safari deschise. Pranz la una dintre taberele de odihna din parc (nu este inclus). Intoarcere la hotel. Aproximativ 250 km (mic dejun)

Ziua 4: Hazyview - Malelane (Joi)
Începeți ziua cu un mic dejun devreme și porniți din nou într-un vehicul închis în Parcul Național Kruger. Un safari opțional într-un vehicul deschis poate fi rezervat și pentru astăzi. Astăzi părăsiți parcul de la Poarta Malelane de Sud și ajungeți la cazare după-amiaza târziu. Savurați cina pe puntea cu vedere la râul Crocodile. O noapte in Cabana Pestana Krüger (clasa medie, categoria nationala 4 stele) Aproximativ 200 km (mic dejun, cina)

Ziua 5: Malelane - Hluhluwe (vineri)
Conduceți prin micul regat al Swazilandului până la Hluhluwe. Bucurați-vă de priveliștile de-a lungul traseului prin Valea Ezulwini, cunoscută și sub numele de Valea Raiului. Are numeroase rezervații naturale și piețe colorate unde localnicii pot face schimb de mărfuri, iar turiștii pot cumpăra suveniruri. Seara, participați la un spectacol cultural Zulus. O noapte la ANEW Hotel Hluhluwe Safaris (clasa de mijloc, categoria nationala 3 stele). Aproximativ 420 km (mic dejun)

Ziua 6: Hluhluwe - Durban (Sâmbătă)
Dimineața mergeți cu mașina spre Sf. Lucia și aveți ocazia să faceți o excursie cu barca în binecunoscutul parc Isimangaliso Wetland Park (nu este inclus), apoi continuați spre Durban, unde călătoria dvs. se încheie în jurul orei 16:00 la The Hotelul Edward. Alternativ, sfârșitul turului la ora 15:30 la Hotel Protea by Marriott Umhlanga (mic dejun)

Pret

911 Euro / persoana / circuit 5 nopti / mic dejun
Cere oferta Cere oferta