Luna de miere in Zanzibar - Zuri Zanzibar Hotel & Resort 5*


Zanzibar
De la 1439 Euro / 7 nopti / persoana in Bungalow / demipensiune

Facilitati

 • Aer conditionat
 • Beach front
 • Divertisment
 • Fitness
 • Gradina
 • Loc de joaca ptr. copii
 • Parcare
 • Piscina
 • Room service
 • Schimb valutar
 • Scufundari
 • Sporturi nautice
 • Wellness & Spa
 • WiFi
 • Yoga

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • 7 nopti cazare in Bungalow
 • demipensiune

Oferta nu include

 • transport
 • asigurarea medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi in perioada 01 Nov 2021 - 16 Dec 2021.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este pe persoana / noapte, in tipul de camera specificat si este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Luna de miere specială
Tinerii casatoriti primesc o sticlă de vin spumant, 20% reducere la un masaj de 60 de minute de cuplu sau reducere de 50% în perioada 01.11 - 21.12, 1 prânz pe plajă pentru doi, 1 decor de pat romantic, 1 cocktail pe plajă / terasă privată și 1 cadou pe sejur. Valabil pentru un sejur minim de 4 nopți în perioada 01.11 - 21.12 si 07.01 - 31.10. Vă rugăm să prezentați certificatul de căsătorie (cel mult 12 luni de la nunta) la hotel

Cazare

Situată în uluitoarea parte de nord din Unguja, insula principală a arhipelagului Tanzanian, Zuri Zanzibar se mândrește cu un cadru idilic și o plajă privată de aproximativ trei sute de metri. Cele cincizeci și cinci de bungalouri, suite și vile sunt amplasate în vaste grădini tropicale, toate oferind vederi unice asupra oceanului de culoare turcoaz. Șase dintre aceste Suite (cu suprafețe de 130 metri pătrați) oferă acces semi-privat spre plajă, alături de răsfățul unor jacuzzi, în timp ce vilele Ocean Front (cu suprafețe de 260 metri pătrați) reprezintă refugiul ideal pentru o familie.

De asemenea, dacă dorești să beneficiezi de intimitate, atunci alegerea perfectă o reprezintă Ocean Front Luxury Villa (cu suprafață de 500 metri pătrați), aceasta fiind practic o mică reședință în cadrul complexului, beneficiara unei plaje private, a unei piscine de 12 metri, un mic lac și trei dormitoare cu propriile lor băi. Pentru a realiza decorarea acestui resort, compania hotelieră a apelat la studioul Jestico & Whiles, linia de design fiind inspirată de mediul înconjurător și tradițiile locale. Materialele utilizate au fost piatra și lemnul, modul de lucru ales fiind cel tradițional din zonă, elementele de decor – precum acoperișul – fiind realizate din paie, complexul simulând practic un sat tradițional din Africa de est (Insula Zanzibar se afla pe rutele comerciale arabe și, ulterior, portugheze).

Constituind un important avanpost comercial, Zanzibar se mândrește cu cele trei restaurante și patru baruri inspirate de aromele și tradițiile internaționale. Influențele europene, africane, arabe și indiene pot fi întâlnite în cadrul restaurantelor Upendo, Maischa sau Josper, barurile Bahari și Peponi fiind perfect amplasate pe malul oceanului, oaspeții având posibilitatea de a se bucura de mângâierea soarelui în compania unui răcoritor cocktail cu gin. De asemenea, pentru iubitorii de soare și pentru copii, o piscină de treizeci și doi de metri – cu un centru dedicat sporturilor de apă și scufundări – constituie o veritabilă Mecca (serviciul de plajă fiind impecabil pe tot parcursul zilei). În schimb, cei cu spirit de aventură se pot bucura de o serie de activități în regiune, de la snorkeling și până la rezervația marină Tambatu (unde au posibilitatea de a admira broaște țestoase) sau vizitarea parcului “Wild Fitness” din mijlocul pădurilor de sălcii africane.

Ceva mai aproape de “casă”, Centrul SAGI Yoga Center (complet echipat) și Maua Spa (cu vedere la mare) oferă oaspeților ședințe complete de relaxare (atât fizică, cât și spirituală). Pentru cei care caută liniște, inima complexului Zuri cuprinde aproximativ 1,6 hectare de grădină, o oază sălbatică și verde, cu o remarcabilă varietate de flora și faună indigenă. Un loc pașnic, potrivit pentru sesiuni private de yoga și meditație, grădinile luxuriante fiind deschise tuturor oaspeților 24 de ore din 24, zona făcând parte integrantă din programul de sustenabilitate al complexului Zuri Zanzibar. Un program extins, de asemenea, la crearea unei stații de desalinizare, accentul fiind pus pe produsele ecologice (locale) și pe recuperarea unor materiale, precum lemnul necesar ușilor și mobilierului de decor.

În camere, sistemul unic “Evening Breeze” creează un microclimat în jurul patului, oaspeții putând să se bucure de un somn odihnitor și sănătos, instalația utilizând cu aproape 75% mai puțină energie decât un sistem convențional de aer condiționat. În fine, mai trebuie să amintim că această locație se regăsește pe o plajă curată din satul Kendwa (Insula Unguja – sau Zanzibar), la aproximativ 50 km nord-vest de capitala insulei. Un paradis al surferilor, Oceanul Indian oferă, de asemenea, condiții ideale pentru scufundări și snorkeling, precum și posibilitatea de a înota alături de broaște țestoase și delfini. Un amănunt important, complexul urmează să fie inaugurat în luna mai 2018, distanța până la Zanzibar International Airport fiind de aproximativ 55 km, aceasta putând fi parcursă în circa 60 de minute cu mașina.

Descriere

Zanzibar – secretul aromat al Oceanului Indian! Este o minunata insula tropicala cu o bogata istorie si cultura, iar dealungul secolelor a fost un important punct comercial, unde pe langa comertul cu mirodenii si fildes, comertul cu sclavi detinea ponderea cea mai mare, fiind din acest punct de vedere cel mai mare centru din Estul Africii. Insula cu o lungime de 85 km si o suprafata de 1464 kmp, se afla in Oceanul Indian la doar 36 km de coastele Tanzaniei si la 76 km de capitala Dar – es – Salaam, fiind marginita de plaje cu nisip fin alb si palmieri, inconjurata de apele calde ale oceanului si de recifele de corali. Limba nationala este Kiswahili, dar engleza se vorbeste curent. Cultura locala este un mix intre influentele africane, arabe si hindu.

Cod catalog: MWR ZNZ80007 AZ
Room code: OG H

Pret

1439 Euro / 7 nopti / persoana in Bungalow / demipensiune
Cere oferta Cere oferta