Facilitati

  • Golf
  • Piscina
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare, lenjerie de pat, prosoape, lenjerie de uz casnic (bathmat și prosop de ceai), kit de curățare, curățenie la sfârșitul sejurului (cu excepția bucătăriei și a veselei), WiFi de bază (până la 5 dispozitive de navigare, citire de e-mail și căutare) Impozite și taxe (cu excepția taxei turistice și a taxei de administrare)

Oferta nu include

  • Taxe turistice - asigurare facultativă,
  • Taxa de stațiune: € 1,35 pe persoană pe zi.

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Situata la 5 minute de mers pe jos de plajă, această reședință oferă apartamente în regim self-catering, o piscină în aer liber și o varietate de activități in aer liber. Un serviciu de furnizare a produselor de panificație este, de asemenea, disponibil la un cost suplimentar.

Fiecare apartament include un balcon, o zonă de relaxare și o zonă de luat masa cu un televizor și o bucătărie dotată cu aragaz, cuptor cu microunde și aparat de cafea. Apartamentele au o baie privată cu o cadă și un kit de bun venit cu un prosop de plajă este oferit pentru fiecare oaspete.

Résidence Les Rivages de Rochelongue oferă activități, inclusiv tenis de masă și împrumut de jocuri de societate. Oaspeții vor găsi magazine, restaurante și cafenele în termen de 5 minute de mers pe jos de reședință.

Terenul de golf Agde și parcul acvatic Aqualand sunt la 5 minute de mers cu mașina. Gara Agde se află la 10 minute cu mașina. Parcarea acoperită și parcarea în aer liber sunt disponibile la hotel, la un cost suplimentar.

Descriere

Coasta de Azur mai este cunoscuta si sub denumirea de Riviera Franceza, fiind o regiune de coasta a Frantei la Marea Tireniana. La est aceasta se continua prin Monaco cu Riviera Italiana, intinzandu-se pe o suprafata de 193 km de-a lungul tarmului francez de la Marea Mediterana. Pana in secolul al XIX-lea, aceasta era formata din sate de pescari, dar aceasta situatie s-a schimbat radical odata cu edificarea caii ferate si vizita reginei Victoria.

Regiunea a fost o importanta sursa de inspiratie pentru diversi artisti consacrati, cel mai bun exemplu fiind Picasso, un numar mare din lucrarile acestuia regasindu-se in muzeele locale. La nord se afla Alpii, la vest este Cannes, iar la est sunt tarmurile stancoase. Dupa cum probabil stii, Coasta de Azur reprezinta de decenii bune un simbol al distinctiei si elegantei de pe batranul continent, locul unde se afla statiunile exclusiviste precum Cannes, Nisa, Menton si bineinteles, Saint-Tropez.

Cod catalog: P&V

Pret

21.00 EUR / persoana / noapte in apartament pentru 4 persoane / Fara masa
Cere oferta Cere oferta