Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • cazare in casuta pentru 4 persoane

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala
  • transferuri

Valabilitate oferta

14 Iul 2018 - 17 Aug 2018
pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul efectuarii rezervarii).

Cazare

MX5 – apartament pentru 1-4 pers. (Circa 70 de metri pătrați)
Apartament cu living / sufragerie cu bucatarie deschisa (cuptor, filtru de cafea, toaster, ceainic, mașină de spălat vase și mașină de spălat), saună, cameră dublă, 2 cameră cu pat, baie sau duș / WC, balcon sau terasă.

Situat la 350 de metri de plaja Mării Baltice, Hansapark Resort am Meer este situat în Sierksdorf. Ea are o legătură directă cu parcul de distractii Hansapark.

Exista o bucătărie bine echipată, baia este dotată cu duș. Din cameră, vă puteți bucura de vedere la grădină.

Printre alte facilități oferite: un club și loc de joacă pentru copii. O serie de activități pot fi întâlnite în împrejurimi, cum ar fi piscină panoramică Sierksdorf, o școală de scufundări, surfing sau parasutism.

Sierksdorf - Hof este la 3,3 km de proprietate și Neustadt se află la 6 km. Acest parc de vacanță este la 81,7 km de Aeroportul din Hamburg. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Activitati:
• între parcul de vacanță și parcul de distracții "Hansa Park", se poate circula cu trenul
• parcul de distracții "Hansa Park" este deschis de la sfârșitul lunii martie până la sfârșitul lunii octombrie
• Inchirieri biciclete in Sierksdorf la 1,2 km distanță
• Teren de golf Brodauer la aproximativ 13 km la distanță
• echitatie in Grömitz, circa 8 km

Descriere

Un tărâm al civilizaţiei de ultimă oră, dar şi al castelelor medievale, Germania îmbină cu succes vechiul şi noul, formând o destinaţie turistică de mare interes. Ce ţi-ai mai putea dori aici? Ai bere de cea mai bună calitate, autostrăzi fără limită de viteză, o arhitectură splendidă moştenită din timpuri vechi până la tehnologiile de ultimă oră. Cine nu ar iubi o astfel de ţară? Berlinul îţi oferă, pe de o parte, unele dintre cele mai apreciate muzee din lume, iar pe de altă parte cele mai în vogă locaţii de distracţie. Asta ca să nu mai vorbim de Oktoberfest, care pare a atrage aici jumătate din populaţia lumii! Distracţie să fie! Dacă petrecerile până dimineaţa nu sunt pe placul tău, nu e nicio problemă!

Germania te aşteaptă cu ţinuturi rurale deosebit de frumoase şi liniştite, cu peisaje ce îţi vor tăia răsuflarea, cu oameni cordiali, celebri de corecţi. Dacă te pasionează viteza, nu e nimic mai uşor decât să îţi închiriezi aici o maşină şi să goneşti cât vrei tu de tare! Ai grijă cu cine te vei întrece însă, localnicii au un antrenament de invidiat, aşa cum îţi poţi imagina. Te pasionează istoria? Vei avea ocazia aici, în Germania, să simţi atmosfera Holocaustului la cele mai înalte cote şi să admiri monumentele dedicate acestei pagini din istoria întunecată a acestei ţări.

Cod catalog: KEL16801 A3

Pret

160 Euro / noapte / casuta pentru 4 persoane
Cere oferta Cere oferta