Facilitati

  • Aer conditionat
  • Camera bagaje
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare
  • mic dejun

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Asigurare medicala/storno
• Excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi in perioada 30 Iun 2024 - 27 Aug 2024.

Pentru alte date de plecare,  nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Această proprietate este la 16 minute pe jos față de plajă. Hotelul Barcelona House se află în cartierul Barri Gòtic din Barcelona, ​​la 80 de metri de La Rambla. Hotelul oferă camere moderne, cu aer condiționat, podea din lemn, internet gratuit prin cablu și TV cu ecran plat.

Catedrala din Barcelona și Piața Boquería sunt la 500 de metri. Portul și centrul comercial Maremagnum sunt la 10 minute de mers pe jos de hotel. Puteți să ajungeți pe plaja Barceloneta în 20 de minute pe jos sau puteți lua autobuzul.

De asemenea, camerele au sistem de încălzire și cutie de valori. Băile private includ uscător de păr.

Lângă Barcelona House puteţi găsi multe baruri, restaurante şi galerii. Muzeul Picasso și districtul la modă Borne sunt la 10 minute de mers pe jos.

Recepţia este deschisă nonstop şi există depozit de bagaje.

Descriere

Capitala Cataloniei, orașul Barcelona este situat în partea de nord-est a Peninsulei Iberice. O regiune eminamente turistică, se bucură de nu mai puțin de 580 de kilometri de coastă mediteraneană – inclusiv faimoasa Costa Brava -, și de clima superbă specifică zonei, cu veri călduroase, fără foarte multe precipitații, și ierni blânde.

Regiunea în care este situată celebra metropolă spaniolă, oferă o cultură unică, un amestec specific de obiceiuri și tradiții ce au generat o mândrie patriotică greu de găsit în altă parte a lumii. Istoria sa bogată și diversificată, din care s-au născut pasiunea pentru artă și o arhitectură spectaculoasă, stă la baza unei moșteniri impresionante, ce variază de la ruinele grecești din Empúries, monumentele romane din Tarragona, lucrările de artă din perioada gotică, până la operele câtorva dintre cei mai mari picturi ai secolului al XIX-lea, precum Fortuny, Casas sau Rusiñol, dar și reprezentații secolului XX, Miró și Dalí. O mențiune meritorie o acordăm creației arhitectului Antonio Gaudí, ce se remarcă prin bazilica Sagrada Família.

Cod catalog: DER BCND0130BC

Room Code: D G

Pret

243 Euro / persoana /3 nopti / camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta