Facilitati

  • Aer conditionat
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Cazare in regim self catering
  • Curatenia finala
  • Intretinerea gradinii si a piscinei
  • Taxa de statiune

Oferta nu include

  • Transport
  • Depozit: 300 euro (se returneaza la plecare)
  • Patut pentru copii - la cerere

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Perioada minima de sedere: 7 nopti
Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

 

Cazare

Vila pentru 4+1 persoane (bucatarie utilata, living, 2 dormitoare cu pat dublu si 1 dormitor twin, 4 bai, SAT TV, aer conditionat, internet, gratar, terasa, gradina, piscina).

Vila Mirca este locul perfect pentru o vacanță de vis în Croația, împreună cu copiii și familia. Vila este situată ideal în satul Mirca și la o scurtă distanță de 120 de metri de plajă, unde veți putea să vă bucurați de plaje cu pietriș și ape limpezi. Dacă preferați să vă petreceți zilele la vilă, puteți să o faceți cu ușurință la piscina dvs. privată și spațiul de plajă.

Vila are o verandă spațioasă, cu o masă și scaune lângă piscină, pentru a vă bucura de prânz și cină afara. O altă zonă de luat masa în aer liber are umbra pentru a vă proteja de soarele mediteranean și o zonă de grătar pentru gătit în aer liber. În afara proprietatii există un loc de joacă cu balansoar, leagăne, nisip și tenis de masă. Toate acestea sunt înconjurate de o oază de verdeață, măslini și ziduri de piatră.

Interiorul vilei este decorat modern cu bucătăria, zona de luat masa și camera de zi într-un spațiu mare. Există trei dormitoare, dintre care două sunt duble și unul twin. Fiecare dintre ele are propria lor baie modernă dotată cu duș cu presiune mare și toate celelalte facilități moderne, precum și spațiu pentru mașina de spălat. Una dintre camere are, de asemenea, un seif, astfel încât să vă puteți păstra în siguranță obiectele de valoare.

Satul Mirca are atmosfera rustică a unui mic oraș mediteranean și se află în imediata vecinătate a orașului Supetar, cel mai important port de feribot pentru Brač. Deși este un sat liniștit, acesta are tot ce aveți nevoie pentru șederea dvs., inclusiv supermarketuri și restaurante. Se află la mică distanță de Supetar, care este mai mult un hub turistic, cu o istorie bogată și un dig frumos unde puteți prinde feribotul spre Brac și Split.

Descriere

Coasta Dalmaţiei este descrisă de majoritatea celor care au vizitat-o ca fiind „o lume diferită”. Este o regiune a Croaţiei, de pe coasta Mării Adriatice, ce găzduieşte marile oraşe Zadar, Split şi Dubrovnik, dar şi insulele Brac, Hvar, Vis şi alte câteva.

Coasta Dalmaţiei are un aspect dramatic: ziduri muntoase cenuşii care adăpostesc măslini, palmieri şi vegetaţie stearpă, în spatele cărora zac împietrite orăşele medievale, cu case impunătoare, înalte, cu multe nivele, lipite între ele şi despărţite de cele de vizavi de un drum îngust de numai câţiva metri. Cei care ajung o dată pe Coasta Dalmaţiei cu siguranţă se vor mai întoarce.

Cod catalog: NVE

Pret

485 Euro / noapte / vila ptr 5 persoane
Cere oferta Cere oferta