Namibia

Namibia

La fel cum nisipurile străvechi ale Deşertului Namib se deplasează în bataia vântului, peisajul se ondulează şi se mişcă în consecinţă. Turmele de antilope lovesc praful sub copite în timp ce hoinăresc de-a lungul câmpiilor din nord în căutare de iarbă şi apă. Elefanţii cutreieră albiile secate ale râurilor deplasându-se spre vest, în timp ce coastele bizare sunt acoperite de o ceaţă densă. Aceasta este Namibia, un pământ sălbatic şi frumos, cu o diversitate ce stă în fiecare element din care este alcătuită existenţa ei recentă pe firmamentul statelor independente ale lumii.

Bogăţia de culori combinată cu tradiţiile fiilor săi indigeni, sub cerul ca de diamant face ca totul să pară ireal. Boşimanii obişnuiau să numească această ţară „pământul pe care Dumnezeu l-a creat cu furie”. Însă veţi descoperi curând că acesta este, de fapt, un pământ pe care Dumnezeu l-a creat pentru El însuşi. Chiar dacă Namibia nu este la fel de dezvoltată ca şi ţările învecinate din partea de vest a Africii, Botswana la răsărit, Africa de Sud în sud şi Angola în nord, rămâne o bijuterie pentru cei în căutare de sălbăticie pură.

Namibia oferă o diversitate deosebită în privinţa peisajelor, culturii, vieţii sălbatice şi activităţilor de aventură autentică. Chiar dacă este mai mare decât Franţa, Namibia este sărac populată, totalul de 2,2 milioane de locuitori având o densitate de 2,43 pe kilometrul pătrat. Situaţia se datorează, în mare măsură, prezenţei celui mai vechi deşert din lume, Namib, precum şi al terenului din părţile sale nordice, ce crează unul dintre cele mai neospitaliere locuri de pe Terra. Albiile secate ale râurilor, colinele stâncoase şi panoramele incredibile o transformă într-o privelişte ca de pe o alta planetă. Sistemul sinuos de râuri sănătoase însă, laolaltă cu zonele mlăştinoase luxuriante ce se găsesc de asemenea pe teritoriu namibian, sunt gazdele unei comori de floră şi faună.

Best of Namibia - circuit 12 nopti

Best of Namibia - circuit 12 nopti

Namibia
De la 2082 Euro / circuit 12 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Best of Namibia (circuit 12 nopti)

Best of Namibia (circuit 12 nopti)

Namibia
De la 2082 Euro / persoana / circuit 12 nopti / demipensiune
Zambezi Queen floating Hotel 5*

Zambezi Queen floating Hotel 5*

Namibia
De la 1129 Euro / 2 nopti / persoana / standard suite / pensiune completa