Facilitati

  • Parcare
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in camera dubla

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Asigurare medicala
• Excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Acest hotel cu un bun raport calitate/preţ se află la o scurtă plimbare de cea mai mare piscină din Islanda, Laugardalslaug şi de cel mai mare centru comercial din Reykjavík, Kringlan. Camerele sale spaţioase includ televizoare cu ecran plat, frigidere şi facilităţi de ceai/cafea.

Amenajate cu bun gust în culori neutre, camerele hotelului Arctic Comfort sunt decorate cu fotografii istorice şi podele din lemn sau cu mochetă.

În hol există 2 computere cu o conexiune gratuită la internet şi tot aici vă puteţi conecta gratuit la Wi-Fi.

Puteţi începe ziua într-un mod pozitiv, servind micul dejun tip bufet oferit de hotel. Oaspeţii se pot relaxa cu o băutură în zona de lounge sau în barul hotelului Arctic, iar personalul vă poate recomanda sau rezerva mese la restaurantele locale.

Arctic Comfort este situat la doar 5 minute cu autobuzul de centrul oraşului. Grădina Zoologică şi Grădina Botanică din Reykjavík se află chiar după colţ.

Descriere

Orasul Reykjavik este capitala tarii Islanda si este cel mai mare oras din aceasta tara. Este asezat in nordul extrem al Europei si face ca turistii sa isi doreasca sa o reviziteze avand cladiri colorate, o lume pestrita, o viata de noapte activa si spiritul sau tanar. Farmecul orasului rezida in multimea contrastelor sale, care creeaza un tumult de energie. Reykjavik-ul ofera o combinatie fermecatoare intre inocenta specifica zonei rurale si agitatia demna de un mare oras. Este populat de cetateni muncitori dornici de afirmare pe plan profesional in ciuda falimetului national iminent.

Chiar daca patrimoniul arhitectural al orasului este mic, o vizita este numaidecat necesara. Viata sa culturala, in special muzeele, este foarte bogata. Odata cu arta de talie mondiala la care v-ati astepta intr-o capitala europeana, Reykjavik detine obiective turistice care concorda cu o gama larga de interese, o viata urbana vibranta , fiorduri si lacuri localizate intr-o zona salbatica impadurita la care se poate ajunge prin transportul in comun. Din moment ce multi vizitatori in Reykjavik au doar cateva zile la dispozitie pentru a vizita orasul, merita sa va folositi eficient timpul pentru a va bucura de tot ce are mai bun orasul de oferit

Cod catalog: NER G7420A

Pret

49 Euro / persoana / noapte / Camera dubla / Fara masa
Cere oferta Cere oferta