Facilitati

  • Babysitting
  • Beach front
  • Club ptr. copii
  • Parcare
  • Pet friendly
  • Piscina
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 

  • cazare 7 nopti in Junior Suite
  • mic dejun

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Asigurare medicala si storno

 

Valabilitate oferta

Oferta este valabila pentru sejur in perioada 01 Mai 2024 - 08 Aug  2024.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Situat pe plaja Anse Kerlan, Hotelul Castello Beach oferă o piscină și un centru de wellness & spa. De asemenea, hotelul are restaurant cu vedere la Oceanul Indian.

Toate suitele sunt dotate cu aer condiționat și au mobilier modern, împletit din nuiele de palmier și balcon privat. Suitele oferă zonă de relaxare și baie privată, spațioasă.

Hotelul Castello Beach are și un miniclub, care oferă activități pentru copii cu vârsta între 4 și 12 ani. Accesul la WiFi este gratuit în toate zonele. De asemenea, parcarea este disponibilă gratuit.

Hotelul se află la doar 3,5 km sau la un tur de trekking de 1 oră de plaja frumoasă Anse Lazio. Clubul de golf competițional Lemuria Resort, cu 18 găuri, este la 2 km, iar hotelul se găsește la 3 km de Aeroportul din Praslin.

Descriere

Ati visat vreodata sa calatoriti intr-un loc exotic, in care, practic, sa nu faceti altceva decat sa va bronzati pe plaja, sa savurati cocktailuri din fructe proaspete, sa pescuiti dupa pofta inima in apele nepoluate ale oceanului, sa admirati o natura ramasa intacta dupa zeci de mii de ani de existenta, sa vizitati cladiri in stil colonial si sa surprindeti rasaritul, la umbra palmierilor, pe un nisip de un alb imaculat, alaturi de jumatatea voastra? Ei bine, Seychelles este locul care se potriveste perfect tuturor acestor dorinte si chiar mai mult...

Este locul in care mai bine de jumatate din teritoriul tarii este o rezervatie naturala, in care luxul pe care il credeati accesibil doar celor extrem de bogati se afla la indemana tuturor, in care traditiile culinare ale Africii, Europei, Arabiei si Asiei se intalnesc intr-un melanj unic si in care istoria piratilor, a corsarilor si a stravechilor navigatori se regaseste intr-un complex de insule ca un vis...

Despre insulele Seychelles, considerate cele mai frumoase insule din lume, legendele spun ca ar fi fost adevarata Gradina a Eden-ului. Datorita izolarii, aici exista si acum un micro-cosmos unic, cu pasari rare, cu o viata marina deosebita si cu plante specifice, o lume mirifica, neatinsa, fascinanta. In plus, apele calde, standardul inalt al conditiilor oferite, oamenii prietenosi sunt calitatile ce atrag turistii in Seychelles. Numele insulelor, cum sunt Mahe, Praslin, La Digue, Aldabra si Desroches, au incantat intotdeauna, plajele sunt unele dintre cele mai frumoase din lume, iar pentru o luna de miere, Seychelles este una dintre cele mai romantice destinatii.

Cod catalog: FTI SEZ 520

Room Code: PJF

Pret

832 EUR / 7 nopti / persoana / Junior Suite / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta