4 Rivers Floating Lodge 4*


Cambodgia
De la 126 Euro / persoana / noapte / cort plutitor / mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • cazare cu mic dejun in cort plutitor

Oferta nu include

• bilet de avion
• transferuri
• asigurare medicala si stormo

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Oferta este valabila in functie de locurile disponibile din momentul solicitarii rezervarii. Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de perioada calatoriei si gradul de ocupare.

Cazare

Situat pe Râul Tatai, 4 Rivers oferă un sejur liniștit, cu vile-cort amplasate deasupra apei, vedere impresionantă și restaurant.

Oferind vedere la Munții Cardamom, fiecare vilă are terasă privată. Sunt dotate cu TV cu ecran plat, DVD player, minibar și baie privată cu duș. Închirierea de DVD-uri este gratuită.

Oaspeții pot să practice caiac în jos pe râu sau să beneficieze de un masaj relaxant. Hotelul 4 Rivers Floating Lodge poate aranja excursii de o zi la Cascadele Tatai din apropiere sau la mangrovele de coastă.

Restaurantul gourmet al hotelului 4 Rivers Floating Lodge oferă preparate occidentale și asiatice. Sunt disponibile și mâncăruri vegetariene.

Situat în Tatai, între Bangkok și Phnom Penh, 4 Rivers Floating Lodge se află la 20 de minute cu mașina de orașul Koh Kong. Lodge se găsește la 4 ore cu mașina de Phnom Penh și la 2 ore cu mașina de Trat.

Descriere

Cambodgia este și un tărâm al superlativelor. Templele antice de la Angkor Wat, Bayon și alte ruine ale Imperiului Khmer, se află pe lista celor mai grandioase și mai exclusiviste situri din Patrimoniul UNESCO – la fel de importante ca Machu Picchu, piramidele din Egipt sau Teotihuacan. Dar aceste locuri extraordinare sunt în contrast cu Câmpurile Crimei, Muzeul Genocidului Toul Sleng și alte reminiscențe ale istoriei recente și sângeroase ale Cambodgiei, un timp în care Pol Pot și regimul Khmerilor Roșii din anii 1970 au comis cele mai mari atrocități ale secolului XX. Totuși, populația băștinasă khmeră, prezentă în proporție de 90%, impresionează vizitatorii prin amabilitate, veselie (sabai) și gentilețe. Omniprezentul zâmbet khmer este legendar, așa cum sunt și ospitalitatea și deschiderea de care dau dovadă cambodgienii.

Cod catalog: FTI REP270 / ZU1F

Pret

126 Euro / persoana / noapte / cort plutitor / mic dejun
Cere oferta Cere oferta