Facilitati

  • Gradina
  • Parcare
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 29 Oct 2020 - 01 Nov 2020.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Pensiunea Rhein aparţine de Pivniţele Rhein Azuga şi oferă camere cu acces gratuit la internet WiFi şi un restaurant care serveşte vin local şi preparate din bucătăria tradiţională românească. Pensiunea are şi un parc de 2 hectare.

Toate unităţile sunt dotate cu TV prin cablu şi au baie privată cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele camere se bucură de vedere la munte.

De la magazinul proprietăţii puteţi cumpăra vin spumant produs la Rhein Azuga. La un cost suplimentar, oaspeţii pot vizita beciurile de vin şi un mic muzeu care ilustrează evoluţia producţiei de vin din Azuga. De asemenea, puteţi comanda micul dejun din meniul à la carte al restaurantului.

Proprietatea asigură parcare privată gratuită. Pensiunea Rhein este la mai puţin de 15 minute de mers pe jos de pârtia de schi Sorica şi la 5 km de gara din Buşteni.

Pret

165 Euro / 3 nopti / camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta